![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Extindere apartament pe terasa
Last Updated: Mar 20 2023 22:14, Started by
GazeAtTheSky
, Mar 20 2023 16:38
·
3

Posted 20 March 2023 - 16:38

Hey dragilor, long story short,
Am o garsoniera pe care as vrea sa o extind, conform titlului. Apartamentul are in jur de 30 de metrii patrati, iar terasa putin peste jumatate (prinsa in intabulare). Am cautat si am vazut despre ce acte este vorba, destul de multe ![]() Insa cel mai multa ma intereseaza costurile pe care le pot genera aceasta schimbare. Ca sa va faceti o idee, unul dintre vecini, are fix la fel (nu am apucat inca sa-l intreb ce si cum a facut). Nu ma refer la materiale/manopera, de astea ma ocup personal. Ma intereseaza partea administrativa, ce tine de documente, proiect etc. In aceasta maniera, presupuneti ca ar putea sa mearga in mai mult de 5K E? |
Posted 20 March 2023 - 16:50

Terasa, este situata la etaj (teoretic ar veni peste parter).
|
Posted 20 March 2023 - 17:13

Posted 20 March 2023 - 17:23

Sunt perfect de acord,
Din ce am observat de pe google maps, are constructia facuta din 2010, poate chiar mai devreme (de aceea ar fi fost bun un update in acest sens). |
Posted 20 March 2023 - 21:13

Terasa, este situata la etaj (teoretic ar veni peste parter). Terasele alea, în majoritatea cazurilor, nu sunt destinate construirii. Dacă ar fi fost, s-ar fi construit pe ele. Adică nu o să-ți ofere nicio primărie autorizație. Vecinul, cel mai probabil, a făcut fără autorizație. În primul rând, singurul cost este cel al obținerii unui Certificat de Urbanism. Întrebi la primărie, eventual o firmă de proiectare, e vorba de câteva sute de lei. În ăla ți se spune, efectiv, dacă ai voie să-ți faci proiectul sau nu, și în ce fel. După, vezi ce decizie iei, dar e foarte posibil să ți se dea un mare "NU". Edited by SmurfK, 20 March 2023 - 21:22. |
Posted 20 March 2023 - 22:14

Eu din cate am inteles si am intrebat vreo 2 persoane care au facut modificari in apartamente si au angajat o firma in Bucuresti sa se ocupe de acte costa in jur de 1000 euro
Edited by vladut01, 20 March 2023 - 22:16. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users