Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...

Ridicare act de identitate cu pro...
 Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet

Mai poarta careva papuci prin oras?
 Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania
 Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...
 

Cheie licenta Windows11

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
Remicade

Remicade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,805
  • Înscris: 25.11.2009
Vreau sa sterg partitia cu Win11 si sa-l reinstalez, cheia de licenta se pastreaza cand introduc mailul ? Sau trebuie sa o reintroduc in setup ?

#2
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,283
  • Înscris: 05.01.2006
Nu trebuie introdusă nicăieri - se va activa când dă calculatorul de net dacă folosești aceeași versiune (pro/home) ca cea instalată prima dată.

#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,869
  • Înscris: 15.06.2004
Odata activat pe un PC licenta se pastreaza pe serverele Microsoft si nu mai ai nevoie de cheie.
Cum da de net, daca ai instalat aceeasi versiune se va activa automat.

Singurele exceptii sunt daca schimbi ceva la hardware - adica placa de baza, sau alte 3 componente simultan

#4
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,941
  • Înscris: 26.10.2021
La înlocuire hard cu ssd, se activează automat?

#5
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,869
  • Înscris: 15.06.2004
E o singura componenta, deci da.

#6
Remicade

Remicade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,805
  • Înscris: 25.11.2009
Și-a luat cheia automat, mulțumesc pentru răspunsuri.

#7
GT_Xpress

GT_Xpress

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,940
  • Înscris: 18.07.2018
@Remicade - Data viitoare fa un backup la System Image pe ceva extern si asa nu trebuie sa mai iei de la capat cu reinstalare Windows, drivere si programe.

#8
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,490
  • Înscris: 08.02.2011
Nu cred că mai se folosește backup la partiția cu Windows in ziua de azi, eu nu am reinstalat nici măcar atunci cand am schimbat sistemul cu totul, păstrând ssd-ul vechi.

In trecut era folositor backupul pe vremea xp-ul, circulau tot felul de viruși pe internet.

#9
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,019
  • Înscris: 16.07.2015
Cheia de licență este salvată în contul MS și se reactivează automat, odată ce te conectezi la net, în procesul de setup la Windows.

Întrebarea mea e: să zicem că mai am un laptop/desktop pe lângă cel curent și bag și acolo contul Microsoft, concret, se activează și acolo licența sau e doar pentru un singur dispozitiv? Mă rog, licența mea e de Windows 10 Pro, dar am făcut upgrade la 11.

#10
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,283
  • Înscris: 05.01.2006
Nu se va activa pe al doilea calculator. Este legată "mai tare" de calculator în sine.
Pe același cont Microsoft însă poți avea două licențe diferite pentru două calculatoare diferite.

#11
abac

abac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,463
  • Înscris: 28.10.2018

View PostGT_Xpress, on 05 octombrie 2022 - 23:04, said:

@Remicade - Data viitoare fa un backup la System Image pe ceva extern si asa nu trebuie sa mai iei de la capat cu reinstalare Windows, drivere si programe.
Dureaza mai mult sa faci update de windows la un backup vechi de 1 an decat sa descarci si sa intalezi de pe site de la microsoft ultima versiune.

Edited by abac, 07 October 2022 - 19:14.


#12
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,688
  • Înscris: 03.07.2019
As vrea sa cumpar o licenta pentru Windows 11. Dar sunt doua probleme.
1.Eu am Windows 11 Pro N. M-ar interesa sa pot instala, pe viitor, si varianta fara "N".
2.Am si Windows 8.1, in dual boot. Licenta se va activa si acolo? Este acelasi PC, totusi.
Multumesc. :)

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,869
  • Înscris: 15.06.2004
Licenta de 11 nu va merge in 8.1.
Varianta N e doar un pic mai cheala - se poate transforma in nomala instaland un pack de la Microsoft.
Pe de alta parte daca acum ai Pro N nelicentiat e posibil daca iei o licenta de pro simplu si introduci cheia sa isi faca update automat si la versiune.

#14
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,688
  • Înscris: 03.07.2019
Asta e buna?
https://www.cel.ro/s...-pNSMxNDMqPw-l/

#15
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,490
  • Înscris: 08.02.2011
Merge. Daca ai dual boot ar fi bine sa cumperi 2 licente.

#16
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,688
  • Înscris: 03.07.2019
Sigur merge licenta Pro pe sistem Pro N?
Sa nu dau banii degeaba. Si nici nu vreau sa reinstalez.
Multumesc.

#17
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,674
  • Înscris: 21.12.2006
Atunci cumperi când ai nevoie...

Sunt diferite cheile pentru N Pro și Pro.

Cheile astea ieftine sunt refurbish, unele magazine pun condiția să fie activate în 10-20 zile de la achiziție. Mai era un topic deschis pe acest subiect, expirase cheia după 20 zile.
https://forum.softpe...a-dupa-20-zile/

Edited by nei-k, 11 November 2022 - 06:14.


#18
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,941
  • Înscris: 26.10.2021
Pai dacă nu vrea metoda mai lunga și neoficiala, soarta. Sa dea banu.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate