![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vouchere achiziție telefon cu abonament de la Vodafone
Last Updated: May 09 2023 20:57, Started by
scooby2008
, Nov 02 2022 15:45
·
1

Posted 02 November 2022 - 15:45

Salutare,
Mă poate ajuta cineva cu un voucher de reducere pentru magazinul online Vodafone? Știu că aveau o promoție prin LIDL Plus cu 150 euro reducere, însă a expirat acum câteva zile. Mai e vreo platformă/aplicație care oferă vouchere pentru Vodafone? |
Posted 02 November 2022 - 16:13

urmeaza black friday si pana atunci nimeni nu mai ofera nici un fel de reduceri
|
Posted 08 November 2022 - 14:19

Era bun acel voucher de la Lidl, dar pare că nu prea le-a plăcut să fie folosit. Am avut 2 vocuhere pe care le-am folosit la 2 comenzi pt portare din abonament Orange în abonament Vodafone. Inițial au cerut toate datele pt a efectua portarea și a livra dispozitivele. Ulterior au sunat că unul din dispozitive nu se află în stoc. Apoi a apărut din senin în stoc, dar abonamentele comandate inițial erau mult mai mari. După ce am acceptat, m-au sunat din nou să-mi ceară și avans mai mare. Practic, nu mai avea nicio legătură cu comanda inițială. Am renunțat și la voucuhere și la portare.
|
Posted 15 December 2022 - 16:57

În aplicația mobilă Kaufland sunt oferte speciale Vodafone - 175 euro reducere la orice telefon sau gadget cu abonament.
Attached Files |
Posted 14 January 2023 - 18:30

20€ reducere la telefoane si gadgets
Bine ai venit în 2023! Ai câștigat 20€ reducere la telefoane și gadgeturi Hi-Tech cu abonament, pe care le poți lua în câte rate vrei, fără dobândă. Reducerea se aplică la reînnoirea abonamentului, la trecerea de la cartelă la abonament, la portarea abonamentului dintr-o altă rețea sau pentru un abonament cu număr nou. Voucherul este valabil până pe 10 februarie 2023 și poate fi folosit exclusiv online, pe vodafone.ro sau în aplicația My Vodafone. Cod de reducere: HPY20487IK6 |
Posted 04 April 2023 - 16:33

Salutare,
A mai incercat careva sa achizitionez un telefon cu voucher in ultima perioada? Am un voucher, am vrut sa achizitionez un telefon vinerea trecuta, insa n-am finalizat achizitia. Ieri am reluat pasii, insa nu mai functioneaza voucherul, eroarea fiind "Codul nu poate fi aplicat acestui produs" (vineri il aplicasem fara probleme). |
Posted 04 April 2023 - 19:00

Nu cred ca functioneaza voucherele emise de Vodafone.
Nici cele din aplicatia hipermarketului si nici cele din reclama. Incercai sa faci comanda si chiar daca iti accepta voucherul nu livra nimic si anula comanda. |
Posted 05 April 2023 - 09:05

Nu cred ca functioneaza voucherele emise de Vodafone. Nici cele din aplicatia hipermarketului si nici cele din reclama. Incercai sa faci comanda si chiar daca iti accepta voucherul nu livra nimic si anula comanda. Pe pagina Kaufland de fb, unde au promovat oferta exista comentarii de la persoane care au reusit sa faca achizitia. Altfel, e urat din partea lor ca nu respecta parteneriatul si promotia, mai ales ca voucherul e in termen - pana la 30.04.2023 este valabil. |
Posted 07 April 2023 - 08:26

Luna trecuta am folosit voucherul Kaufland de 175 euro si a mers fara probleme.
|
Posted 07 April 2023 - 08:37

Nu cred ca functioneaza voucherele emise de Vodafone. Nici cele din aplicatia hipermarketului si nici cele din reclama. Incercai sa faci comanda si chiar daca iti accepta voucherul nu livra nimic si anula comanda. Și eu am folosit acest voucher și a funcționat. |
|
Posted 09 May 2023 - 20:57

Salutare!
A reusit cineva sa intre in posesia unui dispozitiv cu pretul redus la portare prin codul Kaufland in ultima perioada . Eu am comandat un telefon, a functionat reducerea, am primit email de confirmare si deocamdata atat. Nu m-a contactat nimeni....Portarea am solicitat-o pentru o cartela Telekom. Aveti idee cat dureaza si care e procedura in mare ? Ei dau ceva detalii pe site dar in practica pot fi altele... Interactiunea cu ei in afara de Tobi este zero, nu ai nici o sansa sa obtii detalii la *3333 sau alte. Promotia e pana la 15.05 de asta sunt curios cum decurge procesul. Pe pagina Kaufland de facebook nu gasesc destule detalii in comentariile celor care au comandat. Bine ca am ales plata telefonului la curier. Multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users