Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare demontare+instalare ...

CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024
 Scot penele dupa montajul tamplar...

Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri

Sunt ouale proaspete?
 Aplicatie invatare limba Germana

Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile
 Primele zile ale internetului per...

Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...
 

Router Fiberhome SR1041Y

- - - - -
  • Please log in to reply
80 replies to this topic

#1
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Intrucat ma intereseaza stabilitatea si functia (retea) MESH a router-ului Fiberhome SR104Y am deschis acest topic.

Rog colegii de pe forum, care detin acest router, sa impartaseasca din experientele lor.

PS. Momentan detin un TP-Link AX10 (instalat la *intrare) si nu am semnal wifi pana in dormitor.

#2
mocanelu3

mocanelu3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 29.12.2007
Salut .Întrebarea mea este a reușit cineva sa facă rețea mesh cu acest router pt că eu mă chinuiesc de 2zile și nu merge

Edited by mocanelu3, 27 September 2022 - 11:45.


#3
rexx

rexx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,064
  • Înscris: 15.08.2005
tplink ax-10 chiar si versiunea de la digi stie sa faca retea mesh, cel putin pe ultima versiune de software instalata de digi
cel mai probabil o sa iti trebuiasca tot dispozitive tp-link ptr reteaua mesh

#4
mocanelu3

mocanelu3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 29.12.2007
Eu mă refeream la fiberhome sr104y

#5
ioany

ioany

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,039
  • Înscris: 03.03.2007
Merge reteaua mesh si cu fiberhome. Trebuie sa aiba facut update de firmware la ultima versiune si apoi se imperecheaza pe rand cele 2 unitati cu routerul principal doar prin wps.

#6
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

 rexx, on 27 septembrie 2022 - 12:20, said:

tplink ax-10 chiar si versiunea de la digi stie sa faca retea mesh, cel putin pe ultima versiune de software instalata de digi
cel mai probabil o sa iti trebuiasca tot dispozitive tp-link ptr reteaua mesh

daca e doar problema de configurat software-ul (sau upgrade firmware) ar trebui sa scap usor
Insa tot voi avea nevoie de un al doilea dispozitiv (pe post de range extender / Access Point - tip OneMesh), asta cand voi putea comanda routere in plus (pentru ca acum imi da eroare la finalul procesului)

daca problema e de alta natura, astept in continuare feedback despre router-ul Fiberhome

#7
mocanelu3

mocanelu3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 29.12.2007
Update.Au respectat cei de la RDS unul dintre fiberhome și după sa reușit să se facă rețea mesh

#8
mocanelu3

mocanelu3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 29.12.2007

 mocanelu3, on 27 septembrie 2022 - 18:38, said:

Update.Au resoftat cei de la RDS unul dintre fiberhome și după sa reușit să se facă rețea mesh


#9
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,354
  • Înscris: 16.04.2014

View PostMembruAnonim, on 27 septembrie 2022 - 13:00, said:


daca e doar problema de configurat software-ul (sau upgrade firmware) ar trebui sa scap usor
Insa tot voi avea nevoie de un al doilea dispozitiv (pe post de range extender / Access Point - tip OneMesh), asta cand voi putea comanda routere in plus (pentru ca acum imi da eroare la finalul procesului)

daca problema e de alta natura, astept in continuare feedback despre router-ul Fiberhome

Salut,

Daca tot nu ai reusit sa faci comanda pentru al doilea echipament, te rog sa-mi trimiti un mesaj privat sa verificam.
PS: in cazul tau, daca ai un router Tp-Link, vei primi acelasi model de router (nu se pot configura in sistem mesh 2 modele diferite).

#10
zarecip

zarecip

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 16.07.2007
Nici eu nu am reușit sa imperechez in mesh 2 Fiberhome sr041y. Am un ont Huawei din care am legat un Fiberhome pe fir. Al doilea in schimb nu am idee cum ar trebui legat. Daca raspunsul e tot pe fir pe mine nu ma ajuta, imi trebuie la etaj si doar wifi. Cum fac update firmware si cum le leg prin wps? Daca apas butoanele de wps pe fiecare clipesc si cam atat, nu se conectează. Poate cineva sa detalieze procedura? Mersi

#11
mocanelu3

mocanelu3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 29.12.2007
Și eu am pățit la fel cu ele.A trebuit să sun deranjamente la Digi .Au venit și a trebuit să ducă cele două fiberhome la  ei la sediu și să-l upgradeze pe cel principal altfel nu se pot lega

Edited by mocanelu3, 02 October 2022 - 22:13.


#12
relucu4

relucu4

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 18.09.2007
Astazi s-a rezolvat si la mine problema cu realizarea retelei mesh cu doua routere SR1041Y. Dupa ce ieri am solicitat la suport informatii despre modul in care trebuie procedat ca sa integrez si al doilea router in retea si sa realizez o retea mesh, astazi am fost sunat de la Digi si impreuna cu domnul de la telefon am facut operatiunile necesare. Mai intai au realizat cei din echipa de suport de la sediul Digi un update de firmware la routerul principal pe care i-l aveam deja instalat si apoi a fost nevoie sa apas eu de acasa butonul VPS de pe routerul principal pentru 3 secunde dupa care l-am apasat pe cel de pe routerul secundar pentru 10 secunde. Dupa circa 3-4 minute in care au clipit ledurile de VPS de pe ambele routere, s-a realizat sincronizarea celui secundar dupa datele celui principal si cel secundar s-a restartat singur. Dupa acest restart am doua retele, una de 2,4 si una de 5 GHz cu numele si datele de logare a celor din routerul principal dar cu semnal si viteza mult mai bune decit aveam inainte de realizarea acestei retele. Distanta intre cele doua routere este de cam 10-12m.

#13
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013
Cam asa merge Fiberhome-ul cu Wifi 6.

Attached Files



#14
andreicri

andreicri

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 511
  • Înscris: 13.07.2006
intre asta si archer care e mai ok?vreau sa trec si eu la reteaua mesh si sa stiu de care sa cer.

#15
Formhault

Formhault

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,381
  • Înscris: 22.12.2016

View PostSwagger, on 04 octombrie 2022 - 01:03, said:

Cam asa merge Fiberhome-ul cu Wifi 6.

Ce telefon ai și ce abonament?

#16
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013
Testul acela e de pe Nothing Phone 1.

#17
Teoabroad

Teoabroad

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 19.04.2012
Va salut, azi am ridicat router-ul Fiberhome SR1041Y si as dori sa-i aflu specificatiile, va rog. Google-ul nu-mi da nici un rezultat...

#18
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,756
  • Înscris: 06.03.2018
Depinde cum cauti..

Nu este asta ? https://fcc.report/F...SR1041Y/5033508

Ai si in primul post , link catre el, ai manual acolo ,spor la citit

Edited by StefanRO, 06 October 2022 - 18:37.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate