Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?
 Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF
 Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...
 Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 

Luati de val

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#37
vio69c

vio69c

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,849
  • Înscris: 17.08.2022
Deci, cum se numeste asta ? ......MAFIE

#38
Alex432

Alex432

    sit at big tables

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,212
  • Înscris: 28.05.2020

View Postphoenix76, on 13 ianuarie 2024 - 12:47, said:

Continutul media, este servit dupa profilul publicului (majoritar).
Producătorii sunt interesați doar de mărimea audienței.

Cum majoritatarii sunt:

View Post98521457, on 13 ianuarie 2024 - 12:53, said:

Prosti, da' multi!
Li se furnizeaza: emisiuni de căcat, muzică de căcat, filme de căcat, etc.

Cine ascultă manele nu poate gândi ca Pleșu, Cărtărescu, Patapievici, Liiceanu - dar pe cine intereseaza asta ?


Dacă aspiri mai sus de genunchiul broaștei nu consumi  aceste produse de căcat.

#39
habanero

habanero

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 599
  • Înscris: 11.07.2023

View Postvio69c, on 13 ianuarie 2024 - 13:45, said:

Deci, cum se numeste asta ? ......MAFIE

   Deghizata in administrarea societatii. Cum au unii combinatie la vama si trec cu droguri, cum aveau unii blat la Western Union sa retraga bani cu parola pe acte false, cum unii desfasurau activitati comerciale fara sa plateasca taxe la stat (mai ales in anii '90), asa au luat/mostenit si astia Romania ca pe o combinatie. Asta e activitatea lor din care scor bani. Nu stiu unde vom ajunge, dar e evident ca ce naste din pisica soareci mananca. Acestia au copii care emit pretentii cand ajung la o anumita varsta. Trebuie sa-si intretina toata familia. Nu doar pe ei. Usor,usor, ajung pe lume si nepotii. Care vor dori si ei trai de lux. Si asa ajung generatie dupa generatie sa profite de banul public. Nu-i mai intrerupe decat o revolutie sau ceva asemanator.
  Am pierdut ocazia in '89, dar si pe parcursul anilor. Daca "partenerii" nostri (SUA, UE) ar fi dorit, ar fi fost schimbari importante. Nu PSD toata viata. Dar probabil au fost intelegeri si au batut palma pe unele chestii si astfel tolereaza climatul politic si persoanele deja implicate. Ii doare pe ei in cur ca fac parte dintr-un partid-panarama. Atat timp cat le sunt satisfacute interesele, merg inainte cu PSD si fosta nomenclatura. Nu le arde de reforme sau de cine stie ce schimbari. Intr-un fel au tradat romanii care au sperat sa scape de gunoaiele astea comuniste. Mai ales ca americanii erau fierti pe comunisti/comunism. Nu si in cazul nostru. Acum ne intretin cu manele si alte cacaturi.

#40
Matrix40

Matrix40

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,179
  • Înscris: 20.08.2022
Respectivii au ajuns in gasca pentru ca au priza la public, adica au demonstrat ceva pana sa ajunga acolo.
Pana la urma asta conteaza, sa ai priza la public

Edited by Matrix40, 13 January 2024 - 19:52.


#41
habanero

habanero

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 599
  • Înscris: 11.07.2023
Matrix40, unii nu au demonstrat mare lucru. Si cei care au facut-o, dau cu bata in balta ulterior. Sa fii considerat o valoare si apoi sa canti din Gheboasa spune ceva.
Ca un politician care vorbeste frumos, te pacaleste, ii acorzi incredere, il votezi si apoi constati ca ti-ai luat teapa.

#42
RaimondMacelaru

RaimondMacelaru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 10.08.2023

View Posthabanero, on 12 ianuarie 2024 - 20:54, said:

  Mihai Bendeac, surorile Ana si Monica Odagiu, Anca Dinicu, Micutzu, Codin Maticiuc, Delia, Monica Munteanu, toata satra Maruta (nu degeaba ii zic haita, doar stiti ce muzica canta Andra la inceputul carierei), Stefania si Speak, Dorian Popa, Morodan, cativa manelisti, Bromania

Sincer, in afara de Bendeac, care are cateva scenete comice in care ii imita pe unii sau altii, si Delia, de la care am auzit vreo 2 melodii partial din intamplare, restu nu ii stiu deloc. Pe Maruta si Dorian Popa din vedere doar, insa nu stiu ce fac, danseaza, canta, spun poezii. La fel si ceilalti, pe care nici din vedere macar nu-i stiu.

Tu te uiti la emisiuni cretine la TV sau intri pe Youtube la trending? Sau ce faci? Ca sigur faci ceva gresit. In era internetului, chiar nu ma deranjeaza de toti papagalii, pentru ca e prima data in istorie cand nu poate nimeni sa mi-i "bage pe gat". Nu ii inteleg pe aia care servesc asa ceva, dar treaba lor. Pe aia care servesc, apoi se mai si vaita, chiar nu ii inteleg deloc deloc.

#43
MareleIntelept

MareleIntelept

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,681
  • Înscris: 26.07.2023
Sa stii ca si Birlic a fost tanar si necunoscut la inceputuri. Si nici pe Constantin Tanase nu l-au prevestit ursitoarele.

#44
habanero

habanero

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 599
  • Înscris: 11.07.2023
RaimondMacelaru, tv nu mai am in camera de 11 ani si atunci aveam tunertv la pc, nu era tv real. Si atunci il lasam pe canalele de stiri pe fundal si imi faceam treaba. Azi am tv doar in sufragerie unde nu ma uit decat rar si tot doar la stiri. Dar stiu de existenta unor emisiuni deoarece apar franturi pe facebook sau instagram, chiar daca nu le caut. Mai primeam vesti fara sa vreau de la un prieten care era la curent cu unele aparitii si care mi le baga pe gat. I-am zis sa nu mai intoxice cu astfel de detalii pentru ca nu vreau sa aud. Unele le mai aud de la Zoso. Posteaza pe blog si mai face si niste clipuri pe youtube.
Pe YouTube sunt abonat la canale care nu au legatura cu cei in discutie. Inevitabil dau peste lucruri pe care nu vreau sa le vad. De exemplu este un, asiatic cred, care are ca specific fitness-ul. Doar ca in loc sa educe, el face caterinca imitand cum fac unii exercitii incorect. Nu am fost abonat la canalul lui, dar YouTube imi recomanda in fiecare zi clipuri de la el. Si nu in feed, ci ma atentioneaza in bara de notificari a telefnlonului. Am vrut sa-i dau block, dar vad ca nu exista asa ceva pe YouTube. Poti doar selecta "Don't recommend this channel", lucru pe care l-am facut de mai multe ori si tot imi baga pe gat canalul lui. Sectiunea "Trending" nu stiu unde e la versiunea asta noua a aplicatiei, sectiune pe care oricum nu o accesam nici inainte pentru ca erau numai tampenii si manele.
Azi mi-a aparut in feed la Facebook un clip cu Liviu Varciu care canta balariile lui de la sfarsitul anilor '90. Nu mai auzisem de pagina aia niciodata. A fost bagata pe gat. Deci din cand in cand tot dai peste ce nu vrei.

#45
Prophecy

Prophecy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 863
  • Înscris: 29.07.2023
Asa si ? Dai next si gata. Esti cam sensibil.

#46
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,736
  • Înscris: 06.10.2012

View Posthabanero, on 12 ianuarie 2024 - 21:33, said:



   Posibil un Blogger cunoscut de la noi

Vali de care întrebi are alt user. :)

Habanero,

Întrebarea asta mi-am pus-o și eu, de mult timp.
Exact cum spui tu, sunt găști care au monopolizat toate canalele media, serialele și tot ce mai mișcă.
Eu chiar lucrez la UNATC și sunt copii foarte buni, talentați (altfel nu treceau selecția!) care nu se afirmă pentru că nu au unde.
Teatrele sunt puține și chiar și acolo este monopol, dar la film e și mai greu.
Unii dintre absolvenți se reprofilează in diverse domenii de activitate care nu au legătură cu Teatrul și Artele spectacolului/ Film.
Daca vreți să îi vedeți în spectacole gratuite, puteți face asta urmărind pe FB pagina oficială a UNATC, se anunță des spectacole unde te înscrii pe baza emailului sau a unui google form.
La Replika mai puteți vedea spectacole free, tot pe baza de formular înscriere, se anunță pe pagina lor de FB când au reprezentații.
La UNATC toate spectacolele sunt ale studenților, la Replika sunt actorii centrului sau alte colaborări.
V-am dat varianta free, de plătit știți cu toții unde să plătiți.

Edited by -Diana-, 14 January 2024 - 00:45.


#47
RaimondMacelaru

RaimondMacelaru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 10.08.2023
Na, nu stiu. Mie pe YT nu-mi apar mizerii niciodata, poate doar chestii care nu ma intereseaza, uneori, dar dupa ce dau "don't recomment channel", nu-mi mai apae canalul ala.

Facebook si Instagram nu folosesc, pentru ca e mult mai greu sa te feresti de mizerii si nici nu stiu ce as putea gasi acolo. Poze complet neinteresante din viata altora? Citate motivationale? Stiu ca sunt si canale de stiri si live-uri, dar gasesc destul pe YT sau alte locuri, pe FB is prea multe porcarii.

#48
RealMe

RealMe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 15.12.2023

View Posthabanero, on 13 ianuarie 2024 - 14:55, said:



Daca "partenerii" nostri (SUA, UE) ar fi dorit, ar fi fost schimbari importante. Nu PSD toata viata. Dar probabil au fost intelegeri si au batut palma pe unele chestii si astfel tolereaza climatul politic si persoanele deja implicate. Ii doare pe ei in cur ca fac parte dintr-un partid-panarama. Atat timp cat le sunt satisfacute interesele, merg inainte cu PSD si fosta nomenclatura. Nu le arde de reforme sau de cine stie ce schimbari. Intr-un fel au tradat romanii care au sperat sa scape de gunoaiele astea comuniste. Mai ales ca americanii erau fierti pe comunisti/comunism. Nu si in cazul nostru. Acum ne intretin cu manele si alte cacaturi.
SUA,UE ne dă psd toată viața și ne întrețin cu manele?Păi dacă mergi la vot,nu stai acasă și jelești(în timp ce armata conștiincioasă psd iși face datoria la urne),votezi orice NONpsd se schimbă ceva.Joe și Ursula numai grija să le bage pe gât românilor psd și manele forțat o au.Cerere și ofertă.Consumați psd,manele,etc.?,avem,serviți.Nu doriți?Nu consumați?Nu mai aducem.Simplu.

#49
habanero

habanero

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 599
  • Înscris: 11.07.2023
RealMe, consumi nu consumi ti le baga pe gat. Sunt ziare, reviste sau alt gen de publicatii care pur si simplu iti baga pe gat cu japca ce vor ei. Unele postari sunt pline de comentarii in care multi spun ca nu ii intereseaza ce face nu stiu ce pitipoanca sau manelist si ei publica fara sa-i intereseze ce doresc oamenii. Acum mai multi ani spuneau ca asta cer oamenii. Acum imi dau seama ca sunt doar niste vrajeli ca sa poata motiva publicarea unor cacaturi.

#50
Punter

Punter

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,218
  • Înscris: 24.07.2022
@realme, a fost chinta "de dreapta" (din nou) acu 2 ani, si? penibil, aproape ca pe vremea lui boc si base.

solutia e protestul!

Edited by Punter, 14 January 2024 - 16:59.


#51
vio69c

vio69c

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,849
  • Înscris: 17.08.2022

View Posthabanero, on 14 ianuarie 2024 - 13:44, said:

RealMe, consumi nu consumi ti le baga pe gat.

Oare ?
Nu am auzit in urma cu cativa ani de teatrul Masca, de teatrul Excelsior, de teatrul Metropolis, de teatrul de Sufragerie si altele. Multe infiintate ptin anii 2010 si mai sus
Sunt 37 de teatre in Bucuresti, 27 habar nu am avut habar de ele.
Si nu aveam nici azi daca un bun prieten cu fata absolventa al Institutului de teatru, nu ma purta la 3-4 dintre ele...
Sa vad spectacole buna cu tineri inimosi si talentati
Si ce am mai aflat ca fac absolventii de teatru...? Unii participa la Vocea Romaniei, cine are voce, altii isi creeaza canal de youtube, altii reclame si nu e nici-o rusine multi merg la shushanele.......

Asa ca despre multe lucruri credem ca nu exista, pana nu ne uitam in directia lor si le decoperim

Edited by vio69c, 14 January 2024 - 21:59.


#52
habanero

habanero

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 599
  • Înscris: 11.07.2023
vio69c, nici eu nu cunosc toate teatrele din Bucuresti, dar am fost de mai multe ori la Metropolis de exemplu. Intram in alta zona, dar eu sunt de parere ca in unele cazuri ce se decide iti este varat pe gat chiar daca nu esti de acord. De la decizii politice pana la Maruta. Chiar tu ai zis ca Maruta are, sau avea, misiunea de a introduce vulgarul si prostul gust in casele romanilor. Nu zic ca nu sunt oameni care consuma ce ofera el, dar cand ai o astfel de misiune, o cam bagi cu forta. Ziceau unii ca daca emisiunea lui nu avea rating, nu s-ar mai fi difuzat. O parte din public este deja obisnuita cu prosteala deoarece ar fi fost asa chiar daca nu exista Maruta. Nasol e de cei care inca nu sunt copti si se prostesc uitandu-se la el. Am un vecin care in anii 1990 asculta muzica gen Guns N' Roses si alte formatii descoperite dupa revolutie si a fost suficient sa se mute un tiganush manelist la noi in cartier care l-a prostit cu manele de sfarsitul anilor '90. Practic l-a manelizat. Un salt nefiresc dupa parerea mea. La asta ma refeream cand zic ca ti le baga pe gat. Adica pe cei prosti n-au ce sa-i mai prosteasca, doar ii mentin pe linia de plutire. Mai rau e de cei pe care reusesti sa-i prostesti. Le bagi pe gat pana o halesc. Pana la urma e alegerea fiecaruia daca se lasa prostiti sau nu. Cultura cu forta nu se poate.
  Eram in fata unei sali de spectacol unde urma sa vad show-ul lui Malele "Sunt un orb". Afara erau si niste tineri de vreo 16-17 ani care nu aveau legatura cu spectacolul, dar isi faceau veacul in apropierea teatrului. Aveau o boxa portabila si au inceput sa danseze si sa recite din repertoriul lui  Romeo Fantastik. Stiau versurile pe de rost. Niste oameni care asteptau si ei sa intre in sala, priveau tinerii respectivi si erau bucurosi sa vada ca acestia sunt impreuna si danseaza. Problema e ca acestia nu auzeau melodia pe care ei o ascultau in boxa. Erau la 20-30 metri de ei. Probabil ca faceau panarama pe muzica respectiva, ideea e ca asa ajungi sa te prostesti, din gluma, din joaca.

#53
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,882
  • Înscris: 28.11.2006

View Postpopadanut1997, on 12 ianuarie 2024 - 23:11, said:

Nu suport reclamele cu ''Marutii''. S-a prostit lumea in ziua de azi.

Sa inteleg ca sunt si reclame pe care le suporti? Bravo tie, eu inca n-am gasit asa ceva...

On: voi ziceti ca e o problema romaneasca, dar eu cred ca e una globala. Va dau un singur nume de familie: Kaerdashian. Cuy ce sunt fufele alea mai bune decat ai nostri?

E o decadere globala a standardelor morale si etice. Nu stiu, o fi eterna lupta intre generatii, dar parca e prea de tot. Daca mai adaugam si cortectitudinea politica, e clar unde ne indreptam.

#54
Labargo

Labargo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 23.12.2023

View Poststefan0011, on 12 ianuarie 2024 - 21:59, said:

Prostimea asta cere: PSD, nucleu de "vedete", măruță,  nora pt mama, tzanca uraganu, Dani Mocanu. Asta e tara.
Statistic, mai multe persoane cu studii superioare voteaza cu PSD decat cu nulitatile cu care votezi tu. Asta e tara!

View Posttfmercedez, on 12 ianuarie 2024 - 21:05, said:

pesedismul romanesc este impregnat in adn de catre fostele structuri sovietice si chiar ei ne-au aratat cum se fac schimbarile de regim. Dar  chestia aia functioneaza intr-un singur sens in aproprierea de Rusia.
Probabil ca pentru a scapa de fenomenul PSD trebuia sa se intample in tara asta la fel ca si cu ceausestii, cu tot regimul lor, asa cum si ei au facut dupa razboi cand au facut colectivizare, epurari politice si alte mizerii.
vezi cum eram in 2000, dupa guvernarea CDR si cum suntem acum. e rezultatul "fenomenului PSD"

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate