![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Fanii hotarasc numele viitorului disc Sistem
Last Updated: Jul 21 2006 22:23, Started by
ghost10dgt
, May 10 2006 14:54
·
0

Posted 10 May 2006 - 14:54

Fanii hotarasc numele viitorului disc Sistem, pe bestmusic.ro!
Sistem a terminat intregistrarile pentru noul disc, dar au nevoie de ajutorul fanilor. Viitorul album Sistem nu are inca nume, insa trupa abia asteapta sa afle propunerile celor care le asculta muzica. Pe site-ul www.bestmusic.ro cei cu idei si imaginatie sunt asteptati sa faca propuneri pentru titlul viitorul album Sistem. Formatia va alege saptamana viitoare cea mai buna propunere, iar pentru “stimulare” competitia are super-premii: mp3 playere, discuri si postere semnate de membri trupei. Sistem vrea sa-si lanseze albumul inainte de concertul Depeche Mode, la care va canta in deschidere, alaturi de Suie Paparude. (23 Iunie, stadionul Lia Manoliu). Cei care vor sa puna umarul la istoria uneia dintre cele mai grozave trupe din Romania sunt asteptati saptamana aceasta pe www.bestmusic.ro! Bafta si inspiratie! |
Posted 10 May 2006 - 15:12

Fanii hotarasc numele viitorului disc Sistem, pe bestmusic.ro! Sistem a terminat intregistrarile pentru noul disc, dar au nevoie de ajutorul fanilor. Viitorul album Sistem nu are inca nume, insa trupa abia asteapta sa afle propunerile celor care le asculta muzica. Pe site-ul www.bestmusic.ro cei cu idei si imaginatie sunt asteptati sa faca propuneri pentru titlul viitorul album Sistem. Formatia va alege saptamana viitoare cea mai buna propunere, iar pentru “stimulare” competitia are super-premii: mp3 playere, discuri si postere semnate de membri trupei. Sistem vrea sa-si lanseze albumul inainte de concertul Depeche Mode, la care va canta in deschidere, alaturi de Suie Paparude. (23 Iunie, stadionul Lia Manoliu). Cei care vor sa puna umarul la istoria uneia dintre cele mai grozave trupe din Romania sunt asteptati saptamana aceasta pe www.bestmusic.ro! Bafta si inspiratie! cred ca au intrat in criza de inspiratie dar s-au gandit ca rezolva fanii problema. problema e ca fanii nu pot alege un nume la album fara macar sa fi ascultat albumul. show-biz frate... |
Posted 10 May 2006 - 16:08

Astia nu au inceput prezentandu-se ca ceva senzational la vremea aia, ca singura trupa cu inflente industrial in romania? Industrial my ass. Astia cred ca nu au ascultat industrial la viata lor. Doar au imprumutat si ei elemente gen butoaie, flexuri and shit ca da bine la spectacol. In rest nu au nimic in plus fata de restul gunoiului imens si anume show-biz-ul rrumanesc.
Propunere de titlu: "Caisa". Stiu, la prima vedere suna complet stupid, dar de fapt e la fel de bun ca orice alt titlu pentru asemenea "productii" |
Posted 10 May 2006 - 16:12

Poate ar trebui să se numească Turbo. Sună ţigăneşte, dar dă bine.
|
Posted 10 May 2006 - 20:33

Posted 11 May 2006 - 07:55

|
Posted 02 July 2006 - 19:38

Sistem - Sistempo asa se numeste noua album, si am apucat sa ascult cateva melodii din el, suuuper super tare, si la Teo i-am vazut
|
Posted 02 July 2006 - 20:58

Posted 04 July 2006 - 09:24

Posted 21 July 2006 - 01:44

suntem pe drumul cel drept al muzicii romanesti.sa incurajam solistii.........bleeeeah......sincer mi se face lehamite de astia("V.I.P-urile" astea de 2 lei rol)...
|
Posted 21 July 2006 - 22:23

e topic despre sistem... asa ca probabil aici trebuie sa intreb: cine e tipa care canta cu ei la melodia 'never' ?
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users