![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Placa video gtx 1660 super
Last Updated: Nov 20 2023 08:45, Started by
alexmarv85
, Nov 19 2023 13:34
·
1

Posted 19 November 2023 - 13:34

Buna ziua, vreau sa stiu daca placa din titlu, merge pe o placa foxconn h67 din 2011, am inteles ca ar putea fi o problema cu biosul legacy al placii de baza ? Multumesc .
|
Posted 20 November 2023 - 08:45

Daca are bios uefi, nu va fi nici o problema inafara ca placa video e prea puternica chiar si pentru cel mai puternic procesor compatibil cu chipsetul acela iar necesarul de putere este de 125W si are nevoie de alimentare separata. Verificati capabilitatile procesorului cu placa video si dupa aceia va decideti daca merita upgrade-ul si ce placa video e mai potrivita pentru acel procesor.
Placa mea de baza din aceiasi generatie dar amd, are 10 vrm-uri, radiatoare,alimentare suplimentara pentru slotul pcie x16 si o gramada de setari in bios si cu toate astea un procesor FX8350 franeaza GTX1660. Aici procesorul este overclockat de la 4 la 4.7Ghz si nu face fata lui GTX1660 super care sta pe la 60-70% in unele jocuri, cu pierderi de fps. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/jRKDWYtM8dM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users