Conectare SSD la JC20 HD
Last Updated: Mar 24 2023 17:36, Started by
theblueredwolf
, Sep 12 2022 12:40
·
0

Posted 12 September 2022 - 12:40

Buna ziua,
Am incercat sa conected un SSD de 120 GB printr-un rack extern la un JD20 HD. Si ori nu imi vede SSd-ul, ori mi-l vede doar read-only, fara posibilitate de scriere. Merge cu USB stick...prost dar merge. Ma poate ajuta cineva cu o procedura prin care sa conving decodorul sa accepte SSD-ul? SSD-ul este proaspat formatat in format NTFS, am verificat pe laptop, pot scrie si sterge de pe el... Sau este decodorul atat de "inteligrant" incat pot conecta un HDD, dar nu pot conecta un SSD. Ah, app, am sunat si in suport tehnic la Digi, dar, cred ca stiu eu mai multa tehnica decat domnisoarele de acolo... USB stick-ul conectat este USB 2.0, rack-ul este 3.0. Poate cumva sa fie asta cauza? Edited by theblueredwolf, 12 September 2022 - 12:41. |
Posted 12 September 2022 - 12:52

NTFS e un format proprietar. Nu multe sisteme in afara de cele Microsoft stiu scrie pe el.
Edited by dani.user, 12 September 2022 - 12:54. |
Posted 12 September 2022 - 13:20

Probabil in manualul receiverului scrie si ce suporta - tipul de formatare si capacitatea maxima.
De obicei in astea softul e derivat din linux, deci mai greu cu NTFS - exFAT ar trebui sa mearga, sau ceva format linux - poate merge dat format chiar din aparat, unele stiu. Numai sa stie capacitatea aia. |
Posted 12 September 2022 - 19:21

Vezi ca are aparatul un mod de a il formata.Dar vezi ca dupa aia nu o sa ti-l mai vada nici un calculator.Eu am patit cu un hdd de 1 tb.M-am chinuit mult sa fac un laptop sa il vada din nou.si a trebuit formatat total.
|
Posted 24 March 2023 - 17:36

Pentru informare, formatarea o face FAT32 si se poate face si din windows cu HP USB Disk Storage Format Tool ca sa nu mai apara erori la conectarea in windows.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users