![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Conectare boxe Creative la pc
Last Updated: Nov 10 2022 23:16, Started by
Calypsso
, Nov 10 2022 20:57
·
0

Posted 10 November 2022 - 20:57

Salut baieti, facand curatenie prin pod mi-am gasit niste boxe creative inspire 5.1 t6100 de acuma 12 ani, eu ultima oara stiam ca merg, asa ca am zis sa vad daca mai merg, si spre surpinderea mea functioneaza problema e ca nu stiu daca-mi trebuie placa dedicata de sunet sau nu, stiu ca la pc-ul meu ala de acuma 12 ani imi cumparasem o placa de sunet speciala pentru boxe ca asa era atunci, acuma ma intreb daca placa mea de baza poate MSI Pro B660M-A daca merge, de la boxa am 3 mufe verde negru si galben, la placa de baza am doar verde albastru si roz care rozul e pt microfon, acuma imi functioneaza doar 2 boxe si subuferul, celelalte 3 nu, stiu ca am mai avut problema asta si acuma 12 ani pentru ca nu erau mufate bine, deci? trebuie placa de sunet?
Edited by Calypsso, 10 November 2022 - 21:06. |
Posted 10 November 2022 - 21:11

ai placa de sunet 7.1 probabil pe placa aia de baza, vezi ce chipset ai (probabil realtek) instaleaza aplicatia lor si seteaza output ca 5.1
|
Posted 10 November 2022 - 21:14

am gasit acuma, in realtek pot sa selectez 5.1 dar tot nu reusesc
![]() ![]() Edited by Calypsso, 10 November 2022 - 21:22. |
Posted 10 November 2022 - 22:44

Conectezi toate cele 3 jackuri in spate. Din setări pui 5.1
|
Posted 10 November 2022 - 23:16

Creative au avut un parteneriat la primul tip de boxe pc cu Cambridge, setul Creative Soundworks 4.1. Boxe cubice negre. Fenomenal suround.
A ramas un nume in audio pc chiar fara Cambridge. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users