Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5

Linie vinetie mana stanga

Protectie soare/vizuala in interior
 Tratament pt piele..canapea

Buget 19k-masina noua-sfaturi

Grosime adeziv gresie

TVA doar la valoarea adaugata sau...
 Inregistrare ecran

M-am inregistrat in e-factura. Ca...

Voi cum faceți fața ava...

Spital stomatologic sector 4 grat...
 Pastrare numar inmatriculare !

Supraveghere autoturism in parcar...

Bsod repetat

Angst Romania - Oficial in Insolv...
 

Problema xbox one s

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
Al3cs

Al3cs

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 05.11.2023
Salut. Am conectat un xbox one la un tv samsung si acesta reda imaginea foarte prost. Am crezut ca e din cauza cablului hdmi si l-am schimbat dar tot asa face. Singura solutie pt a remedia problema este sa las rezolutia cea mai mica. Cand o schimb imaginea arata ca in poza.
https://hotimg.com/VgP4V

#2
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,512
  • Înscris: 06.01.2012
Pare o problema la placa video.
Nu pare ceva ce poti repara usor.

#3
helen76

helen76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,404
  • Înscris: 17.10.2018
Ai problema si la alt tv? e sh consola?

#4
Al3cs

Al3cs

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 05.11.2023
Consola a fost a mea de noua.
Pe orice tv o pun face la fel,ramane blocata pe rezolutia 640x480 unde merge. Cand schimb rezolutia patesc problema din imagine

#5
chflorin

chflorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,991
  • Înscris: 11.01.2011
Vezi daca gasesti setarile astea la consola ta , ce-i in clip e pentru xbox one , [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Vn3Dos0tDqA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#6
helen76

helen76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,404
  • Înscris: 17.10.2018

View PostAl3cs, on 25 februarie 2024 - 11:57, said:

Consola a fost a mea de noua.
Pe orice tv o pun face la fel,ramane blocata pe rezolutia 640x480 unde merge. Cand schimb rezolutia patesc problema din imagine

Du o la reparat sa vezi ce are :)

#7
cristian_sen

cristian_sen

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,185
  • Înscris: 21.08.2003
Artefacte video, nu o mai folosi ca se agraveaza, in cel mai bun caz scapi cu o curatare temeinica si schimbare pasta termo dar daca sunt si  lipituri slabite-oxidate deja trebuie dusa la cineva care stie ce face.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate