Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...

Ridicare act de identitate cu pro...
 Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet

Mai poarta careva papuci prin oras?
 Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania
 Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...
 

ctfmon.exe - System Error (în Safe Mode)

- - - - -
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016
Bună seara, dragi prieteni softpediști! De curând mi-am cumpărat un laptop nou, am instalat Windows 11 și am întâmpinat câteva probleme, printre care și eroarea asta din Safe Mode: "ctfmon.exe - System Error / The system detected an overrun of a stack-based buffer in this application. This overrun could potentially allow a malicious user to gain control of this application". Am reinstalat Windows 11 și am încercat câteva fix-uri de pe YouTube și tot nu am scăpat de această eroare. Am atașat aici poza făcută în Safe Mode, ca să vedeți despre ce-i vorba.
Vă rog din suflet să mă ajutați ca să remediez această problemă! Mulțumesc!

Attached Files



#2
Valy_User

Valy_User

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,772
  • Înscris: 02.08.2021
Îți merge search-ul din bară?
Teoretic n-ar trebui să-ți meargă.

Eventual dezactivează CTF Loader din startup. E în task manager o filă de startup.
Probabil oi fi instalat un Windows modificat.

Edited by Valy_User, 18 March 2024 - 21:14.


#3
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016
Merge search-ul din bară. În Task Manager-> Startup apps nu am CTF Loader...doar în Processes am așa ceva. Nu am instalat un Windows modificat.

Attached Files


Edited by Mickeydutza, 18 March 2024 - 21:35.


#4
Valy_User

Valy_User

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,772
  • Înscris: 02.08.2021
Scrie în cmd rulat cu drepturi de administrator sfc /scannow .

#5
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016
Am încercat ceva comenzi, printre care si sfc /scannow , dar fără rezultat.

#6
kato1

kato1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,981
  • Înscris: 05.07.2007
incearca reinstalarea de la zero. Rufus, aplicatia win, vezi tu. din fericire nu dureaza o vesnicie.
p.s incearca win 10 si apoi sa faci upgrade

Edited by kato1, 18 March 2024 - 21:50.


#7
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016
Știam că programul Rufus era mai mult pentru Linux și respectiv versiunile mai vechi de Windows. Dar Windows 10 și 11 știu că trebuie instalate cu Media Creation Tool.

Edited by Mickeydutza, 18 March 2024 - 21:56.


#8
Valy_User

Valy_User

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,772
  • Înscris: 02.08.2021
Poți și cu Rufus dar îți trebuie imaginea ISO.
Eu l-am folosit acum o săptămână pentru Win 10. Încă e de acutalitate și va fi mulți ani de acum înainte.
Se poate descărca de aici imaginea ISO: https://www.microsof...nload/windows11
Dar nu cred că asta îți va rezolva problema.

Sau ai putea încerca o versiune modificată ca Tiny 11.

Edited by Valy_User, 18 March 2024 - 22:01.


#9
kato1

kato1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,981
  • Înscris: 05.07.2007

View PostMickeydutza, on 18 martie 2024 - 21:55, said:

Știam că programul Rufus era mai mult pentru Linux și respectiv versiunile mai vechi de Windows. Dar Windows 10 și 11 știu că trebuie instalate cu Media Creation Tool.
garantez ca rufus este ok, am folosit recent chiar pentru win 11. pana cauti raspunsuri, pana apar colegi competenti sa gaseasca o explicatie, un raspuns, incearca si varianta aceasta. 30 de minute pierdute sa pui in practica ce am sugerat. succes

#10
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,253
  • Înscris: 07.02.2003

View PostMickeydutza, on 18 martie 2024 - 21:55, said:

Știam că programul Rufus era mai mult pentru Linux și respectiv versiunile mai vechi de Windows.
Nu e... orice versiune merge foarte bine cu el. Mai ales versiunile noi sunt foarte sofisticate, pot injecta continut direct in imagini.

View PostMickeydutza, on 18 martie 2024 - 21:06, said:

Vă rog din suflet să mă ajutați ca să remediez această problemă! Mulțumesc!
Incearca o alta imagine de windows cand instalezi, una de pe site oficial de preferat.

Pe scurt, Microsoft nu da in imaginile sale executabile stricate (in mod normal Posted Image ) iar eroarea arata clar ca e o problema cu el, executa cod peste cat are stack-ul alocat, asa ceva se intampla doar daca e inlocuit/viciat sau hacuit.

Edited by andreic, 18 March 2024 - 22:49.


#11
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016
Pe internet am văzut că unii se plâng de această problemă și spun că au probleme de acest gen,  din cauza mouse-urilor Razer. Și eu am mouse Razer. Nici touch pad-ul nu îmi merge.

#12
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,296
  • Înscris: 30.08.2006
https://betawiki.net...1_build_22621.1
E un build din 22 septembrie 2022, compilat pe 6 mai 2022
Attached File  Screenshot 2024-03-18 231556.png   49.41K   13 downloads
Pune-l pe ultimul.

Edited by Leo2006, 18 March 2024 - 23:18.


#13
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016

View Postandreic, on 18 martie 2024 - 22:44, said:


Nu e... orice versiune merge foarte bine cu el. Mai ales versiunile noi sunt foarte sofisticate, pot injecta continut direct in imagini.


Incearca o alta imagine de windows cand instalezi, una de pe site oficial de preferat.

Pe scurt, Microsoft nu da in imaginile sale executabile stricate (in mod normal Posted Image ) iar eroarea arata clar ca e o problema cu el, executa cod peste cat are stack-ul alocat, asa ceva se intampla doar daca e inlocuit/viciat sau hacuit.
Nu am instalat Windows din alte surse neoficiale. Am Windows original și creat întotdeauna cu Media Creation Tool , descărcat de pe site-ul Microsoft.


#14
Valy_User

Valy_User

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,772
  • Înscris: 02.08.2021
Windows 10 a avut dintotdeauna probleme cu search barul.
Una din cauze era acel CTF Loader.
Altă rezolvare e să scrii doi regiștrii pe undeva.

#15
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016

View PostLeo2006, on 18 martie 2024 - 23:16, said:

https://betawiki.net...1_build_22621.1
E un build din 22 septembrie 2022, compilat pe 6 mai 2022
Screenshot 2024-03-18 231556.png
Pune-l pe ultimul.
Eu nu pot să schimb ce apare în Safe Mode. Am descărcat Media Creation Tool_Win11_23H2 și mi-a instalat Windows 11, Version 23H2 (OS Build 22631.2861). Asta apare în Windows:

Attached Files


Edited by Mickeydutza, 18 March 2024 - 23:49.


#16
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,253
  • Înscris: 07.02.2003

Vizualizare mesajValy_User, pe 18 martie 2024 - 23:30, a scris:

Windows 10 a avut dintotdeauna probleme cu search barul.
La mine nu.

#17
bai3tzash

bai3tzash

    Membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,615
  • Înscris: 01.08.2006
Intreb si eu ca prostu': cand apare eroarea aia? Ca vad ca tu zici ca apare cand esti in Safe Mode. Stai toata ziua in Safe Mode de te deranjeaza eroarea aia?

#18
Mickeydutza

Mickeydutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 08.02.2016

View Postbai3tzash, on 19 martie 2024 - 09:21, said:

Intreb si eu ca prostu': cand apare eroarea aia? Ca vad ca tu zici ca apare cand esti in Safe Mode. Stai toata ziua in Safe Mode de te deranjeaza eroarea aia?
Eroarea aia apare doar în Safe Mode. Nu stau toată ziua în Safe Mode, dar am nevoie acolo de System Restore și Reset, ca de aer. Înțelegi? Și mai sunt câteva probleme în Windows 11:
- nu merge reset-ul Windows-ului, lipseste butonul Reset, din Starup Options / Advanced Options / Troubleshoot ( am atașat poze)
- nu merge touch pad-ul, deloc.

View Postandreic, on 18 martie 2024 - 22:44, said:

asa ceva se intampla doar daca e inlocuit/viciat sau hacuit.
Nu are cum să fie hacuit. Windows-ul a fost descărcat de pe site-ul Microsoft și e proaspat instalat. Eroarea nu apare în Windows 11...e doar în Safe Mode. De ce oare?

Attached Files


Edited by Mickeydutza, 19 March 2024 - 11:45.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate