Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...
 Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice

Amintiri despre satelit si retran...
 Care este cel mai bun mod de a pr...

Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...
 Recomandare serviciu / firma recu...

La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...
 

China se duce la vale!

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
104 replies to this topic

#73
dan210

dan210

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,336
  • Înscris: 24.06.2006

View Postpedros_2005, on 11 februarie 2024 - 18:47, said:

Trebuia sa se sparga cindva si balonul asta. Nu poti sa o tii la nesfirsit cu tehnologie copiata si mentalitati de ev mediu...
https://economie.hot...rul-brokeri.htm
din articolul de mai sus:
"Investitorii străini au vândut luna trecută acțiuni chinezești în valoare netă de 18,2 miliarde de yuani (2,5 miliarde de dolari), marcând a șasea lună consecutivă de reducere a portofoliilor."

eu ma intreb: au vandut cui? cineva a cumparat, cine? baietii destepti? Posted Image

#74
dan210

dan210

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,336
  • Înscris: 24.06.2006

View Poststefan0011, on 11 februarie 2024 - 22:50, said:

un exemplu ar fi ca mașinile chinezești devin din ce în ce mai căutate, detronând le pe cele germane.
am mai auzit asta, unde le vedeti, eu de exemplu in UK nu le vad

View PostAdrianHH, on 11 februarie 2024 - 22:58, said:

Amortizoarele Sachs de la masina mea sunt made in Germany, chiar ma uitam azi pe ele
cu ani in urma intr-o fabrica din Portugalia se etichetau produsele Made in Germany, nu-i din auzite, been there, done that

View Poststefan0011, on 12 februarie 2024 - 00:08, said:

Noi avem taburi din 1970
unde ma, la muzeu?

#75
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,452
  • Înscris: 03.11.2009
Daca intr-adevar China se duce la vale o sa cam traga dupa ea si alte state.

Hai, ca papuci si tricouri gasim si pe la altii, dar 1001 de alte chinezarii... NU, sau mai bine spus nu in-deajuns pentru toata lumea!
E un cerc oarecum inchis, al 3-lea razboi mondial este in desfasurare de mult timp, este economic, toti suntem implicati intr-o masura mai mica sau mai mare, roata inca se invarte!

#76
bansh3

bansh3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 24.08.2007
Mare jmekerie cu bursa chinei, unde marile companii sunt de fapt detinute si controlate de partid, d'aia o gramada de firme de acolo au fost interzise la tranzactionare pe bursele internationale.... ce se arata la bura lor e fix pix si nu mai incercati sa ii laudati.

Cine ii pupa-n c00r ca ei dezvolta tehnologie e prea indoctrinat si pune botu` la toate mizeriile de pe net, tehnologia e dezvoltata in EU/US pe banii EU/US... si astia doar fura pe fata  si "inventeaza" brusc ... sunt atatea universitati in lume cu laboratoare de cercetare, dar in china sunt vai de capul lor efectiv, mai ales sistemul scolar.
Apropo expertilor in tehnologia chinei ia explicati voi aici cateva lucruri simple:
   - de ce trenurile de viteza de fapt sunt niste copii jalnice ? adica fix furt de tehnologie pe fata !
   - de ce nu sunt in stare sa isi produca cipurile lor si alte componente ?
   - astia care pupati huawei, are careva Mate 60 pro ? procesorul lor kyrin o mizerie fake propagandista , in asa hal incat nu au bagat tel la export ca sa nu afle lumea ca`s plini de kkt, cel putin nu imediat.... apoi au bagat versiunea cu snapgradon 8+ gen1 doar cu 4G, deci mare tehnologie.
   - de ce marcile lor auto copiaza in draci chestii de la europeni si se lauda cu inovatia cand de fapt nu inventeaza nimic ? sunt masini care arata ca 5 modele diferite combinate, dar elementele sunt copiate pe fata, fara nici o jena, dar da ... sunt mari producatori.... iar la ei masinile alea stau cu sutele de mii parasite de noi pt ca firmele producatoare se inchid dupa o vreme... exista schimba aia cu subventia... tu produci o mizerie, iei subventia, spui ca ea costa de 3-4x, incasezi banii de la stat ... te faci ca le dai la flote de rental, pui banii la ciorap si bagi firma in faliment, apoi alta firma si tot asa... iar astea mari MG/BYD si care mai sunt, sunt tinute in spate de partid, ca altfel si ele se duceau in jos.... dar cine ii lauda, sa isi cumpere masinile lor, ca sunt tare "fiabile"

Apropo iar de econimia chinei, ia verificati cum produc ei energia electrica si vedeti de fapt unde e problema, ca an de an au opriri de curent programate pe regiuni, fix pt ca nu pot sa produca ( asta e buba la productia de curent pe carbune), nu incepeti cu faptul ca au centrale nucleare si ca au cea mai mare putere hidro/photovoltaica/eoliana ... ca nu acopera mai nimic din necesar, pe langa faptul ca la ei productia este intr-o parte a tarii iar consumul pe peste tot ( multi nu inteleg faptul ca distributia la ei este o problema mai nasoala decat la noi )

Pt astia care ne plang noua de mila armata.... d'aia producem Piranha 5 la bucuresti iar voi visati la blindatele din `70. Va sfatuiesc sa va actualizati statisticile ca in ultimii ani tehnica de lupta de la noi s-a modernizat in liniste, si acum urmeaza un mare val, dar iar .. haterii nu se documenteaza si vorbesc doar din amintiri.

La cat de depentenzi sunt micutii astia de importuri de materie prima nu o sa fie bine deloc in caz de ceva scandal cu taiwan.

Faptul ca multe companii si-au mutat productia total sau partial din china in orice alta tara vad ca nu prea o recunosc astia care pupa-n d0s chinejii, ca ei stiu doar propaganda ieftina... cand realitatea la ei e crunta si plina de kkt la propriu... pt ca aia acum cateva luni la inundatii au dat drumul la baraje si si-au inundat oamenii intentionat, doar ca sa nu fie afectata capitala... lucru pe care il ignora multi, faptul ca la zapezile din ultimile 2 luni pe astia din partid i-a durut la banana de populatie iar nu mai spune nimeni nimic ... doar asa ca fapt divers au stat cu o autostrada blocata cu zilele ... multe ... si i-a durut la banana ... au facut filmari de propaganda, cand localnicii ii jecmaneau de bani pt o cana de apa fiarta.

Toti astia care ii laudati pe chineji si credeti ca e rau la noi, sau oriunde altundeva, o sa fiti uimiti ce foame e acolo pt oamenii de rand, si voi cam tot fomisti erati in china.
Nu mai credeti toate stirile de doi lei ca nu e chiar roz acolo, e doar maro`, dar da ... se spune ca o sa se duca`n c00r china curand ... ca bla bla bla ... se tot duc pe pix de ani de zile... doar ca situatia nu e deloc roz.
Dupa pandemie cand au inceput sa se umfle la US si europeni, unii au scazut numarul de comenzi, altii si-au mutat productia de acolo, si uite asa traficul de containere a scazut, cum se face ca 20% scadere in realitate inseamna "slaba miscare" prin anumite porturi, voi intelegeti... dar da ... o duc "foarte bine", depinde ce vreti sa intelegeti prin asta.
Oricat de rau mi-ar fi in Romania, prefer asa decat sa imi fie putin mai bine in china, pt ca acolo esti fix nimeni in drum daca nu esti cineva prin partid ! Plus ca strainii sunt filati la propriu de cand intra in tara si monitorizati la greu... libertatea la ei este o gluma ... e mai ok in rusia decat acolo.
Ar mai fii de spus o gramada despre situatia "de bine" de la chineji dar esenta este ca nu o duc bine deloc si doar se umfla, sunt foarte dependenti de exterior si fix d'asta fac mare scandal.... poate poate ii crede careva, pt ca populatia ... vai de ei.

#77
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,072
  • Înscris: 20.10.2015

View Postbansh3, on 12 februarie 2024 - 04:38, said:

Oricat de rau mi-ar fi in Romania, prefer asa decat sa imi fie putin mai bine in china, pt ca acolo esti fix nimeni

:lol:

Tu ai idee despre ce e subiectul asta?

#78
pedros_2005

pedros_2005

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,476
  • Înscris: 03.12.2007
@bansh3 are dreptate. Tot ce produce China e copiat, iar produsele nu sunt toate chiar reusite. Au invadat piata cu electronice si masini ieftine, dar, la o adica, lumea se descurca si fara ele. Problema lor e ca inalta tehnologie o au tot de la vestici (robinetul se poate inchide), iar pe inovatie sint zero. Pur si simplu China e o mare uzina in care greii economiei mondiale produc ieftin si dupa aia vind scump, in beneficiul lor, normal. Pe linga produsele astea mai ies si chinezismele, copii mai mult sau mai putin reusite ale produselor vestice. Oamenii de rind traiesc in saracie si nu cred ca sunt prea fericiti acolo...

Doar clasamentul asta va rog sa il priviti:
https://www.alltopev...ware-companies/
Cine nu intelege ca, in ziua de azi, adevaratii detinatori ai inaltei tehnologii controleaza totul, nu intelege nimic...
Se vede vreo companie din China pe acolo?

Edited by pedros_2005, 12 February 2024 - 07:13.


#79
rixthina

rixthina

    3538 cu noroc stop stop 🛑

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,538
  • Înscris: 29.10.2017

View Postelless, on 11 februarie 2024 - 19:20, said:

Pe termen lung sunt cu sansele lor, mici, dar ei joaca alta carte.
Fix ca ala din reclama care joaca la Alt Nivel.
Sigur, castiga doar in reclama, indiferent de nivel.
China in schimb...Orice produs e made in china. Toti cumpara si toti se vaita de chinezarii.

#80
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,936
  • Înscris: 15.06.2007

View Postlyanna, on 11 februarie 2024 - 22:28, said:

Deocamdata caderea e cam 50% din varf.
Personal vad asta o oportunitate de a cumpara.

Mda.. chiar sunt curios cum o sa vanda Xi la userii softpedia niste actiuni pe o bursa care multa vreme a fost inchisa vanzarii de actiuni catre straini.  Hai poate ne dai un pont.

#81
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,936
  • Înscris: 15.06.2007

View Postcipri2bau, on 11 februarie 2024 - 22:24, said:

Cine e deștept profita și cum zic aia mari, merg contracurentului și fac treaba. Dar nu va mai dau idei, mai stiti și voi.
Colectivu de pe softpedia este ochi si urechi la sfaturi destepte.   Daca n-am bani sa investesc in chestii, ii scriu mesaj lu' Elon pe Xtter si ii vand lui pontu'.

#82
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,936
  • Înscris: 15.06.2007

View Postcipri2bau, on 11 februarie 2024 - 22:46, said:

. Poate cumpăra Domnul Elon Musk Huawei sau altceva sau poate chiar domnul Tireac.
ahaa..  sigur. Vezi ca poate iti vinde elon musk teren pe Marte..
Si ce sa faca Elmo cu huawei ?  Nu-i trebe,  are iphone.

View Postutopium, on 12 februarie 2024 - 01:32, said:

Plus ca detin deja branduri majore vestice (Volvo, Philips, Motorola, General Electric, etc).
Sigur. Volvo era cu cracii in balega, mergea fix dupa Saab. De cand au luat chinezii sunt numa floricele pe campii, totul e minunat. Nu ca partidul chinez pompeaza bani si face scamatorii.

Edited by tfmercedez, 12 February 2024 - 08:47.


#83
pedros_2005

pedros_2005

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,476
  • Înscris: 03.12.2007

View PostEMPP, on 12 februarie 2024 - 09:07, said:


da spuma laptelui de la noi ai văzut-o?
Nici noi nu stam pe roze dar avem noroc ca nu sintem atit de multi...

#84
Paco_ste1

Paco_ste1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,604
  • Înscris: 19.03.2022

View Postrixthina, on 12 februarie 2024 - 07:20, said:

Fix ca ala din reclama care joaca la Alt Nivel.
Sigur, castiga doar in reclama, indiferent de nivel.
China in schimb...Orice produs e made in china. Toti cumpara si toti se vaita de chinezarii.
China produce diverse calitati, evident ca in Romanica noastra ajung cele mai proaste findca pretul dicteaza.
Detin multe roduse care as fi jurat ca sunt made in Germany dar ce sa vezi, sunt chinezesti.
Am frate in Germanica si spune ca se importa produse din China care nu au nici o eticheta si apoi sunt etichetate made in Germany.

#85
audiofidell

audiofidell

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,655
  • Înscris: 19.06.2018

View PostKiloW, on 12 februarie 2024 - 00:02, said:

Ecomomic Romania in ultimii 20 ani s-a dezvoltat comparabil cu China.
Mostra de ineptie...La caderea lui Ceausescu China avea de doua ori mai multa autostrada decat el. Ceausescu vreo 200, China vreo 400. Acum are vreo 120 000 km de autostrada, mai mult decat America.

A scris ieri unul o poezie tampa pe alt topic, ma intrebam ce varsta are, in sensul ca o fi vreun copchil. Asa ma intreb si aici, oare ce varsta au unii ca parca au gandirea lui Biden, scriu postarile dintr o ceata a amintirilor.

Adica in analiza politica internationala contemporana se discuta despre "dilema lui Tucidide" in sensul in care la un moment dat America va fi obligata sa provoace China la un razboi in speranta de a i opri ascensiunea , asta ca ultima si singura solutie iar voi discutati moartea  Chinei pe seama unui articol?

Crizele economice sunt ciclice, nu scutesc nici China cum nu au scutit nici Vestul in 2008 si oricum nu e vorba de amploarea aceea. Economiile trec prin crize si se repliaza, nu dau faliment. Intr adevar , pare a fi o criza serioasa concomitent cu un reviriment al economiei americane dar asta nu inseamna faliment. Daca China ar da faliment am asista la o criza globala de o magnitudine incomparabila cu ultima.

A zis un nene mai sus ceva referitor la tehnologie si din punctul asta de vedere are dreptate, cine are tehnologia cea mai inalta detine si suprrmatia insa si aici China se apropie pe modelul dialecticii marxiste, acumularile cantitative duc la acumulari calitative. Oricum, in unele domenii deja sunt foarte sus. Chipul de la ultimul Huawei e chinezesc si desi e un pas in urma celui mai tehnologizat chip de pe piata, inseamna ca si chinezii au potential.

Ca sa concluzionez, urmatorii 25 de ani sunt cruciali, daca se va schimba liderul politic si economic. Am spus o si pe topicul Chinei, ca inca se joaca. Nu e nimic sigur doar ca daca lucrurile merg in acest ritm, America nu are cum sa tina pasul. Nu poti tine pasul avand o crestere economica de 1,2, 3 maximum 4 la suta intr un an bun cu cineva care are constant crestere 8,9,10, 11, 12.

In rest, lasati prostiile cu copiatul si altele! De parca altii in pozitia lor ar fi avut scrupule...Toate imperiile s au cladit pe cuceriri si tot felul de orori, mare filozofie copiatul chinezilor. Daca copiau modelul de prostie romaneasca intelegeam revolta dar cum nu ne au copiat pe noi...

#86
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,072
  • Înscris: 20.10.2015

View Postpedros_2005, on 12 februarie 2024 - 07:11, said:

@bansh3 are dreptate. Tot ce produce China e copiat, iar produsele nu sunt toate chiar reusite. Au invadat piata cu electronice si masini ieftine, dar, la o adica, lumea se descurca si fara ele. Problema lor e ca inalta tehnologie o au tot de la vestici

:lol:

Io ti-am zis sa pui mana pe-o carte. N-o deschide, doar pui mana pe ea si o sa devi mai destept:Uite la o cautare de 1 secunda (cu traducere google)

Quote

TOKYO -- China conduce cercetarea tehnologică avansată în 80% din domeniile critice, inclusiv hipersonica și dronele subacvatice, arată un raport al unui think tank australian, în timp ce țara trece înaintea SUA, Europa și Japonia prin investiții conduse de stat.

Din 23 de tehnologii analizate de Institutul Australian de Politică Strategică (ASPI), China conduce cercetarea în 19. Clasamentul se bazează pe 10% cele mai citate lucrări academice dintre cele 2,2 milioane publicate între 2018 și 2022, cu accent pe domeniile considerate cheie pentru parteneriatul de securitate trilateral între SUA, Regatul Unit și Australia sau AUKUS.
SUA este lider în celelalte patru tehnologii.

China reprezintă 73,3% din rezultatele cercetării de mare impact pentru detectarea, urmărirea și caracterizarea hipersonică, cu mult înaintea SUA, Regatul Unit și Germania.
Rachetele hipersonice, care zboară cu o viteză de peste cinci ori mai mare decât sunetul, sunt văzute ca o armă care poate schimba jocul. China dezvoltă rachete hipersonice care sunt mai rapide și au traiectorii mai puțin previzibile pentru a pătrunde în rețelele de apărare antirachetă ale inamicilor.

Raportul ASPI spune că există un risc mare ca China să domine în tehnologie, având în vedere cât de departe este în fața concurenților săi și concentrarea instituțiilor care produc cercetări de mare impact în țară.

În vehiculele subacvatice autonome, China reprezintă 56,9% din cercetările importante. Pe locul doi, SUA reprezintă doar 9,5%.

Dronele subacvatice încorporează o varietate de tehnologii de ultimă oră, inclusiv carcase rezistente la presiune, tehnologie de navigație fără pilot și sisteme de comunicații. Pe baza raportului ASPI, China conduce, de asemenea, în comunicațiile avansate fără fir subacvatice și în sonar.

Concurența dintre SUA și China este mai strânsă în domenii precum inteligența artificială și tehnologia cuantică. Dintre cele șase domenii legate de inteligența artificială, China deține lider în patru, inclusiv drone, în timp ce SUA ocupă primul loc la proiectarea și fabricarea de circuite integrate avansate.

Fiecare țară conduce două dintre cele patru domenii de tehnologie cuantică. SUA au un avans restrâns în ceea ce privește senzorii cuantici extrem de sensibili, despre care se așteaptă să aibă aplicații pentru calculul cuantic și medicină, în timp ce China are avantajul în criptografia post-cuantică.

Beijingul arată că este interesat să obțină un avantaj în tehnologiile critice relevante pentru securitatea națională, potrivit directorului executiv ASPI Justin Bassi.
Cursa dintre China și Occident în tehnologia critică nu face decât să se intensifice.
China promovează industriile interne de înaltă tehnologie prin inițiativa Made in China 2025, dezvăluită sub președintele Xi Jinping în 2015. Acesta își propune să devină una dintre principalele puteri de producție din lume până în 2049, care marchează aniversarea a 100 de ani de la înființarea Republicii Populare. a Chinei.
Inițiativa se concentrează în special pe 10 domenii, cum ar fi noua tehnologie a informației, inclusiv semiconductori, nave de înaltă tehnologie și instrumente de control numeric pentru roboți avansați.

Preocupate de progresele tehnologice ale Chinei, SUA, sub fostul președinte Donald Trump, au decis să oprească Beijingul în domenii precum comunicațiile 5G de mare viteză.
Restricțiile s-au întărit și mai mult sub actualul președinte Joe Biden. În august, Biden a semnat un ordin executiv pentru a restricționa investițiile SUA în China în domenii precum semiconductori de ultimă oră, IA și tehnologia cuantică.

https://asia.nikkei....l-fields-report

#87
foxtian

foxtian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 606
  • Înscris: 03.10.2019

View Postpedros_2005, on 12 februarie 2024 - 07:11, said:

   Tot ce produce China e copiat, iar produsele nu sunt toate chiar reusite. Au invadat piata cu electronice si masini ieftine, dar, la o adica, lumea se descurca si fara ele. Problema lor e ca inalta tehnologie o au tot de la vestici (robinetul se poate inchide), iar pe inovatie sint zero.

cea mai sigura masina din lume este chinezeasca   Volvo apartine de Geely   !  cea mai buna masina electrica din lume BYD  ,  cel mai rapid internet din lume  Huawei   , acum au si wifi 7  statile lor 5G  sunt cele mai bune din lume .  a 2 economie a lumii , prima forta navala a lumii    si tu te informezi   de la digi si dragonul rosu  ?!   au reusit singuri cipuri de 5 nm   si acum sunt aproape sa scoata pe cele de 3 nm ! au propria lor statie spatiala   !  este in constructie  si extindere . imi trebuie inca 2 ore sa mai scriu   ce are China  .  Este actionar majoritar  la firma Mercedes Benz  !   lasa  digi   si vezi si tu  China macar pe youtube

#88
lyanna

lyanna

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,340
  • Înscris: 02.09.2007

View Poststefan0011, on 11 februarie 2024 - 23:46, said:

Dacă li se scoala chinezilor și nu mai produc telefoane si laptopuri, ciu ciu softpedia pt noi. Pt ei, foamea la propriu. Dar lucrează la asta, industria, agricultura lumii e acaparata de ei din ce în ce mai mult. Cand se vor putea auto susține, vor schimba foaia, taie exporturile sau cresc preturile, incep santaje, ataca Taiwanul, etc. Ei lucrează la un plan, noua ne curge din gura crezând ca ei dorm.

Totul se rezuma la management.
Și noi si ei am avut la un moment dat forță de muncă disponibila. Noi ne am trimis oamenii prin lume sa crească economiile altora. Ei  au atras industria în tara lor. Care management e mai bun? Sa nu vii cu argumentul salariilor mai mari ca e fumata treaba. Vestul e măcinat de inflație și preturi exagerate de nici 5000 euro pe luna nu ți ajung. Canada și SUA sunt jale la capitolul asta. Degeaba ai venituri mari dacă nu ți acoperă cheltuielile.  Rămân la părerea mea ca chinezii știu ce fac și sunt de apreciat ca au făcut și fac din rahat bici. A se vedea diferența între ei și India. Cam aceleași date de întrare, date de ieșire total diferite. Care are manager mai bun?

Mare parte din laptoape si alte alea sunt produse in TAIWAN.
Taiwan NU E China, desi prietenii orezari sunt de alta parere.
Spre exemplu Asus, MSI, Gigabyte sunt companii TAIWANEZE, nu chineze.

Daca se intampla ceva probabil o sa fie o problema de sub-productie vreo 2-3ani, la fel cum a fost cu semiconductorii pt masini. N-am vazut pe nimeni sa moara ca nu si-a luat masina sau ca i-a venit dupa 1 an.

Management:
D-aia a mers asa bine economia romaneasca pe vremea lu impuscatu, ca e economie planificata central
D-aia a mers asa bine economia sovietica,
D-aia a mers si merge asa bine economia cubaneza
De aia din Korea de Nord nu mai vorbesc.

Toti astia care idolatrizati comunismul si cum iti dadea statu casa sa va uitati un pic in trecut. In ce tara a mers si merge bine comunismul si economia planificata?
Chinezii au fost mai capitalisti decat americanii de la Deng incoace.
Lu Xi i s-a sculat ca de fapt nu capitalismul ci partidul a ridicat tara si de aici o sa o ia in jos daca nu isi schimba ideile.


View Posttfmercedez, on 12 februarie 2024 - 07:21, said:

Mda.. chiar sunt curios cum o sa vanda Xi la userii softpedia niste actiuni pe o bursa care multa vreme a fost inchisa vanzarii de actiuni catre straini.  Hai poate ne dai un pont.

Cum sa investesti in China. Iti dai seama ca nu sunt acolo sa stiu ca DongDong merge mai bine decat FuFu

#89
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,072
  • Înscris: 20.10.2015
Chinezii fac si lux, fac si dzina, fac si calitate maxima, fac si "la garajul lui Nea Vasile"
Cat am fost in SUA la sedintele tehnice la GM, chinezii erau cei mai pretentiosi pe calitate
Si foarte disciplinati si roboti, nu-i scoteai din reguli
Pe americani ii mai indoiai, mai ales unde avea sens si in favoarea lor dpdv al design-ului, pe chinezi... si americanii se luau cu mainile de cap

Nu mai zic ca modul de conducere al tarii au facut-o cea mai puternica si nu mai poate fi oprita.

#90
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,936
  • Înscris: 15.06.2007
In contextul in care China este comunista, aia oricand pot sa nationalizeze ce vor ei. Nu as vrea sa fiu in pielea unui investitor strain care se trezeste cu un șut in cur.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate