![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
MIUI 14
Last Updated: Nov 19 2023 11:18, Started by
ionut498
, Sep 18 2023 16:06
·
6

Posted 24 September 2023 - 09:19

Alxdava, on 22 septembrie 2023 - 22:38, said: Ușor i-am ajuns pe brazilieni la suprataxare in Europa. Cred că vom ajunge că ei și din alte puncte de vedere văzând ce politici antiumane se fac și propun pe la Bruxelles. Eu știam ca taxele la smartphone sunt reduse. Între 0 și 3%. Plus TVA evident însă asta n-are legătură cu Bruxelles-ul. De exemplu xiaomi redmi note 12 pro e 233e cu taxe și livrare acasă cu tot pe Amazon, in China e 192e. |
Posted 25 September 2023 - 16:43

Quote Deci la 1700-1800 ceva ok că preț ar fii un poco sau Xiaomi sau altceva chinezesc și cu o camera ok poco f5 / f5 pro vad ca a luat-o razna rau la pret. Pretul lor era ok pe la 1500 lei primul, 2000 max al doilea. acum vad ca se dau cu 2000/2800. Cum pana mea sa dai 2800 lei pe F5 pro cand iti iei mi 12 care e in alta liga, cu acelasi procesor dar finisaje, ecran, camere, greutate si multe altele mai bune la doar 2000 lei. Asa e cand devine Mai Tio Nping lacom si isi canibalizeaza singur modelele. Quote De exemplu xiaomi redmi note 12 pro e 233e cu taxe și livrare acasă cu tot pe Amazon, in China e 192e. |
Posted 11 November 2023 - 12:03

Salut ma ajuta un coleg cu update, am un 10 ultra, rom eu... În prind urechile
|
Posted 18 November 2023 - 19:32

Posted 19 November 2023 - 11:18

Din pacate @ionutblv are mai multe probleme, fiind vorba de un telefon destinat pietei din China nu poate pune decat custom ROM sau firmware stock pentru China.
Quote Nu mai merg camerele fata spate Nu merg browserele normal Nu am sunet pe videori Nu merge alarma Miui 13 (stable) Eu Rom Eu unul as proceda asa: - As pune firmware stock de China cu blocarea bootloader-ului sa fiu sigur ca merg toate componentele hardware. - As debloca din nou bootloader-ul si as pune din nou custom ROM-ul xiaomi.eu, insa cum nu se mai include in ROM fix-ul pentru Google Pay, trebuie root-at si aplicat un modul de Magisk pentru repararea problemelor legate de Google Pay: How to flash Magisk and Play Integrity Fix on Xiaomi.eu. Dar atentie ca deblocarea bootloader-ului poate sa dureze, caci cel mai probabil telefonul are bootloader-ul deblocat prin alte metode (probabil EDL) de catre cei ce au vandut telefonul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users