Fisiere windows defender
Last Updated: Mar 18 2023 02:56, Started by
remus43
, Mar 17 2023 06:23
·
3

Posted 17 March 2023 - 06:23

Buna dimineata, folosesc windows 10 si as dori sa stiu unde gasesc log sau text cu fisierele ce au fost sterse de catre windows defender? Mentionez ca la el in setari desi am pus sa le puna in carantina, nici nu gasesc carantina, sau sa imi afiseze ce a gasit ultima data, poate e de la windows-ul meu, 22H2, 19045.2486 build. Stiu ca mi-a gasit niste arhive, care au disparut, nu doresc neaparat sa le recuperez, ci doar sa vad ce a sters, ca nu gasesc niciunde in settings la defender, la mine nu apare carantina sau istoric, stiu ca un antivirus normal trebuie sa aiba si un fisier cu log sau document text ceva cu ceea ce anume a sters, ca o lista, doar ca nu ma pricep la windows 10, multumesc mult.
|
Posted 17 March 2023 - 08:17

aici o gasesti pe toata
intri acolo si dai click pe fiecare sageata aferenta actiunii si-ti scrie mai multe detalii despre fisier Attached Files |
Posted 17 March 2023 - 09:44

Salutare, nu exista nimic acolo, m-am mai uitat in trecut acolo, daca aparea, era ultimul virus gasit si apoi daca ii dadeam sa mute in carantina, nu mai arata nimic. Deci nu arata nimic acolo, chiar daca sunt mai multe detectii.
Edited by Ravy, 17 March 2023 - 11:05. |
Posted 18 March 2023 - 02:56

1) Event Viewer >> Applications and Services Logs >> Microsoft >> Windows >> Windows Defender >> Operational
2) c:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Support\ deschide fisierul "MPLogxxxxxxxxxxxxxxxx" |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users