![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
mobilier toxic pentru pasari?
Last Updated: Sep 19 2023 18:43, Started by
spraytag
, Sep 17 2023 17:53
·
3

Posted 19 September 2023 - 18:22

Si eu am zero toleranta pentru cei care vorbesc singuri in loc sa se adreseze direct celor care creeaza topicuri.
Si eu am zero toleranta pentru cei care vorbesc singuri in loc sa se adreseze direct celor care creeaza topicuri. Si eu am zero toleranta fata de cei care nu inteleg un text la prima vedere, nefiind in stare sa realizeze care a fost cronologia evenimentelor. Edited by spraytag, 19 September 2023 - 18:26. |
Posted 19 September 2023 - 18:41

N-ai vorbit, ai scris ... Cu atat mai grav. Si eu am zero toleranta fata de cei care nu inteleg un text la prima vedere, nefiind in stare sa realizeze care a fost cronologia evenimentelor.
N-ai vorbit, ai scris ... Cu atat mai grav. Si eu am zero toleranta fata de cei care nu inteleg un text la prima vedere, nefiind in stare sa realizeze care a fost cronologia evenimentelor. Edited by spraytag, 19 September 2023 - 18:43. |
Posted 19 September 2023 - 18:42

Pai cronologia a fost cam asa :perusul a inceput sa roada dulapul despre care ai cautat pe net ca este toxic.Si asta s a intamplat timp de cateva zile.Apoi in ultima zi de viata ( ultimile ore) a inceput sa se izbeasca de pereti.Si tu nu ai facut nimic ca sa l salvezi deoarece era ora 23 .Asta este grav .Si inchei aici .Dar sa nu crezi ca am sa incetez sa spun adevarul pt ca nu ti convine tie ori lui x ori lui y.
|
Posted 19 September 2023 - 18:43

In primul rand ca nu am vorbit ci am scris.Si postul acela scris indirect a fost pur sarcasm vis a vi de atitudinea ta fata de perus. Edited by spraytag, 19 September 2023 - 18:54. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users