![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Amazfit GTR 4 /GTS 4 /GTS 4 Mini
Last Updated: Nov 26 2023 20:32, Started by
AndySoft
, Sep 11 2022 17:17
·
7

Posted 11 September 2022 - 17:17

S-au lansat noile modele de la Amazfit cu noul Zepp OS 2.0
https://www.amazfit....n/amazfit-gtr-4 https://www.amazfit....n/amazfit-gts-4 https://www.amazfit....zfit-gts-4-mini Attached Files |
Posted 11 September 2022 - 17:36

Daca masoara antenamentele ca GTR 3 Pro... ma lipsesc si de asta (GTR 4).
|
Posted 11 September 2022 - 18:10

Daca masoara antenamentele ca GTR 3 Pro... ma lipsesc si de asta (GTR 4). Momentan am prins întâmplator pe olx cu GTS 4 mini care l-a confiscat nevasta in prima zi, este f incantata de el , arată f bine , materiale de calitate ( chiar dacă e mini) bateria a ținut-o 7 zile cu AOD on . Edited by AndySoft, 11 September 2022 - 18:13. |
Posted 11 September 2022 - 20:15

Eu faceam exclusiv eliptica, exclusiv in interior, fara GPS. Nu GPS era problema.
HRM era de toata jena, la stanga purtam GTR 3 Pro si la dreapta Mi Band 6, ultima inregistra exemplar. Am pus o poza pe topicul GTR 2 cu monitorizarea facuta de versiunea Pro. |
Posted 12 September 2022 - 07:27

Senzorii sunt mult mai avansați , au dual band GPS și ceea ce as vrea sa testez la GTR ar fii detectarea automata de antrenamente cu greutăți . Momentan caut sa apăra pe la noi, l-am găsit pe Amazon la 229 euro dar nu m-aș incumeta sa-l iau de acolo parca … Momentan am prins întâmplator pe olx cu GTS 4 mini care l-a confiscat nevasta in prima zi, este f incantata de el , arată f bine , materiale de calitate ( chiar dacă e mini) bateria a ținut-o 7 zile cu AOD on . Esti tare...nu ai incredere in Amazon dar ai incredere in OLX... Eu. mi-am comandat de pe amazon UK , T Rex 2-ul, il astept maine sa ajunga . De-abia astept sail pun la treaba. Singura chestie care nu mi-a placut la el, si nu am intles de ce au facut asta, e scrisul ala pe curea si pe carcasa cu TREX si AMAZFIT pe o parte...zici ca l-au facut pentru Adi Minune. Au stricat tot farmecul designului. Dar in fine, trec peste, ma intereseaza mai mult calitatea senzorilor si a masuratorilor. Aplicatia lor ZEPP, am vazut ca e destul de faina, mi s-au parut destul de bine structurate si afisate informatiile. Momentan am o bada Mi2 si un cantar Mi conectate la aplicatie, dar banda e pe duca , deja ecranul afiseaza cand vrea el.
Daca masoara antenamentele ca GTR 3 Pro... ma lipsesc si de asta (GTR 4). Edited by cuculea, 12 September 2022 - 07:17. |
Posted 12 September 2022 - 08:20

Esti tare...nu ai incredere in Amazon dar ai incredere in OLX... Singura chestie care nu mi-a placut la el, si nu am intles de ce au facut asta, e scrisul ala pe curea si pe carcasa cu TREX si AMAZFIT pe o parte...zici ca l-au facut pentru Adi Minune. Au stricat tot farmecul designului. Dar in fine, trec peste, ma intereseaza mai mult calitatea senzorilor si a masuratorilor. Stiu ce zici cu olx vs amazon dar GTS 4 Mini m-a costat 260 ron (cred ca vanzatorul nu stia ce vinde deoarece este 100 Euro pe amazon) , daca as gasi GTR 4 la jumatate de pret pe olx l-as lua imediat. Pe amazon pretul este full plus ca nu stiu cum se procedeaza in cazul garantiei , daca tot platesc pret full prefer sa astept sa-l iau de la noi ( emag, evomag etc..) unde am si drept de retur si garantie 24 luni. Legat de TREX 2 , ai dreptate , branding-ul acela pe curea este cocalaresc, am avut TRex1 era mult mai ok designul mai simplu sa zic asa , am vazut video pe YT cu unii care au schimbat cureaua au pus de Garmin dar cu modificari la carcasa. |
Posted 12 September 2022 - 12:24

Posted 12 September 2022 - 12:52

Esti tare...nu ai incredere in Amazon dar ai incredere in OLX... Eu. mi-am comandat de pe amazon UK , T Rex 2-ul, il astept maine sa ajunga . De-abia astept sail pun la treaba. Singura chestie care nu mi-a placut la el, si nu am intles de ce au facut asta, e scrisul ala pe curea si pe carcasa cu TREX si AMAZFIT pe o parte...zici ca l-au facut pentru Adi Minune. Au stricat tot farmecul designului. Dar in fine, trec peste, ma intereseaza mai mult calitatea senzorilor si a masuratorilor. Aplicatia lor ZEPP, am vazut ca e destul de faina, mi s-au parut destul de bine structurate si afisate informatiile. Momentan am o bada Mi2 si un cantar Mi conectate la aplicatie, dar banda e pe duca , deja ecranul afiseaza cand vrea el. Ce nu a facut bine GTR3 Pro? Sau ce nu ti-a placut la el |
Posted 12 September 2022 - 15:05

Posted 12 September 2022 - 16:11

Nu trebuie sa aibe 1,5 Gb de RAM ca GW4 tau sa mearga sistemul de operare smooth si fara erori ![]() Ceasul acesta l-am luat pentru cu totul alte scopuri, si anume monitorizarea somnului in primul rand iar in al doilearand , sa imi masoare tot ce se poate masura la corp si sa vad masuratorile pe aplicatie. CA derularea meniurilor mai agata...chiar nu ma intereseaza. |
|
Posted 12 September 2022 - 16:19

Posted 13 September 2022 - 07:48

Posted 20 September 2022 - 15:19

Au apărut și la noi pe acest site : https://www.bezel.ro...sort=nejnovejsi
|
Posted 13 December 2022 - 16:28

Are cineva impresii despre GTR 4? Cum monitorizeaza parametrii, inregistreaza bine sau aiurea?
|
|
Posted 19 December 2022 - 21:36

La Altex era de ceva timp, la eMAG a aparut azi, ocazie buna pentru a-l comanda, ajunge joi.
|
Posted 19 December 2022 - 22:18

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users