Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...
 Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

Gigabit de la digi?

* * * - - 1 votes
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#19
robert23mg

robert23mg

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 562
  • Înscris: 18.06.2017
Attached File  digi.jpg   53.81K   21 downloadsAttached File  speed.jpg   42.19K   18 downloads

#20
orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

    Craiova

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,367
  • Înscris: 26.02.2008
La mine cu fibra în casă și routerul meu edge 6

Attached Files



#21
maladetz

maladetz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,190
  • Înscris: 06.02.2011

View PostUn-ZeU, on 10 februarie 2024 - 03:48, said:

Am incercat de pe toate serverele de acolo ,si toate au aratat maxim 550 mbps. Am varianta de net Fiberlink1000.
Nu stiu daca e voie sa spun de unde downladez (piraterie).

Tu si cu bamblurina de ce aveti viteza de download de pana la 950 mpbs si eu nu ?  Ios mai prost sau cum ?Posted Image))
Vezi poate ai vreo limitare hardware, ai placa de retea care sa duca 1Gb? Pentru viteza asta ai nevoie de SSD, macar un I5 gen 6 si macar 8Gb DDR4

#22
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,306
  • Înscris: 08.11.2016

View Postmaladetz, on 10 februarie 2024 - 10:23, said:

Pentru viteza asta ai nevoie de SSD, macar un I5 gen 6 si macar 8Gb DDR4

Aiurea, eu acum cativa ani cu procesor vechi dual core, ssd si 8 Gb ram ddr 2 aveam aceleasi viteze.
Uite acum:
Attached File  Viteza.JPG   130.12K   24 downloads

#23
Un-ZeU

Un-ZeU

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,791
  • Înscris: 23.09.2011

View Postmaladetz, on 10 februarie 2024 - 10:23, said:

Vezi poate ai vreo limitare hardware, ai placa de retea care sa duca 1Gb? Pentru viteza asta ai nevoie de SSD, macar un I5 gen 6 si macar 8Gb DDR4
este

#24
echoshoworacle

echoshoworacle

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,074
  • Înscris: 21.02.2022

View PostValy_User, on 09 februarie 2024 - 21:57, said:

Gigabitul normal diferă mult față de abonamentele populare.


Asta e viteza mea de Gigabit normal cu tehnologie FTTB(cutie pe scara blocului).

Tu cu ce site și cu ce servere ai făcut testul?
https://www.digi.ro/oferta-rural
Pe site-ul lor spun că trebuie să ai minim 200/100.
Fă testul cu aplicația lor https://www.digi.ro/...catii/speedtest cu laptop-ul/PC-ul conectat pe cablu.
Dacă tot viteza aia o ai sună luni la depanare și spune-le că îți merge netul prost.
Poți încerca și speedtest.net și fast.com .
Așa îmi mergea și mie pe vremuri prin FTTB;(excepție uploadul care era la jumatate atunci) între timp s-a tot stricat treaba până ne-au trecut pe "popular". Acum au început să ne instaleze GPON-uri în casă dar incă n-avem opțiune de 1G. Nu știu pe nimeni care să aibă în mod real nevoie de mai mult de 300Mbps dar...e umpic frustrant în raport cu așteptările având în vederea că 1G trebuia să avem cam de acum 10 ani. Îmi doresc 1G, cinstit, și un deceniu nu mai vreau nimic. 1G pe Cablu + WiFi 5 mie îmi ajung. Pentru mai mult nici nu sunt pregătit, nici n-am nevoie. Poate peste vreo 4-5 ani să-mi pun un router WiFi 7
LE
M-a chemat mai alartaieri un prieten că nu-i merge netul. Cu ocazia asta l-am forțat practic să-și pună router WiFI6 (era de tot râsul, încă măi era cu router acum 10~ ani, un WR740n, pus tot de mine),
, dar ce sa vezi, când au venit angajații Digi să-și remedieze problema, am descoperit că prietenul era pe FB 100!!! Nici nu credeam că mai există așa ceva.

Edited by echoshoworacle, 15 February 2024 - 17:11.


#25
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,759
  • Înscris: 06.03.2018
Mi-au raspuns cei de la DIGI ca eu am Fiber Popular si de asta am 900 cu 250 nu am FiberLink :| ... halal tehnic.. pana acuma aveam 900-900 acuma si-a facut  singur downgrade :))

Desi in cont scrie "Fiberlink Gigabit Popular ", mna.. aia e .. aia 250 nici nu ii mai prind sta maxim 140, iar cei de la "tehnic" totul e normal...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate