Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
1 zi/noapte Gura Portitei

Samsung Galaxy S23 Plus

Recomandare TV Samsung QLED

Cat ar trebui sa ma coste o incar...
 UBB camin

Boxe active pentru terasa

pret manopera

ce acte sunt necesare la inregist...
 stabilizator tensiune problema lu...

Voi raportati undeva tentativele ...

Cat timp se pierde cu fisa medica...

Ce se poate face intr-o balta de ...
 Jaluzele sau rolete interior

Imagine cu tenta galbuie

Noul Suzuki Swift 2024

Parere ac sh
 

Problema cu NS la domenii

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,146
  • Înscris: 13.07.2011
Dragi colegi, intalnesc si eu niste probleme cu niste domenii si setarea nameserverului.

Am 3 domenii inregistrate printr-un provider. Acolo am pus nameserver fara probleme si ulterior pe whatsmydns situatia se prezinta cam asa:

Attached File  Unbenannt.png   46.97K   38 downloads

Ulterior am schimbat providerul si am mai inregistrat si acolo alte 3 domenii. Dupa care am schimbat si acolo nameserver ul si aici intampin urmatoarea problema:

Attached File  2.png   36.34K   37 downloads

Pe langa faptul ca 80% din harta nu imi vede NS-urile, la domeniul .de nici nu pot sa schimb NS2-ul.

Supportul mi-a scris ca NS2-ul da eroare:

Quote

ERROR: Answer must be authoritative (nameserver, ip, proto, record) (ns2.simplenet.ro, 89.33.44.231)

Chiar si asa la primele 3 domenii de sus inregistrate la un alt provider nu a existat nici o problema cu NS-urile pe domeniile .de.

Unde sa fie problema?

#2
laffin

laffin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,877
  • Înscris: 16.03.2007
asteapta sa se propage

https://dnstools.ws/...a-kartell.de/A/

Edited by laffin, 27 March 2024 - 16:33.


#3
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,146
  • Înscris: 13.07.2011
Eu la domeniul asta am problema:

https://dnstools.ws/...-schaden.de/NS/

Result-ul este diferit fata de server.

La .de de mai sus nu este problema, ii dau redirect pe .at si am rezolvat.

Dar din cate observ la .at (https://dnstools.ws/...-schaden.at/NS/) imi apare ERROR peste tot. Chiar daca la alt provider nu aveam nici o problema.

#4
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022
Pe domeniul asta (one-schaden.at) n-ai setat niciun record. Din cauza asta ai erori.

Acum cand cache-urile or sa expire, domeniul nu va mai putea fi rezolvat.

dig one-schaden.at any
; <<>> DiG 9.18.18-0ubuntu0.22.04.2-Ubuntu <<>> one-schaden.at any
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOTIMP, id: 33254
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1
;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 65494
;; QUESTION SECTION:
;one-schaden.at.   IN ANY
;; Query time: 2268 msec
;; SERVER: 127.0.0.53#53(127.0.0.53) (TCP)
;; WHEN: Wed Mar 27 15:54:58 CET 2024
;; MSG SIZE  rcvd: 43


versus ceva ce merge:

dig google.ro any
; <<>> DiG 9.18.18-0ubuntu0.22.04.2-Ubuntu <<>> google.ro any
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 2517
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 10, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1
;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 65494
;; QUESTION SECTION:
;google.ro.   IN ANY
;; ANSWER SECTION:
google.ro.  300 IN A 172.253.115.94
google.ro.  300 IN AAAA 2607:f8b0:4004:c06::5e
google.ro.  86400 IN NS ns4.google.com.
google.ro.  86400 IN NS ns2.google.com.
google.ro.  86400 IN NS ns3.google.com.
google.ro.  86400 IN NS ns1.google.com.
google.ro.  86400 IN CAA 0 issue "pki.goog"
google.ro.  60 IN SOA ns1.google.com. dns-admin.google.com. 619127596 900 900 1800 60
google.ro.  300 IN TXT "v=spf1 -all"
google.ro.  300 IN MX 0 smtp.google.com.
;; Query time: 32 msec
;; SERVER: 127.0.0.53#53(127.0.0.53) (TCP)
;; WHEN: Wed Mar 27 15:57:11 CET 2024
;; MSG SIZE  rcvd: 282


Edited by NikoroB, 27 March 2024 - 16:58.


#5
laffin

laffin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,877
  • Înscris: 16.03.2007
n-ai setat bine ns-urile

nslookup -type=ns one-schaden.at
;; Got SERVFAIL reply from 1.1.1.1, trying next server

pe .de par ok.

nslookup -type=ns one-schaden.de
Server:  1.1.1.1
Address: 1.1.1.1#53
Non-authoritative answer:
one-schaden.de nameserver = ns2.simplenet.ro.
one-schaden.de nameserver = ns1.simplenet.ro.

Edited by laffin, 27 March 2024 - 16:58.


#6
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,146
  • Înscris: 13.07.2011
Foarte multe optiuni de modificarea NSurile nu exista. Eu doar am adaugat aici informatiile si atata tot:

Attached File  Unbenannt.png   35.36K   12 downloads

#7
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022
Mai asteapta sau fa-le un ticket. Totusi ala e registerul domeniului unde faci tu modificarea asta?

#8
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,146
  • Înscris: 13.07.2011
Le-am facut un ticket acum.

Da, din sistemul de administrare al domeniului fac eu modificariile. Daca nu ma rezolva sunt obligat cumva sa imi transfer domeniile si sa ii pun sa imi deconteze "paguba". M-am dus la ei printr-o reclama ca fac si dreg si acum am patit beleaua.

#9
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,146
  • Înscris: 13.07.2011
Raspunsul supportului:

Quote

the difference to pharma-kartell.at is that it is in the nameservers:
ns1.simplenet.ro
ns2.simplenet.ro
but our domains do not seem to be configured there.
host -t ns one-schaden.at ns1.simplenet.ro
Using domain server:
Name: ns1.simplenet.ro
Address: 89.33.44.230#53
Aliases:
Host one-schaden.at not found: 5(REFUSED)

Sunt la fel de inteligent ca inainte sa le scriu...

#10
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022
Cica domeniul ala nu-i la ei.

#11
LensFlare

LensFlare

    Tin Foil Mask Society

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,796
  • Înscris: 09.05.2005
one-schaden.at nu are zona DNS creata pe ns1.simplenet.ro, adauga domeniul in contul cPanel gazduit la simplenet.ro sa-i faca automat zona DNS in clusterul lor.

Edited by LensFlare, 27 March 2024 - 19:23.


#12
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,146
  • Înscris: 13.07.2011

View PostNikoroB, on 27 martie 2024 - 18:56, said:

Cica domeniul ala nu-i la ei.

Asta stiam si eu :)) ca sa vezi raspuns de support.

View PostLensFlare, on 27 martie 2024 - 19:23, said:

one-schaden.at nu are zona DNS creata pe ns1.simplenet.ro, adauga domeniul in contul cPanel gazduit la simplenet.ro sa-i faca automat zona DNS in clusterul lor.

Am gasit problema, am introdus zona DNS in hosting doar ca eu tampit am pus "one-schade.at" adica uitasem N-ul de la sfarsit.

Greseala mea ce sa zic. Va multumesc!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate