Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

LITORAL

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
2619 replies to this topic

#19
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
@ Apollo > unde in mijlocul statiunii? Acolo la parter la Mocea? Acolo in nici un caz pentru ca au preturi chiar foarte mari, fiind aceeasi firma care are si magazinul alimentar din Neptun de la Complex-ul de vis-avis de banca. Stiu produse de acolo cu adaos de 90%. De fapt e cam singurul supermarket din sudul litoralului cu preturile astea. Eh... poate si Bell-Ami din Saturn...

@ Tarzy > poate ca omul vrea sa doarma pe saltea pneumatica legat de geamandura, nu?  :drac:
enjoy,

Mtz

#20
XcyterBoy

XcyterBoy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 14.05.2003
Bah sa mor eu ... aveam si eu visele mele si mi le'ati spulberat pe toate ... pana la urma ... cred ca o sa imi iau prietenii pe bloc , facem si un gratar ceva ... bere , bla , bla ... ne batem cu apa ...
Acum o sa ziceti ca or sa faca vecini gura sau ceva de genu asta ... o sa gasisiti voi ceva sa obiectati ...  /fire/

#21
Tarzy

Tarzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,637
  • Înscris: 28.11.2001
ai inteles complet gresit, eu sincer te admir ptr dezinvoltura in gandire.
doar ca, am ridicat cateva probleme care ptr mine sunt normale (de ce sa dau banu' la CFR cand nu prea am ce pierde, etc)

#22
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Azi dimineata, soarele a rasarit "din mare" la 5:42. Aviz amatorilor! :drac:

enjoy,

Mtz

#23
Bogdan

Bogdan

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 829
  • Înscris: 15.02.2002

Quote

Originally posted by Monitox
Anul asta... probabil ca nu o sa mai merg pe litoral :(

Voi ?

Din cauza indigestiei de anul trecut ?  :D

In alta ordine de idei, poate la anul o sa ne petrecem vacanta de vara dotati cu tricouri si sepci SoftNews !  :)

#24
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
io deja am ajuns la mare....de fapt duminica trecuta am venit de acolo.....cu alte probleme, insa nu erau coplesitoare astfel incat am avut timp sa studiez destul de bine treaba....din umilul punct de vedere al turistului care merge la mare de la varsta de 4 ani in fiecare sezon, iata ce am de spus :) (am fost la constanta si mamaia, pentru restu' nu ma pronunt...inca)
1. tinand cont ca perioada 22-30 mai nu se poate numi sezon, preturile erau destul de mari
2. constanta mi-a lasat cel mai amar gust din toti anii, fapt pt care o s-o ocolesc de-acuma cat pot (gara, prieteni...si atat). imi pare rau pentru cei de pe forum care sunt acolo, insa daca n-ar avea turism si port, orasul ar fi mai jalnic decat calarasi (ca am ajuns si p-acolo). strazile mi-au amintit tot timpu' de mandra capitala, nesimtirea din mijloacele de transport si din magazine este la fel la concurenta cu bucurestiu', goana dupa bani din orice probabil ca odepaseste pe a evreilor
3. satu' de vacanta si aqualand in reconstructie (tre' sa merg la aqualand, ca se pare ca va arata bine); sper sa iasa ceva misto
4. americanei in jeep-uri inchiriate peste tot....inca (nu poti parca nimic in fata la perla de exemplu....ca se supara domnii cu ochelari negri)
5. preturi....am mai zis-o da' o mai zic....anu' trecut 5 zile la costinesti io cu pretena (16-21- august) - 3 milioane...in care a intrat cazarea si biletele de tren dus-intors....si vreau sa spun ca daca voiam un heineken d-ala imi luam.....am ramas pana la urma la goesser :) adica ne-au incaput toate mofturile in aia 3 milioane....anu' asta se anunta mai scump ceva
6. plaja buna, apa super-calda pentru perioada asta (19 grade cre' ca zice totu'). probabil cu asta trebea sa incep. in 2 weekend-uri cat am stat acolo plaja din mamaia a fost aproape plina. f multa lume pt perioada asta. si n-au venit degeaba c-au facut si plaja si baie. ca o observatie: n-o sa fie de glumit cu soarele....pe bune. adica o sa se stea la plaja de la 9 la 11 si eventual dupa 5 seara. MARE ATENTIE la asa ceva!
7. lumea inca isi cauta de lucru si inca erau oferte de munca pe litoral...pt amatori

concluzie: cine n-are bani sa mearga dupa 15 august (ne vedem pe plaja la costinesti :) ). cine are sa mearga la aqualand si sa ne zica daca merita banii (3 lei instrarea...ieftin ca braga)

Courage: mai bine sa scrie costinesti pe tine :) tot cu c incepe
BERE: te cred cu muntele daca-mi zici si unde; merge, insa fara mare cateva zile tot nu se poate....

#25
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Dupa cum am zis, Mamaia este cea mai scumpa statiune (poate rivalizeza la preturi doar Olimp-ul zona Amfiteatru), dar arata cel mai bine.
In legatura cu preturile de sezon din statiune (exceptand pe cele de la cazare) sunt in mare parte aceleasi, deoarece oamenii si-au facut "intrarile" la marfa, iar daca distribuitorul nu scumpeste, preturile vor ramana aceleasi toata vara. Vor apare ieftiniri la toale la sfarsitul sezonului.
Preturile sunt mari deoarece si chiriile sunt mari si multi nu "s-au scos" vara trecuta cu toate ca au avut adaos mare. Multi au renuntat, dar in fiecare an apar altii si asa mai departe... treaba cu inchiriatul spatiilor merge an de an.

In Costinesti sunt mai mici preturile, dar si acolo, daca tii la bani, trebuie sa stii de unde sa cumperi sau unde sa comanzi.

Sfat: oriunde va aflati pe litoral, mare atentie la supermarket-uri ca de multe ori acolo sunt preturile foarte mari (si chiria e mare acolo). Cu cat e mai mic magazinul, cu atat e sansa sa fie mai mic pretul. Iar marfa... e aceeasi.

Locuri de munca: ospatar, vanzator (de fapt vanzatoare mai mult), si bineinteles, preparator kebab. Salarii mizere, dar daca ai vad bun si vanzare, spaga e de baza, sau... cum te "descurci" cu cumparatorii.

enjoy,

Mtz

#26
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
Mtz: wrong tatale....mamaia nu e cea mai scumpa statiune....in satu' de vacanta mananci cu 50-60 de mii fara probleme. preturile de acolo sunt cam la acelasi nivel cu amintitul costinesti. eu am facut referire mai mult la constanta, care pentru un oras, fie el si aflat pe litoral, este scump. apropos, n-am vazut UN taximetrist care sa porneasca aparatul de taxare...in consecinta am scos legitimatia frumos la sfarsit si nu i-am dat nimica :)
revenind la costinesti, au fost ani in care a fost cea mai scumpa statiune dupa neptun. si nu ca contrazice ca atunci cand dadeam 40 de mii pe o saorma la mamaia era 25-30. sunt de acord ca s-a scumpit, insa nu este cea mai scumpa statiune.
ce fel de slujbe te astepti sa gasesti la mare? preparator, inginer de sistem, broker, avocat?

" ieftiniri la toale la sfarsitul sezonului" - la toate ai vrut sa zici? tin sa precizez ca deocamdata nu e sezon la mare nici acum. in general muritorii de rand n-o sa stea la hotel. e 500 o camera cu pat dublu acum la un hotel de 2 stele. gazda ramane de baza si anu' asta pt tineret....sau casutele....nici n-ar avea farmec altfel, zic eu :)

#27
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Satu' de vacanta e mai mult in Constanta decat in Mamaia, iar pentru mine si probabil multi altii, Mamaia inseamna acea faleza lunga.

Am vrut sa zic tzoale, daca nu s-a inteles si ca sa fiu mai precis, toate lucrurile de sezon.

Iar in ceea ce priveste litoralul, stau in medie 100 de zile pe an acolo (cel putin in ultimii 10 ani) si umblu peste tot zilnic, nu stau intr-o singura statiune si le vad pe toate zilnic. Cel putin in ultimii 10 ani. Nu sunt constantean, dar am copilarit verile pe acolo.

enjoy,

Mtz

#28
necromanc

necromanc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,563
  • Înscris: 24.07.2002
Si eu am fost anul trecut la mare la Costinesti si mi s-a parut super.
Preturile erau acceptabile si distractia pe masura , deoarece am fost cu o gramada de prieteni.In discoteca ( RING ) cand am intrat prima oara si am vazut ca e 50.000 o bere m-am speriat dar dupa aceea m-am obisnuit , si bineinteles ca nu mai luam bere , ci vin.Si intrarea la WC mi s-a parut scumpa 8.000 , dar si cu asta m-am obisnuit.Mancarea prin statiune nu era scumpa deloc dupa parerea mea.

In concluzie e frumos la mare , daca esti cu prietenii si ai si ceva bani la tine.Anul trecut am cheltuit in 6 zile 150$ numai eu singur.

#29
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001

Quote

Originally posted by necromanc
In concluzie e frumos la mare , daca esti cu prietenii si ai si ceva bani la tine.Anul trecut am cheltuit in 6 zile 150$ numai eu singur.

Si ce sa faci cu banii ? Ca oriunde te-ai duce (poate cu exceptia locurilor de min 4 stele) mancarea e la fel de INFECTA si TOT ca la tara e ... Merg la mare sa manac la Mac si la alte fast food-uri ?! Nu ca mancarea de la astia ar fi mult mai buna dar macar e ceva mai comestibila.

Altceva ce sa mai faci ? Bei berea de la halba/pahar care este INFECTA ? Parca e apa cu detergent INDIFERENT de marca si de loc.

Merg in parodiile de discoteci in care dau salariul pe o luna intr-o seara in care beau cateva beri la 33 Ml si nevasta 2 pahare de apa colorata numita pompos ? Ca s anu mai vb de aglomeratia de  tigani din Constanta pe metru patrat care e uluitoare  :eek:

De cativa ani tot ma duc si arunc banii si de fiecare data ma mir cum de pot sa mai fiu asta de tampit sa ma duc la mare in Romania. Bleah...

Anul asta nu ma mai duc deloc iar la anul 99% ma duc undeva in Turcia, Grecia ...etc. IN NICI un caz in focarul de infectie numit Litoral Romanesc. :@

Turistul este tratat la mare ca o vaca de muls si ca un fraier care a venit si el sa arunce cu banii. Cel mai amuzant e ca au dreptate sa trateze asa turistii pt ca NU ai alternativa in Romania. (in afara celor de 4-5 stele.. ma repet)

Hoteluri de 3 Stele ?! Muahahahaha.. probabil afara nu ar lua nici UNA !!!!! NU TREI ! E bataie de joc.

Preturi de LUX pentru conditii de camin. ASTA ofera Romania.

#30
necromanc

necromanc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,563
  • Înscris: 24.07.2002
Eu am stat la Costinesti in gazda la o vila.

A fost curat , in fiecare zi ne schimbau cearceafurile , prosoape noi , .. de toate.Si aveam si 3 mese pe zi.Desi nu prea mancam pe la vila ca nu prea imi place mancarea gatita ma duceam la o pizzerie intr-o colt al plajei si acolo era buna si doar la 60.000.

Nu stiu ce e asa de infect pe litoral cum zici tu Monitox mie imi place si as sta toata vara acolo , pentru ca sunt o gramada de fete , una mai buna ca aialalta si nu stii de unde sa mai alegi.Cand te duci la mare nu te duci pentru economie sau calitate , ci te duci pentru disractie.

#31
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
Mtz: am banuit c-ai vrut sa zici tzoale, da' sincer am vrut sa fi fost "toate"...io nu cre' ca cineva merge la mare ca sa-si ia tzoale si lucruri de sezon....adica ce-s alea? slipi? palariute de soare si ochelari luati din niro si vanduti la preturi de 3 ori mai mare? sau ce?
Monitox: "mancarea e la fel de INFECTA si TOT ca la tara e"... mancarea la tara e cat se poate de buna. sa stii ca si io m-am gandit la partea cu litoralu' strain....da' parca nu suna asa de bine sa auzi alte limbi in juru' tau pe oriunde mergi, oricat de frumos ar fi

#32
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
@ Monitox > daca ajungi pe acolo din greseala, da-mi un mesaj si ai sa descoperi ca se poate manca ieftin la calitate maxima si ca poti face baie in mare intr-un loc atat de curat, ca nici in Grecia sau Turcia nu gasesti (merge si noaptea ca poti trage masina pe plaja).  Si poate ne spui si noua in ce statiune ai fost de ti-a lasat un asa gust amar, sau e generalizata afirmatia ta?

Dar... in mare parte ai dreptate in ceeea ce priveste calitatea mancarii. Sunt o groaza de nenorociri pe acolo. Trebuie doar sa cunosti. Dar daca ar sti toata lumea, poate ca 80% ar da faliment.

@ necromanc > in Costinesti incearca pizzeria din spate de "La Ceas". E singura pe care am vazut-o sa aiba cuptor cu lemne; asa ca la mama ei in Italia, la pizzeriile care se respecta si cu sos de rosii adevarate (naturale), nu cu inventia aia idioata care se numeste ketchup.

@ DeathRipple > 90% din magazinele din zona Cazino, Complex Perla sunt magazine de tzoale si slipi si palariutze gasesti mai greu decat altele. In ceeea ce priveste ochelarii de soare nu am dat importanta deoarece am sursele mele, dar cine s-a descurcat de vreun stand de ochelari pe faleza, e smecher.


enjoy,

Mtz

#33
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001

Quote

Originally posted by necromanc
Cand te duci la mare nu te duci pentru economie sau calitate , ci te duci pentru disractie.

La 18 ani probabil ca da. Eu acum ma duc pentru RELAXARE ! Ma doare undeva de asa numita "distractie" care inseamna in conceptia unora sa mananci toate jegurile de mancaruri si sa bei posirca la pahar doar pt ca "asa e la mare" ! Iar discoteci, parcuri de distractie sunt ca si NULE.

Femei ? Sa fim seriosi astea sunt chestii din povesti. Cate femei misto ai agatat tu la mare ? Gasesc cu siguranta de 100 de ori mai multe si mai misto In Bucuresti decat la mare  :P (daca as dori asta...)

Vreau ca atunci cand ma duc si cheltuiesc min. 500 USD pe un kakat de concediu sa ma si simt bine. M-am saturat de chelnerii de pe vremea lui Ceausecu si de servirea "a la Litoral" and stuff...

Si NU as sta la o "vila" in gazda si nu m-ar interesa mesele lor and so on  :drac: E chestie de standarde aici. Eu unul m-am saturat sa dau bani pe kkturi de servicii.

E misto sa mergi la mare dar nu in asemena conditii. ASTA e parerea mea.

#34
necromanc

necromanc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,563
  • Înscris: 24.07.2002
@Monitox

Quote

 Ma doare undeva de asa numita "distractie" care inseamna in conceptia unora sa mananci toate jegurile de mancaruri si sa bei posirca la pahar doar pt ca "asa e la mare" !

Nu asta inseamna distractie.Daca ma duc la mare nu inseamna ca ma duc sa ma infectez cu fel si fel de prostii.Distractie e altceva.

Quote

Iar discoteci, parcuri de distractie sunt ca si NULE

De discoteci nu poti sa zici nimic la Costinesti.Mie imi place la RING , deoarece e mare , multa lume , concerte , si in plus din cand in cand mai este si cate o seara in care baga SPUMA , si atunci sa vezi ce calumea e in spuma aia.

Quote

Cate femei misto ai agatat tu la mare ?

Cam cate una pe seara , aveam de unde alege.Marea e un loc exceptional pentru aventuri ... care la randul lor si ele sunt o distractie.

Quote

E misto sa mergi la mare dar nu in asemena conditii. ASTA e parerea mea.

Daca ma crezi pe mine m-a durut in 14 de conditiile de la mare , deoarece 80% din timp nici nu am stat la vila , ci tot prin statiune si pe plaja.Chiar dormeam pe plaja in unele seri , altadata imi era si lene sa mai ma duc pana la vila sa mananc si imi luam o pizza.Deci ce conditii iti trebuie ? Sa ai bani si restul nu conteaza.

#35
Greuceanu

Greuceanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,273
  • Înscris: 12.03.2003
Bai fratzilor, daca vreti sa bagati ceva frumos, cu scufundari, mers cu nave cu vele si chestii similare, anuntati-va. Nu e in RO, e undeva pe o insula, nu e pomana dar in nici un caz exorbitant.

#36
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
Monitox: off-topic...fetele alea misto in bukale le gasesti si in perioada vacantelor ? no offence pt cei nascuti & crescuti aici.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate