Ce LCD recomandati?
Last Updated: May 25 2006 15:21, Started by
Hellraiser_Radeon
, May 18 2006 15:04
·
0

Posted 18 May 2006 - 15:04

Ce LCD imi recomandati cam la 10-12 milioane? Am citit de m-am plictisit peste tot si nu prea m-am lamurit care ar merita. Majoritatea mi-au spus ca samsung e cam cel mai bun producator dar aici intra in scena partea 2, sunt destul de multe modele si nu prea stiu la ce sa ma hotarasc judecand doar dupa datele tehnice. monitorul va fi folosit mai mult la office, filme(sa zicem ca ma mai uit din cand in cand), jocuri(destul de rar), browsing.
|
Posted 20 May 2006 - 10:04

Ce LCD imi recomandati cam la 10-12 milioane? Am citit de m-am plictisit peste tot si nu prea m-am lamurit care ar merita. Majoritatea mi-au spus ca samsung e cam cel mai bun producator dar aici intra in scena partea 2, sunt destul de multe modele si nu prea stiu la ce sa ma hotarasc judecand doar dupa datele tehnice. monitorul va fi folosit mai mult la office, filme(sa zicem ca ma mai uit din cand in cand), jocuri(destul de rar), browsing. Eu am testat LG, Samsung, Philips, ACER, Benq. Dintre toare cel mai naspa mi s-a parut ACER ( care s-a stricat la vreo 2 luni dupa achizitie). Samsung ( spre deosebire de Philips) are probleme cu unghiul. Daca il privesti de sus ( la propriu ![]() Eu mi-as lua Philips. Si Benq au imagine frumoasa, doar ca astea mai vin cu puncte , din pacate. |
Posted 25 May 2006 - 15:21

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users