Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?

transport -tren
 Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips
 Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?

Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone
 Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...

MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...
 

Inchidere tv analogic

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#19
Ady2222222200

Ady2222222200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 643
  • Înscris: 27.02.2020
Sper sa elimine toti operatorii analogul dar si dublurile din grila digitala (unde e varianta HD, sa elimine varianta SD - ca la ORO)

#20
popadanut1997

popadanut1997

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 12.11.2022
Daca se inchide nu e pierdere. Suntem totusi in 2024.

#21
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,178
  • Înscris: 27.06.2007

 Ady2222222200, on 17 ianuarie 2024 - 16:42, said:

Sper sa elimine toti operatorii analogul dar si dublurile din grila digitala (unde e varianta HD, sa elimine varianta SD - ca la ORO)

e mai greu cu asta - inca mai sunt televizoare care nu stiu H264/Mpeg-4

sora mea are un Sony 2009~2010 care are DVB-C, prinde toate canalele SD in afara de HD (vodafone tv fost UPC)

#22
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,353
  • Înscris: 19.01.2015
Exista mediabox-uri HD pe stoc pentru a rezolva aceasta problema.

Din ce am observat se ofera din nou modelul Pace HD, insa fara sigla de data aceasta deoarece inainte avea sigla de UPC pe el si telecomanda tot fara sigla si nume pe butonul de pornire / exit din partea de sus este.

Attached Files


Edited by _RBT_, 17 January 2024 - 17:53.


#23
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,770
  • Înscris: 14.10.2008
La UPC-Vodafone da, dar la RDS mediaboxurile si CAM-urile CI, mereu probleme cu stocurile. Posted Image

#24
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,540
  • Înscris: 13.06.2004

 Ady2222222200, on 17 ianuarie 2024 - 16:42, said:

Sper sa elimine toti operatorii analogul dar si dublurile din grila digitala (unde e varianta HD, sa elimine varianta SD - ca la ORO)

Eu sper să nu, dar nu e după mine.  :)

#25
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,324
  • Înscris: 01.12.2001
Zvoner și răspândac.
Poate in +10..50 de ani se vor scoate.

#26
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,235
  • Înscris: 24.02.2007

 djl, on 17 ianuarie 2024 - 18:50, said:

Eu sper să nu

Ce pierzi?

#27
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,324
  • Înscris: 01.12.2001
Nu ii mai merg CRT-urile.
Și îs destui din ăștia. Am și eu un CRT într-o locație.

#28
Ady2222222200

Ady2222222200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 643
  • Înscris: 27.02.2020
La crt se poate pune decodor hd.

#29
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,235
  • Înscris: 24.02.2007

 dorin_2k, on 18 ianuarie 2024 - 14:07, said:

Nu ii mai merg CRT-urile.

Fals. Il conectezi prin RCA sau iei un modulator RF si folosesti CRTul din anii 70 in continuare.

https://www.emag.ro/...rf/pd/DK7L68MBM

#30
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,324
  • Înscris: 01.12.2001
;)
Bine că nu ai zis sa pun decodor 4K sa vad pe tv cu tub 4:3 cele 2 canale 4k.
Cu ce ieșire din decodor sa intru in TV? Are ieșire RF?
Nu am HDMI la CRT, posibil nici A/V sau scart.
Îl țin într-o bucătărie și îl pornesc o data la 2 luni doar.

Modulator 100 lei, decodor chirie 5 lei/luna, ...are rost la un CRT de 50 lei?
Sigur e în târg un tv cu DVB c la 150 lei.
Sau unul nou nout la 400 lei.
Mai ieftin nu am găsit acum.

#31
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,235
  • Înscris: 24.02.2007
Pe furnizor cat il costa sa-ti ofere 24/7 semnal video analogic pentru a porni TVul din bucatarie o data la 2 luni?

Edited by dani.user, 18 January 2024 - 20:30.


#32
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,324
  • Înscris: 01.12.2001
Sigur că îl costă curentul din statie, mentenanța echipamentelor. Dar nu au un singur client.
Merg mâine să verific daca a tăiat și ia mine analogicul.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate