![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
G Sync Flicker
Last Updated: Oct 10 2022 19:23, Started by
Strepix
, Sep 14 2022 15:13
·
0

Posted 14 September 2022 - 15:13

Salut! Tocmai mi-am cumpărat monitorul AOC CQ27G2U 144hz. Cand folosesc G-Sync si intru intr-un joc, imaginea începe sa pâlpâie, nu cu ecranul negru, dar pâlpâie după cum vedeți si in video de pe YouTube.. ce as putea sa fac sa rezolv asta pentru ca e insuportabil? Am încercat sa scad refresh rate ul la 143hz, nu am activat dinamic brightness. Bănuiesc ca dacă las g sync activat si activez v-sync nu fac absolut nimic, ar fi egal cu 0 ce înseamnă g-sync.
Dacă nu l pot rezolva, dau retur si comand alt monitor fără certificare G-Sync dar compatibil ca ăsta, s ar putea sa nu mai am problema asta sau e specific la toate modelele de monitoare care nu s certificate? Dețin un RTX 3060, folosesc cablu DP din cutie dacă ajuta la ceva. Mulțumesc.. https://youtube.com/...s?feature=share |
Posted 14 September 2022 - 15:35

Incearca toate modurile dispnibile, in special cele non-gaming. Vezi daca face la fel. Sa nu fie cauzat de backlight strobing. Nu am experimentat niciodata deci nu sunt sigur dar ar putea sa explice fenomenul.
|
Posted 14 September 2022 - 15:51

Incearca toate modurile dispnibile, in special cele non-gaming. Vezi daca face la fel. Sa nu fie cauzat de backlight strobing. Nu am experimentat niciodata deci nu sunt sigur dar ar putea sa explice fenomenul. |
Posted 14 September 2022 - 16:15

Cand spui gsync te referi la faptul ca nvidia a copiat freesyncul, nu ? Ca asta nu-i monitor cu gsync adevarat, el are freesync si atat. Oricum ar fi trebuit sa mearga si asa.
|
Posted 14 September 2022 - 16:23

Cand spui gsync te referi la faptul ca nvidia a copiat freesyncul, nu ? Ca asta nu-i monitor cu gsync adevarat, el are freesync si atat. Oricum ar fi trebuit sa mearga si asa. |
Posted 21 September 2022 - 10:48

Și eu am un aoc și am aceeași problema. Prin urmare am dezactivat adaptive sync și îl țin în 120hz static.
|
Posted 09 October 2022 - 07:50

Incearca sa limitezi fps in jocuri cu 2,3 frames sub limita de refresh maxim al monitorului. De exemplu la un monitor de 144 Hz, limiteaza fps in jocuri la 140 fps.
|
Posted 10 October 2022 - 00:28

Problema nu e de la limita superioara ci de la cea inferioara. Freesync face figuri sub 48 Hz ...
Un articol detaliat (in engleza): https://www.displayn...ess-flickering/ M-am jucta si cu limita de LFC si cu CRU si custom settings - m-am lasat pagubas pana la urma si acum stau in refresh fix de 120 Hz ai cu asta basta. Data viitoare o sa imi iau un G-sync si am rezolvat problema. |
Posted 10 October 2022 - 19:23

Acelasi lucru se intampla si la limita de sus a monitorului. FPSul nu e constant, fluctueaza mereu si iese din freesync range si reintra foarte repede aparand acel flicker.
La Gsync e la fel. Nvidia recomanda sa fie folosit concomitent cu Vsync, altfel apare tearing in partea de jos a panoului cand monitorul se afla intre 120-140 Hz. Se intampla si in cazul monitoarelor premium cu modulul fizic G-sync. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users