Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cenzura in masa comentarii youtube

Sa folosim antivirus, antimalware?

mesaj suspect . . .

Film original sau pirat?
 Cum poti inregistra CD-uri in for...

Ceainaria celor pasionați de...

Probleme la acoperis din cauza in...

Transferuri instant intre bancile...
 player video

Carrefour Act for good

Parcare gratis in Bucuresti pentr...

Rovinieta prin SMS pentru masina ...
 Viteza mica Usb 3.2 gen.1 header

Cerificat atestare fiscala pentru...

Schimbare destinatie imobil din l...

Dorsalgie
 

Cum pot upgrada sistemul privind partea de placi grafice(de preferat) sau procesoare pana in 2500 de lei?

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
alex2309

alex2309

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 25.03.2006
am atasat salvari de ecran cu specificatiile calculatorului

Attached Files



#2
alex2309

alex2309

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 25.03.2006
Buna seara, doresc sa achizitionez o placa video GeForce RTX 3070, oare este compatibila cu sistemul meu ? Multumesc !

#3
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,239
  • Înscris: 08.02.2011
Este, daca a mers gtx1060 va merge și rtx3070. S-ar putea sa fie limitată de procesor, dar nu e asta o problema, dai setările video la maxim.

#4
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,200
  • Înscris: 30.08.2006
Merge si nu prea. Procesorul,chipsetul si memoria DDR3 va frana placa video. Trebuie verificat inainte cu  MSI Afterburner  ce incarcare are procesorul Xeon in jocuri. In passmark are 10200 puncte si e la acelasi nivel cu un Intel Core i3-10325 care ruleaza pe o platforma mai noua.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ajfBrtBsmhA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#5
jakota

jakota

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,605
  • Înscris: 22.05.2011
https://pc-builds.co...asks/1920x1080/

#6
silviu99

silviu99

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 311
  • Înscris: 13.07.2021

View Postjakota, on 11 noiembrie 2023 - 08:26, said:


sa-si ia monitor 4k Posted Image

#7
Arthos

Arthos

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,404
  • Înscris: 01.11.2004
Presupun ca intre timp ai achizitionat o sursa care are alimentare PCIe ca din ce vad pe net prastia aia din HP Z420 Workstation are cabluri doar pentru HDD-uri si placa de baza nefind modulara evident

Edited by Arthos, 17 November 2023 - 18:18.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate