Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati

setare permanenta 16:10 in VLC?

Schimbare nume strada se schimba ...
 ¨Pentru ca ti-a placut Einstein &...

Produsele marca proprie ar putea ...

Slabire burta

Extender mikrotik
 Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...

Informatie job secundar

VLC Media Player
 WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht
 

Galaxy A13 5Gb probleme cu “ screen Mirroring “

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1
Eugeniu

Eugeniu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 07.09.2005
Bună ziua ,

pentru că aveam un telefon mai vechi , Allview x4 , și am văzut o ofertă de Samsung , mi-am spus că fac o afacere și am cumpărat aparatul din titlu  în Octombrie , anul trecut . După un timp , care a fost cam lung , am înțeles că opțiunea de call recording nu mai e acceptată nici cu aplicații externe , nu preinstalată cum aveam pe vechiul aparat , dar mă chinui de mai mult timp să pun pe tv ecranul telefonului și nu reușesc . Și această opțiune este restricționată ? . Am vrut să-l schimb , și așa am aflat că trebuia să o fac în două săptămâni . Dar oare nu trebuia undeva specificat că opțiunile astea nu mai sun disponibile ?
   As dori totuși un telefon  mai nou care să aibă aceste două opțiuni pe el . Îmi puteți da un sfat ?

   Vă mulțumesc !
     Eugen

#2
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,159
  • Înscris: 30.08.2006
Se numeste mirroring sau screencast si e o functie antica prezenta pe toate telefoanele. Se misca greu si consuma bateria rapid. Pentru youtube se face cast. Altfel pentru prezentari de pe telefon se apeleaza la acest mirroring.
https://www.samsung....pe-un-smart-tv/

#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,135
  • Înscris: 15.06.2004
Call recording e scoasa de Google si restrictionata, ptr ca se incalca niste legi.
Screen Mirroring ar trebui sa functioneze, dar ptr ca e Samsung e posibil sa nu mearga decat pe tevizor Samsung prin aplicatia lor.

#4
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,159
  • Înscris: 30.08.2006
Eu l-am folosit o singura data prin aplicatia Home de la Google cu un telefon Huawei pe un Tv Samsung.

#5
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022
Nu e restrictionat screen mirroring.
Doar ca nu e 100% compatibil intre orice telefon si orice tv.
Nu exista o regula standard sau o lista de ocmpatibilitati, e la noroc.
Sau poate ai conectat TV la o retea si telefon la alta retea - adica cele de 2.4 si 5 GHz (wifi, nu ma refer la date mobile).
Trebuie ambele sa fie pe aceiasi frecventa, de obicei 2.4

Call recording - te-ai lamurit, da?
Ai 2 optiuni:
1. instalezi diverse aplicatii din Play Store.
Am inteles ca cea mia buna ar fi Cube ACR
2. cauti un telefon care are asa ceva.
De exemplu Huaweri P Smart 2039 al meu are APK oficial pentru asa ceva.
Da, ca si screen mirroring, e la noroc, nu cred ca exista o lista oficiala cu asemenea telefoane.
Si, s-ar putea ca cele care au sa fie chinezesti: huawei, xiaomi.....
Eventual functia respectiva sa fie dezactivata pe telefoanele vandute in Europa.

#6
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,773
  • Înscris: 22.02.2014
Trebuie sa instalezi o aplicatie pe tv, de screen mirroring si sa fie in aceeasi retea de internet.

#7
Eugeniu

Eugeniu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 07.09.2005

 stoshiba, on 31 ianuarie 2023 - 16:48, said:

Trebuie sa instalezi o aplicatie pe tv, de screen mirroring si sa fie in aceeasi retea de internet.
Am instalat nu o aplicați , ci , celpuțin 6 , 7 . Nu am reușit cu niciuna . Televizoarele din casă sunt LG . Nu a mers pe niciunul . Am urmărit să fie și telefonul și TV-ul în aceeași rețea .

Am cumpărat azi un Chrome-Cast mai ieftin , nu am reușit să-l instalez . O să încerc și pe alt tv și cu alt telefon .

     Vă mulțumesc pentru părerile date .

#8
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,159
  • Înscris: 30.08.2006
Daca e o clona cu aparenta de original, va fi dificil sa-l conectezi si sa mai si functioneze.

#9
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022

 stoshiba, on 31 ianuarie 2023 - 16:48, said:

Trebuie sa instalezi o aplicatie pe tv, de screen mirroring si sa fie in aceeasi retea de internet.
NU. In 99% din cazuri nu trebuie.

 Eugeniu, on 31 ianuarie 2023 - 19:51, said:

Am instalat nu o aplicați , ci , celpuțin 6 , 7 . Nu am reușit cu niciuna . Televizoarele din casă sunt LG . Nu a mers pe niciunul . Am urmărit să fie și telefonul și TV-ul în aceeași rețea .
Am cumpărat azi un Chrome-Cast mai ieftin , nu am reușit să-l instalez . O să încerc și pe alt tv și cu alt telefon .
   Vă mulțumesc pentru părerile date .
Eh, vezi, tot de aici e si problema cu "restrictionat screen mirroring".
Nu ai incercat suficient.
Incearca pe acelasi tv, cu acelasi telefon, cu acelasi chromecast.
Si spune-ne EXACT modelul (sau poza manual) de chromecast si spune EXACT unde te-ai blocat si spune EXACT (sau poza) ce apare pe ecran.

Daca tot schimbi datele problemei, ori nu rezolvi nimic niciodata, ori ramai cu probleme nerezolvate.

Edited by nixrohnson, 01 February 2023 - 09:41.


#10
Eugeniu

Eugeniu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 07.09.2005

nixrohnson said:

1675237233[/url]' post='29718279']
NU. In 99% din cazuri nu trebuie.


Eh, vezi, tot de aici e si problema cu "restrictionat screen mirroring".
Nu ai incercat suficient.
Incearca pe acelasi tv, cu acelasi telefon, cu acelasi chromecast.
Si spune-ne EXACT modelul (sau poza manual) de chromecast si spune EXACT unde te-ai blocat si spune EXACT (sau poza) ce apare pe ecran.

Daca tot schimbi datele problemei, ori nu rezolvi nimic niciodata, ori ramai cu probleme nerezolvate.
  s-ar putea să ai dreptate ….

Attached Files


Edited by Eugeniu, 01 February 2023 - 20:55.


#11
Eugeniu

Eugeniu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 07.09.2005
Cred că o principală cauză e…nu mă mai duce capul Posted Image  înainte să cer ajutor , mi-am pierdut ceva timp încercând să le rezolv …..nu a mers , așa că nu pot decât să vă mulțumesc pentru ajutor .
O să pun poza cu ce am comandat , cu ce am primit ați văzut-o . Dar și așa nu am înțeles cum funcționează . L-a început am putut să fac niște setări , am văzut indicativul în lista de wifi a telefonului , M-am conectat la el dar , normal , eu nu mai aveam internet pe telefon , dar și pe ecran îmi apărea acelaș lucru : lipsă conexiune internet . L-am oprit că se încălzise foarte tare , iar când l-am repornit …nu-l mai găsesc . Am schimbat rețeaua și la tv și la telefon , el o caută tot pe prima . Nu știu să-l resetez .

Attached Files


Edited by Eugeniu, 01 February 2023 - 22:01.


#12
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,159
  • Înscris: 30.08.2006
Mai ai timp sa-l returnezi. E un fake. Chromecast 3 original a fost in Carrefour la 100 lei si e posibil sa mai revina la vanzare cu acelasi pret. Google Chromecast 2 original are cerculetul cu 3 spite oblice si nici nu se mai comercializeaza decat la sh pe olx.

Edited by Leo2006, 01 February 2023 - 22:56.


#13
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022

 Eugeniu, on 01 februarie 2023 - 21:58, said:

M-am conectat la el dar , normal , eu nu mai aveam internet pe telefon , dar și pe ecran îmi apărea acelaș lucru : lipsă conexiune internet . L-am oprit că se încălzise foarte tare , iar când l-am repornit …nu-l mai găsesc . Am schimbat rețeaua și la tv și la telefon , el o caută tot pe prima . Nu știu să-l resetez .

Cred ca erai pe drumul cel bun.
Din ce-mi aduc aminte (am configurat unul acum citeva luni) cam asa e procedura: te conectezi la un wifi propriu (intre dispozitive), configurezi, se conecteaza la wifi principal (cu net).

Resetare: cica la alea originale tii apasat butonul de pornit/oprit 5 secunde.

S-a incis prea tare: pai, momentan, asta nu e problema ta, e problema de garantie sau retur.

Evident este o clona chinezeasca, e plin de asa ceva, toata lumea cumpara, le foloseste 0-10 zile, apoi aleluia, uita de ele.

#14
Eugeniu

Eugeniu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 07.09.2005

nixrohnson said:

1675325305[/url]' post='29721195']
Cred ca erai pe drumul cel bun.
Din ce-mi aduc aminte (am configurat unul acum citeva luni) cam asa e procedura: te conectezi la un wifi propriu (intre dispozitive), configurezi, se conecteaza la wifi principal (cu net).

Resetare: cica la alea originale tii apasat butonul de pornit/oprit 5 secunde.

S-a incis prea tare: pai, momentan, asta nu e problema ta, e problema de garantie sau retur.

Evident este o clona chinezeasca, e plin de asa ceva, toata lumea cumpara, le foloseste 0-10 zile, apoi aleluia, uita de ele.

Am văzut că cele originale au două butoane , ăsta are doar unul care s-ar zice că e comutator între android și iOS .
O să încerc să-l dau înapoi , sau să-mi dea ce am comandat .

#15
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022
Crede-ma ca ce ai comandat, aia ai primit.
Si daca ti-l da exact pe ala, e la fel de prost ca asta!!!!

#16
Eugeniu

Eugeniu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 07.09.2005
Am găsit pe Facebook alerta asta !! E firma de la care am cumpărat aparatul ….le-am scris un email pe adresa care o dau la contact și mi-a venit înapoi ca necunoscută ….Dă și o adresă ….o să fac un drum până acolo

Attached Files



#17
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,159
  • Înscris: 30.08.2006
Cel original are un singur buton de reset.

#18
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022

 Eugeniu, on 02 februarie 2023 - 22:41, said:

Am găsit pe Facebook alerta asta !! E firma de la care am cumpărat aparatul ….le-am scris un email pe adresa care o dau la contact și mi-a venit înapoi ca necunoscută ….Dă și o adresă ….o să fac un drum până acolo

Te duci degeaba. Sa nu iasa cu bataie!!
Ai incercat sa suni? Sau formularul de contact: https://pluskonfort.com/pages/contact ?
Daca vrei alt aparat - pe care l-ai comandat tu - NU te mai chinui, va fi exact la fel. Deja ti-am spus asta mai sus.
Daca vrei banii inapoi - citeste 3 rinduri mai sus.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate