Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tractor Case 4210 fum in radiator

Cazul de la Sp Pantelimon

Recomandare ciclocomputer cu GPS

Pensiune linistita "all inclu...
 recomandare acumulator auto >...

RCCB +RCBO

Importanta numarului de RPM la ma...

Baterii auto recuperare bani
 Vopsele de interior respirabile

Deconectare controller consola PS4

Punte dentara ocluzie deschisa

Izolație coș de fum
 Un imn al iubirii (spirituale)

Depistare cartela ?

TV Samsung nu recepționeaza ...

Reconventionala la apel?
 

Conectare SSD la JC20 HD

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
theblueredwolf

theblueredwolf

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.10.2011
Buna ziua,

Am incercat sa conected un SSD de 120 GB printr-un rack extern la un JD20 HD. Si ori nu imi vede SSd-ul, ori mi-l vede doar read-only, fara posibilitate de scriere.
Merge cu USB stick...prost dar merge. Ma poate ajuta cineva cu o procedura prin care sa conving decodorul sa accepte SSD-ul?
SSD-ul este proaspat formatat in format NTFS, am verificat pe laptop, pot scrie si sterge de pe el...
Sau este decodorul atat de "inteligrant" incat pot conecta un HDD, dar nu pot conecta un SSD.
Ah, app, am sunat si in suport tehnic la Digi, dar, cred ca stiu eu mai multa tehnica decat domnisoarele de acolo...
USB stick-ul conectat este USB 2.0, rack-ul este 3.0. Poate cumva sa fie asta cauza?

Edited by theblueredwolf, 12 September 2022 - 12:41.


#2
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,233
  • Înscris: 24.02.2007
NTFS e un format proprietar. Nu multe sisteme in afara de cele Microsoft stiu scrie pe el.

Edited by dani.user, 12 September 2022 - 12:54.


#3
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008
incearca exFAT

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,540
  • Înscris: 15.06.2004
Probabil in manualul receiverului scrie si ce suporta - tipul de formatare si capacitatea maxima.

De obicei in astea softul e derivat din linux, deci mai greu cu NTFS - exFAT ar trebui sa mearga, sau ceva format linux - poate merge dat format chiar din aparat, unele stiu.
Numai sa stie capacitatea aia.

#5
cotizo_dacul

cotizo_dacul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,176
  • Înscris: 09.01.2009
Vezi ca  are   aparatul  un  mod de a il  formata.Dar  vezi  ca  dupa aia    nu o  sa  ti-l mai  vada  nici  un calculator.Eu am  patit cu  un hdd  de  1  tb.M-am chinuit mult  sa  fac  un laptop  sa  il vada  din nou.si  a trebuit formatat  total.

#6
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,754
  • Înscris: 30.08.2006
Pentru informare, formatarea o face FAT32 si se poate face si din windows cu HP USB Disk Storage Format Tool ca sa nu mai apara erori la conectarea in windows.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate