Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...
 Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)
 Apogeul frumusetii feminine 65+?

Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

mobilier toxic pentru pasari?

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

spraytag

spraytag

Junior Member

• Grup: Members

View Postspraytag, on 19 septembrie 2023 - 18:16, said:

Si eu am zero toleranta pentru cei care vorbesc singuri in loc sa se adreseze direct celor care creeaza topicuri.

View Postspraytag, on 19 septembrie 2023 - 18:16, said:

Si eu am zero toleranta pentru cei care vorbesc singuri in loc sa se adreseze direct celor care creeaza topicuri.
N-ai vorbit, ai scris ... Cu atat mai grav.
Si eu am zero toleranta fata de cei care nu inteleg un text la prima vedere, nefiind in stare sa realizeze care a fost cronologia evenimentelor.

Edited by spraytag, 19 September 2023 - 18:26.

spraytag

spraytag

Junior Member

View Postspraytag, on 19 septembrie 2023 - 18:22, said:

Si eu am zero toleranta fata de cei care nu inteleg un text la prima vedere, nefiind in stare sa realizeze care a fost cronologia evenimentelor.

View Postspraytag, on 19 septembrie 2023 - 18:22, said:

Edited by spraytag, 19 September 2023 - 18:43.

haltija

haltija

Junior Member

• Grup: Junior Members
Pai cronologia a fost cam asa :perusul a inceput sa roada dulapul despre care ai cautat pe net ca este toxic.Si asta s a intamplat timp de cateva zile.Apoi in ultima zi de viata ( ultimile ore) a inceput sa se izbeasca de pereti.Si tu nu ai facut nimic ca sa l salvezi deoarece era ora 23 .Asta este grav .Si inchei aici .Dar sa nu crezi ca am sa incetez sa spun adevarul pt ca nu ti convine tie ori lui x ori lui y.

spraytag

spraytag

Junior Member

View Posthaltija, on 19 septembrie 2023 - 18:21, said:

In primul rand ca nu am vorbit ci am scris.Si postul acela scris indirect a fost pur sarcasm vis a vi de atitudinea ta fata de perus.
Grav este ca habar n-ai ce e ala sarcasm,copile!  Tu poti citi textul de 100000 de ori si tot nu il intelegi din punct de vedere cronologic.

Edited by spraytag, 19 September 2023 - 18:54.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate