![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Casa ziduri exterioare duble - moft sau ajuta la ceva?
Last Updated: Mar 11 2023 11:53, Started by
Yhzx23
, Mar 08 2023 16:48
·
7

Posted 11 March 2023 - 07:52

Si la noi sunt blocuri unde unii pereti sunt "dublati", iar intre cele doua placi de beton exista polistiren sau vata.
Blocul in care stau acum are peretele de la bucatarie realizat din doua placi de beton cu vata la mijloc ( bloc din 79' ), iar cel in care ne vom muta are a mijloc polistiren ( bloc din 82' ). La blocul din 79' latimea totala a peretelui este de aproximativ 56 cm. |
Posted 11 March 2023 - 10:58

Ce băftos eşti. Eu nu am aşa ceva şi nici izolat termic nu-i blocul.
Acum foarte mulţi ani (peste 20) am văzut la televizor că acei pereţi cu aer înăuntru ar proteja şi contra incendiilor. Adevărat sau e doar un mit? |
Posted 11 March 2023 - 11:10

Asa e la socrii la apartament, doar ca peretele n-are mai mult de 30 cm ochiometric, poate nici aia. Bloc neizolat, etajul 4, e horror vara și cherțăneala iarna, nu scapă sub 200 mc consum lunar. Și n-au peste 21 grade în casă. De-aia ne-am hotărât sa facem casa de la țară.
|
Posted 11 March 2023 - 11:30

Da, vreo 5 cm polistiren (zapada cum spune socru-meu). Nici el nu știa, a văzut acum vreo 2 ani când si-a pus centrala și a dat gaura pentru coș.
|
Posted 11 March 2023 - 11:53

Cred că totuşi se face o mică protecţie. La mine nu e deloc.
Puntea termică la zid cu aer când se face? Dacă e fundaţie comună? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users