![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
adaptor de la Dvi la Vga
Last Updated: May 23 2006 16:25, Started by
mike22
, May 08 2006 23:44
·
0

Posted 08 May 2006 - 23:44

am luat 5 pc-uri sh de la citgrup timisoara si 2 dintre ele au placa video agp numai cu iesire DVI. imi trebuie un adaptor care sa imi permita conectarea mufei VGA la monitor. Deci unde pot gasi un asemenea adaptor (stiu ca exista), daca ase poate si recomandari pt. zona C-ta ?
Looks like this I belive http://www.villagetr...dvi-to-vga.html |
Posted 17 May 2006 - 14:18

Nu exista. Modelul care il vezi, e identic cu cel livrat de obicei la placile video ptr al doilea monitor. La mufa de pe linkul dat de tine se vad in dreapta 4 pini care arata altfel decat restul. Pe acolo iese din placa video semnalul ptr mufa VGA. Deci practic nu e un adaptor DVI-VGA ci doar preia semnalul VGA din conectorul DVI. Problema apare daca placa da acel semnal sau nu, ptr ca exista si care nu dau. Si atunci nu rezolvi nimic.
Din pacate un astfel de adaptor nu am vazut in comert decat livrat impreuna cu placile video care suporta acest tip de conexiune. |
Posted 20 May 2006 - 11:23

am luat 5 pc-uri sh de la citgrup timisoara si 2 dintre ele au placa video agp numai cu iesire DVI. imi trebuie un adaptor care sa imi permita conectarea mufei VGA la monitor. Deci unde pot gasi un asemenea adaptor (stiu ca exista), daca ase poate si recomandari pt. zona C-ta ? Looks like this I belive http://www.villagetr...dvi-to-vga.html Edited by Zamolxel, 20 May 2006 - 11:23. |
Posted 20 May 2006 - 11:35

Matrox G450-32 LP DVI are numai iesire DVI, si are si cei 4 pini pt. rgb
|
Posted 23 May 2006 - 16:25

Cred ca cel mai bine ar fi sa vada in specificatii daca e DVI-I sau DVI-D. Asta daca nu cumva s-a rezolvat, ca a trecut ceva timp...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users