Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Bomba: Noul receptor de la DigiTV!

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
19 răspunsuri în acest subiect

#1
gepeto

gepeto

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.069
  • Înscris: 19.08.2003
Realitatea in legatura cu noul receptor de la Digi
- Receptorul Humax nu este, in realitate, Humax….
- Prin vama Constanta, au intrat in tara carcase si telecomenzi de receptoare Humax, inscriptionate cu DigiTv
- Beneficiarul este, in realitate, firma Peruvision.
- Placile si sursele vin separat de la Arcelic, Turcia.
- In Romania are loc asamblarea acestui receptor care, in realitate, NU ESTE HUMAX.
- Pentru a adeveri cele spuse mai sus…uitati-va pe cutie…scrie: « Imported by Peruvision »

Este pacat, dar cineva incearca sa induca in eroare opinia publica in legatura cu receptorul Humax.... :nonobad:


In urma testelor efectuate de o persoana serioasa, coleg de forum, imi permit sa-l citez in legatura cu "posibilitatile noului receptor Humax":



Quote

Eh, am avut norocul sa testez aceasta minunantie de HUMAX...
Raspunsul meu va soca pe fanii Digi: raman la 1120!
Receptorul HUMAX este muuuuuuuuult sub asteptarile mele. Insa viziunea mea va reflecta ceva special: este sub asteptari pentru ca am sperat la o realizare tehnica mai buna.
Ce probleme am cu acest receptor? Eu am o singura antena, si folosesc receptorul Digi impreuna cu un alt receptor, cei doi fiind legati in LOOP.
Ieri, cand am primit receptorul HUMI primul lucru a fost: am legat HUMAX ca master iar ECHOLITE ca slave, si m-am dat pe satelit: recptorul HUMAX are un meniu mai bun, se pare ca are si setari mai multe insa, cand a venit vorba despre setari LNB am doar doua optiuni: NORMAL si HIGH sau asa ceva.
Cand HUMAX-ul era pornit in master, pe receptorul secund am primit semnal numai de pe saetlitul INTELSAT si numai de pe frecventele DIGI TV. Si gata. Am rotit antena pe rand pe AMOS, SIRIUS si HOTBIRD insa rezultatul aceeasi: nici un semnal. Daca am rotit inapoi pe INTELSAT atunci cu receptorul secund am avut semnal numai de pe frecventele DIGI pe horizontal. Am zis OK.
Am legat ECHOLITE-ul ca MASTER, am legat HUMI in slave, si ce credeti cum s-a comportant? Nu, nu la fel. S-a comportat ca un 1120 sau 1160: au mers de pe orice satelit numai frecventele pe horizontal. Insa un lucru foarte enervant este lipsa intrerupatorului din spate la curent. Macar cu 1120 opresc receptorul din spate si imi merge receptorul secundar OK. La HUMI nu am aceasta optiune din pacate, asa ca trebuie scos din priza de fiecare date cand vreau sa folosesc receptorul secund. Aceasta este motivul din care sunt enorm de dezamagit in HUMAX. Credeam ca o sa am posibilitatea de a folosii doua receptoare in LOOP fara probleme, insa n-a fost asa. In cazul HUMAX trebuie sa scoti din priza complet ca sa folosesti doua receptoare.
O alta ciudatenie este complexitatea meniului si a telecomenzii: necesita multa adaptare mai ales telecomanda. Meniul este prea complex pentru un receptor DTH, un receptor la care meniul ar trebuii sa fie enorm de intuitiv, ca nici Bade Ioane de la sat sa n-aiba probleme cu folosirea acestuia. Deci nu este un receptor pentru mase, si nu este un receptor pentru a fii folosit in LOOP cu un alt receptor pentru sisteme mobile.
O alta ciudatenie este folosirea listelor de canale pentru frecventele Digi. Altfel: in lista de canale, dupa primul scan apar numai canalele care sunt componente pentru pachetul DIGI Romania. M-am gandit sa vad cam ce va face cu canalele pentru Digi SK, cum se compoarta la un semnal mai slab, si dupa o scanare, prin care am gasit canalele pe Vertical, dupa ce am comutat pe primul canal din acest pachet, surpriza: receptorul s-a gandit cca. 5 secunde, si mi-a sters tota cenalele din Digi SK!Exclamation Daca scanezi pentru canalele din Digi HU aceeasi chestie: cand vrei sa schimbi frecventa pe un canal din Digi HU receptorul sterge automat aceste canale, si ramai iarasi cu canalele numai pentru DIGI RO. Enervant...
Deci asta este micul meu review: dezamagit total de HUMAX, aveam asteptari enorme si am primit un mare KK. Concluzie: daca esti oarecum acasa in diverse echipamente electornice, si ai antena setata numai pentru Digi si nu vrei sa ai un alt receptor in loop: HUMAX-ul este facut pentru tine: meniu mai bun, insa semnificativ mai complex decat HSS-urile, cu un Guide EPG absolut superb, si setari la canale si favoriti aproape nelimitate. Daca vrei si alti sateliti, nu numai Intelsat, dar vrei numai FTA si nu ai nevoie de un receptor secund, folosind numai receptorul Digi pentru FTA, iarasi: HUMAX este facut pentru tine. Daca vrei simplicitate, pentru ca bunicii de la sat oricum nu inteleg prea mult la tehnica: cumpara-ti 1160. Daca vrei insa un receptor in LOOP cu altul pentru mai multe posibilitati, atunci sa stii: receptoarele Digi nu sunt pentru tine, dar daca tot vrei Digi atunci mai bine 1160, care macar are un intrerupator la curent in spate, si nu este atat de agresic daca folosesti in modul MASTER.



Imi cer scuze anticipat ca mi-am permis sa-l citez, dar il consider o persoana demna de incredere si neutra in lupta dintre DTh-urile din Romania....

#2
gepeto

gepeto

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.069
  • Înscris: 19.08.2003
Va rog, comentariile sa fie facute, daca se poate, de cei care detin ACUM acest receptor...Si asteptam primele teste...neoficiale ;)

#3
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.482
  • Înscris: 30.08.2003
Ceea ce am scris este absolut adevrat, insa sa nu uitam ca 90% dintre abonati n-o sa-l foloseasca in LOOP. Mai am observat si niste probleme la imagine, insa acest lucru poate fii din cauza faptului ca am folosit conexiune RCA-RCA in loc de indicatul SCART-SCART. De aceea nu vreau sa scriu nimic despre aceste probleme pana cand n-o sa testez cu SCART-SCART.

#4
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 22.176
  • Înscris: 05.05.2003
Daca poate cineva sa faca si cateva poze mai mari cu el... macar sa vedem si noi cum arata, in detaliu (interior - panou spate / fata)

#5
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Mesaje: 1.706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

- Receptorul Humax nu este, in realitate, Humax….

Daca nu ar fi Humax cum dracu de se potriveste carcasa ? Cautati fratilor pe cineva din Germania si puneti-l sa desfaca unul identic de Premiere si sa va puna pozele cu placa sa vedeti daca este la fel sau nu cu cel pe care il comercializeaza DIGI. Pana atunci ar fi bine sa nu se mai lanseze zvonuri pe care nu le poate nimeni verifica ;).

#6
kingblana

kingblana

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.258
  • Înscris: 21.12.2003
Nu va lasati intoxicati de userii mitomani de pe forumurile FocusSat :)

Humax e Humax , iar userul care a lansat acesta zvonuri se stie ca lucreaza pentru concurenta , intr-un oras dintr-un judet minier .

Din pacate sunt multi gura-casca care cred  lucruri abracadabrante scrise de diversi frustrati ..... (la modul general vorbind)

Editat de kingblana, 24 aprilie 2006 - 16:28.


#7
amadeus79

amadeus79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.665
  • Înscris: 26.07.2004
chiar daca "conserva" Hyundai a nemultumit multi abonati, nu cred ca RCS s-ar preta sa faca un fals cu Humax-ul.

totusi Humax-ul este o firma ...

ar trebui niste poze cu Humax-ul Digi si cel pt Premiere

#8
kingblana

kingblana

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.258
  • Înscris: 21.12.2003
E acelasi aparat .

#9
amadeus79

amadeus79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.665
  • Înscris: 26.07.2004

View Postkingblana, on Apr 24 2006, 20:09, said:

E acelasi aparat .

eu cred ... dar "circotasii" ? :) poate niste poze ar fi convingatoare

#10
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Mesaje: 1.706
  • Înscris: 27.02.2002

Quote

poate niste poze ar fi convingatoare

Nu vi se pare ciudat ca multi se lauda ca l-au avut in mana dar niciunl nu a facut poze acum cand camere foto digitale se gasesc pe toate gardurile ? Deci trageti voi concluziile de rigoare !

#11
kingblana

kingblana

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.258
  • Înscris: 21.12.2003
Poze exista , si scrie peste tot Humax :
http://www.rdi-sat.c...p=357258#357258

#12
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 21.754
  • Înscris: 07.04.2006
QUOTE

Insa un lucru foarte enervant este lipsa  intrerupatorului din spate la curent. Macar cu 1120 opresc receptorul  din spate si imi merge receptorul secundar OK. La HUMI nu am aceasta  optiune din pacate, asa ca trebuie scos din priza de fiecare date cand  vreau sa folosesc receptorul secund. Aceasta este motivul din care sunt  enorm de dezamagit in HUMAX. Credeam ca o sa am posibilitatea de a  folosii doua receptoare in LOOP fara probleme, insa n-a fost asa. In  cazul HUMAX trebuie sa scoti din priza complet ca sa folosesti doua  receptoare.



...e  super Humax-ul dacă vrei să ai o condiție fizică de invidiat (ar zice, Vanghelie-care este) ...cât te costă să achiziționezi un prelungitor cu buton? ... și  nu mai trebuie să scoți din priză nimic, te apleci și apeși pe buton și  gata...așa procedez din 1990 , până în prezent (și ale noastre prelungitoare  sunt bune și ieftine), așadar, în privința asta, receptorul e bun...în ceea ce  privește <<O altă ciudățenie este folosirea listelor de canale pentru  frecventele Digi. Altfel: in lista de canale, după primul scan apar numai  canalele care sunt componente pentru pachetul DIGI România. M-am gândit sa vad  cam ce va face cu canalele pentru Digi SK, cum se comporta la un semnal mai  slab, si după o scanare, prin care am găsit canalele pe Vertical, după ce am  comutat pe primul canal din acest pachet, surpriza: receptorul s-a gândit cca.  5 secunde, si mi-a șters toate canalele din Digi SK!Exclamation Daca scanezi  pentru canalele din Digi HU aceeași chestie: când vrei sa schimbi frecventa pe  un canal din Digi HU receptorul șterge automat aceste canale, si ramai iarăși  cu canalele numai pentru DIGI RO. Enervant...>> se poate să ai dreptate,  dar trebuie să pricepem pentru totdeauna, că DIGI TV e pentru RO, dacă vrei  Digi tv Hu, va trebui să te stabilești în această țară...deh drepturile de  autor...
  <<Care este zona de acoperire a  satelitului? Satelitul acopera  practic toata Europa si nordul Africii, dar nu se poate recepționa pe  continentul nord-american. Serviciul  DigiTv este disponibil doar pe teritoriul României. - sursa :  http://www.digitv.ro/Faq/Faq.htm

#13
_ADI_

_ADI_

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 20
  • Înscris: 14.12.2005
Buna ziua!

Am si eu o nelamurire legata de receiverul Humax si/sau Hyundai HSS-1120NA de la RCS...

Doresc sa conectez acest receiver la calculator... pentru a realiza diverse capturi in format digital, direct in mpeg-2. Asadar. doresc ca semnalul captat de la LNB sa intre direct in calculator. Pentru asta am nevoie de o placa de DVB (si in aceste conditii veti zice ca nu am nevoie de receiverul Hyundai/Humax).
Dar pentru ca serviciul pe care il voi folosi este unul Digi TV, se stie toata povestea cu cartela de access, deci nu se poate ocoli un astfel de receiver, iar semnalul care iese din receiver, iese deja analog prin scart, rca.. etc. deci nu am facut nimic.

Acuma intrebarea mea este.. se poate conecta receiverul la placa DVB? Doresc semnalul asa cum e "de la mama lui", nu cel analog.  

In acest scop (ma gandesc) am vazut (pe receiver-ul Hyundai, pe cel Humax nu) o iesire numita: "LOOP OUT "F" Female ( IF Loop-throught Output from digital tuner") Este oare aceasta iesire ceea ce caut?

Si inca o intrebare... Antena de satelit nu o pot monta prea aproape de camera unde voi avea receiverul. In aceste conditii va intreb: cat de lung (cati metrii) poate fi coaxialul de la LNB in receiver, pentru a nu se pierde semnal si calitate.

Va multumesc.
Cu stima,
Adrian!

#14
smv167

smv167

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.104
  • Înscris: 01.02.2006
Incearca cu Dreambox .Vezi pe RDI amanunte , dar citeste bine inainte de a aborda problema  :D

#15
BlueSoon

BlueSoon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.526
  • Înscris: 10.06.2006
Si pe aici ati ajuns sa pushcati petarde ?  :lol:

#16
Mr.B

Mr.B

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 106
  • Înscris: 21.05.2006
Multe topicuri despre digi si foarte greu de cautat dar... Care este cel mai bun receiver? Astept echipa pt instalare sapt viitoare si vreau sa stiu ce sa cer (daca se poate opta) in materie de receiver. Multumesc.

#17
Floryn-Floryn

Floryn-Floryn

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 654
  • Înscris: 09.07.2009
akm am hyunday.unde pot gasi humax si daca-l montez trebuie sa schimb lnb sau cv?plssssss rasp

#18
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 36.506
  • Înscris: 04.05.2006

View Postgepeto, on 24th April 2006, 15:32, said:

Realitatea in legatura cu noul receptor de la Digi
- Receptorul Humax nu este, in realitate, Humax….
- Prin vama Constanta, au intrat in tara carcase si telecomenzi de receptoare Humax, inscriptionate cu DigiTv
- Beneficiarul este, in realitate, firma Peruvision.
- Placile si sursele vin separat de la Arcelic, Turcia.
- In Romania are loc asamblarea acestui receptor care, in realitate, NU ESTE HUMAX.
- Pentru a adeveri cele spuse mai sus…uitati-va pe cutie…scrie: « Imported by Peruvision »

Este pacat, dar cineva incearca sa induca in eroare opinia publica in legatura cu receptorul Humax.... :nonobad:

Si din astea ai tras tu concluzia ca receptorul nu este Humax? :lol: :lol:. Hai sa-ti explic, cum sta treaba cu astea: Receptoarele respective, sunt produse de Humax, undeva in afara CE. Unde..nu stiu si nici nu conteaza. Peruvision este distribuitorul de Humax in Romania. RCS, probabil a preferat sa achizitioneze receptoare prin intermediul Peruvision si nu direct, banuiala mea este, ca asta se intampla din cauza problemelor financiare pe care RCS le are cu furnizorii directi. E o practica uzuala, sa aduci marfa inscriptionata OEM, deci faptul ca pe carcase si telecomenzi scrie DigiTV, e ok.

Acum: deoarece receptoarele sunt produse in afara CE, ele sunt purtatoare de taxe vamale, daca le importi ca Receptor Satelit. Daca in schimb le importi ca subansamblu, nu platesti taxa vamala decat la sursa de alimentare...si aia mult mai mica. Deci, se practica de catre importatori, cumparatul receptorului pe bucati si pe mai multe cai, (din furnizori externi diferiti) si asamblarea lor in Romania. Astfel se poate vinde receptorul la un pret mult mai mic.  Dar, receptorul ESTE HUMAX!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate