![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Schimbare cilindru sau cartus nou
Last Updated: May 31 2006 12:49, Started by
cris_tib
, May 11 2006 12:13
·
0

Posted 11 May 2006 - 12:13

as vrea sa stiu si eu daca la cartusele hp, cam dupa 2 incarcari si cilindru "distrus", merita sa schimbi cilindrul sau sa iei un cartus nou... am tot cautat pe net preturi pt cilindri, dar nu am gasit nimic concludent. poate nu shtiu eu sa caut
![]() daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie... firma care sa comercializeze asha ceva, sau un pret aproximativ... shi daca vrei sa reincarci la "nesfarshit" un cartus, numai cilindrul trebuie schimbat din cand in cand sau mai sunt si alte kestii care trebuiesc inlocuite mersi |
Posted 17 May 2006 - 14:11

Pai la ultimele modele de HP - de vre-o 2-3 ani incoace, cilindrul e in acelasi cartus cu tonerul. Nu se poate schimba separat. Daca modelul tau e mai vechi si are cilindrul separat, iti recomand ca dupa cateva reincarcari sa schimbi totusi si cartusul.
( Am presupus ca e imprimanta laser ![]() |
Posted 17 May 2006 - 17:50

as vrea sa stiu si eu daca la cartusele hp, cam dupa 2 incarcari si cilindru "distrus", merita sa schimbi cilindrul sau sa iei un cartus nou... am tot cautat pe net preturi pt cilindri, dar nu am gasit nimic concludent. poate nu shtiu eu sa caut ![]() daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie... firma care sa comercializeze asha ceva, sau un pret aproximativ... shi daca vrei sa reincarci la "nesfarshit" un cartus, numai cilindrul trebuie schimbat din cand in cand sau mai sunt si alte kestii care trebuiesc inlocuite mersi e bine sa schimbi cartusul din cand in cand ca se uzeaza piesele din el. Cilindrii nu prea gasesti in comert, dar poti sa-ti iei cartus compatibil care e mult mai ieftin. iesi destul de bine... |
Posted 18 May 2006 - 11:40

mersi...
cam asha ma gandeam shi eu... ca un cartus nou il poti incarca sigur de 2 ori, si poate si a treia oara daca cilindru nu e deteriorat shi dupa acea schimbat cartusu' ca e mai sanatos... |
Posted 31 May 2006 - 12:49

o solutie excelenta ! parerea mea.... www.lte.ro cartuse HP compatibile numnai cu cilindru nou - calitate premium
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users