![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Putem avea nași la nuntă necununați religios ?
Last Updated: Oct 04 2023 20:27, Started by
Alexandru2oo8
, Sep 24 2023 21:09
·
8

Posted 24 September 2023 - 21:09

Bună seara. Am dori să avem o pereche de nași care sunt cununați doar civil (la primărie) dar nu sunt cununați religios (la biserică).
Se poate așa sau ce ar fi de făcut dacă nu se poate ? * Exclus să schimbăm nașii. Mulțumesc. |
Posted 25 September 2023 - 05:26

Problema e ca sunt cununati sau ca nu sunt cununati religios?
Daca nu sunt cununati religios - se poate, daca sunt cununati - cineva cauta motive? ![]() Cautati un preot care nu vede probleme acolo unde nu sunt. |
Posted 25 September 2023 - 05:40

Varianta 1: daca intreaba popa, pot spune ca sunt cununati. Dar nu-i frumos sa minta.
Varianta 2: "spaga", adica un popa care face orice pentru bani. Varianta 3: fac si ei cununia impreuna cu voi. Avantaj popa, tarif dublu pentru doua cununii. Eu cred ca se poate, daca prin absurd nasii erau musulmani, ce se intampla ? Ramaneati ne cununati ? |
Posted 25 September 2023 - 06:30

Am înțeles că prin zona Ardealului, da, se poate. La noi, în București, sub nicio formă.
|
Posted 25 September 2023 - 06:36

Da, se poate, popa nu are cum să știe că nu au fost cununați religios.
|
Posted 25 September 2023 - 07:00

Nu-i mai bine sa renuntati si voi la popa?
Mergeti la primarie, casatoriti-va, mergeti acasa, faceti copii, vedeti-va de viata fara popi. Rochia alba de mireasa poate sa o cumpere si sa o poarte si fara "binecuvantarea" bisericii. Edited by tioopedi, 25 September 2023 - 07:01. |
Posted 25 September 2023 - 07:05

Ii cununa popa inainte de a va cununa pe voi si gata.
Daca va pasa de simbolistica, o respectati asa cum e ea. Daca nu, tot tambalaul e doar de ochii lumii si nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. |
Posted 25 September 2023 - 07:16

Salut
Religios, Nu au voie sa cunune. Acum, pastrand Sfintele Taine ale Casatoriei, trebuie ca Nasii sa fie Cununati Religios. La Botez, am inteles ca Nu trebuiesc a fi cununati religios. PS. ar fi bine sa mergi pe regulile Sfintei Biserici si a Bibliei, nu degeaba Dumnezeu a lasat aceste Reguli. |
Posted 25 September 2023 - 07:27

si totusi, de unde stie popa ca nasii sunt cununati sau nu ?
|
Posted 25 September 2023 - 07:31

Salut Religios, Nu au voie sa cunune. Acum, pastrand Sfintele Taine ale Casatoriei, trebuie ca Nasii sa fie Cununati Religios. La Botez, am inteles ca Nu trebuiesc a fi cununati religios. PS. ar fi bine sa mergi pe regulile Sfintei Biserici si a Bibliei, nu degeaba Dumnezeu a lasat aceste Reguli. Cum justifica biserica asta sfanta ce tot o pomenesti, casatoria dupa divort, ca este a doua sau a opta tot aia e. Initiator,cati nasi vei avea? |
|
Posted 25 September 2023 - 07:45

Salut Religios, Nu au voie sa cunune. Acum, pastrand Sfintele Taine ale Casatoriei, trebuie ca Nasii sa fie Cununati Religios. La Botez, am inteles ca Nu trebuiesc a fi cununati religios. PS. ar fi bine sa mergi pe regulile Sfintei Biserici si a Bibliei, nu degeaba Dumnezeu a lasat aceste Reguli. Cum, regulile Bibliei? Astea sunt reguli popești, nu biblice! ![]() ![]() |
Posted 25 September 2023 - 07:46

Bună seara. Am dori să avem o pereche de nași care sunt cununați doar civil (la primărie) dar nu sunt cununați religios (la biserică). Se poate așa sau ce ar fi de făcut dacă nu se poate ? * Exclus să schimbăm nașii. Mulțumesc. Vorbiti cu preotul si nasii tineri casatoriti civil doar sa va tina lumanarile iar in "plan secund" parintii unuia din ei care sunt cununati. Impacati si "capra si varza si ...lupul, pardon, parintele" Si faceti naibii diferenta intre casatorie si cununie!! CASATORIA este doar la starea civila CUNUNIA ( de la cununii,pirostrii, cele puse pe cap) este doar la biserica. |
Posted 25 September 2023 - 07:59

Posted 25 September 2023 - 07:59

Cum, regulile Bibliei? Astea sunt reguli popești, nu biblice! ![]() ![]() In Sfanta Bibile spune ca cei care Cununa trebuie sa fie " intr-un singur trup " ( adica Cununati Religios ). In fine, sa revenim la ceea ce colegul a intrebat ( Religios, in fata lui Dumnezeu, Domnul Isus Hristos si Fecioara Maria ) Nasii trebuie sa fie Cununati Religiosi. Acum, tu sti mai bine, ce vrei. |
Posted 25 September 2023 - 08:41

In ziua de azi pot fi si gay sau lesbi atata timp cat se cotizeaza bine la biserica!
|
|
Posted 25 September 2023 - 08:47

Da, se poate, popa nu are cum să știe că nu au fost cununați religios.
Eu cred ca se poate, daca prin absurd nasii erau musulmani, ce se intampla ? Ramaneati ne cununati ? Nu sunt permisi nici nasii de alte confesiuni, de exemplu catolici, daramite musulmani. La catolici te cununa si cu nasi extraterestrii.
* Exclus să schimbăm nașii. Mulțumesc. Edited by DanyHiker, 25 September 2023 - 08:46. |
Posted 25 September 2023 - 08:49

eu n-am adeverinta / certificat din asta, cu toate ca sunt cununat religios. ce ne facem?
eu cred ca toata treaba asta e doar o nascocire a popilor, sa-i oblige pe cei care nu s-au cununat in tinerete sa treaca, totusi, pe la casierie. Edited by strongsss, 25 September 2023 - 08:55. |
Posted 25 September 2023 - 08:52

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users