![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Adeziv policarbonat
Last Updated: Jun 08 2023 10:56, Started by
benis
, Jun 07 2023 10:30
·
3

Posted 07 June 2023 - 10:30

Doresc să lipesc policarbonatul astfel încât să fie etanș la apă. Adezivul SCOTCH-WELD DP804 pare recomandat, mai ales că prinde și pe metal. Are cineva experiență cu el sau cu un alt adeziv?
|
Posted 07 June 2023 - 10:42

Oare niste garnituri sau profile de imbinare, cum le-or zice, nu te-ar coafa mai bine?
Ca la adeziv ai nevoie de parti tepene pe care sa le imbini, care sa nu-ti miste prea mult. Spun asta deoarece policarbonatul e destul de flexibil, nu-mi dau seama despre ce e vorba la tine. |
Posted 07 June 2023 - 11:09

Policarbonatul se dilata destul de mult daca sta in soare, din acesta cauza lipiturile nu sunt recomandate. Daca situatia de la fata locului iti permite, e mai bine sa folosesti un sistem de imbinare/etansare cu garnituri, cum se spunea mai sus.
|
Posted 07 June 2023 - 12:47

Ceva elastic , gen silicon special cu protectie UV . Asta daca te referi la policarbonat in exterior , cam cum gandim toti.
Daca doresti sa faci un raft sau o cutie de bomboane in casa din policarbonat , atunci poti folosi adeziv rigid, temperatura fiind constanta cam tot timpul. |
Posted 08 June 2023 - 09:56

Eu vreau să fac din el un filtru prin care să circule apa. Am reușit cu adeziv PU dar a cedat în 2 ani de zile.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users