Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila
 Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...
 

Vama Veche - epicentrul spartilor din RO

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Mohombi

Mohombi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 589
  • Înscris: 11.09.2015
Vin cu un scurt review dupa un sejur de cateva saptamani(3) petrecut numai in Vama si confirm si eu ce spun vamaioti "batrani", anume fauna s-a schimabat f mult, varsta a coborat si calitatea umana deasemenea se duce sub nivelul marii. Nu o sa vorbesc de cazare si mancare, astea depind de fiecare cat de dibace e (si char trebuie sa fii un pic) pt a-si gasi atat restaurante cat si pensiuni bune optime raportate si la pret si la linistea sederii.

Ideea e ca nu am intalnit pana acum un om normal in Vama, credeti-ma. Eu sunt genul de om care intra cu multa lume random in vorba si imi place sa ascult oamenii, sa vad ce au de povestit. Cei din vama au fiecare in istoricul lor, niste grozavii precum dependente de multe substante (de la alcool, tigari pana la unele de care nu ati auzit Posted Image ), rehab-uri (institutionalizat sau impus de imprejurari(imprejurari insemnand taierea unor cheltuieli enorme ce se duceau in directia dependentei, probleme sociale, anxietate, atacuri de panica, chemat salvarea, tratamet cu Sertralin/Zoloft, Xanax si alte ssrs-uri,  benzos etc. )), perioade lungi de somaj si durere in cot de orice se intampla pe lumea asta, hoinarit prin lume si tara catre nowhere, cautari de identitate si personalitate, anturaj etc.

Curios e ca am vazut un pattern care se repeta cam in orice discutie, de tipul legii lui Godwin, cu oricine stai de vorba indifent de sex, varsta, iq totul converge la limita de probabilitate catre 1 de a intra deep intr-o analiza a substantelor ilicite. Fiecare are ceva de spus pe tema asta. Alt pattern e ca toti au boala pe gabori, dar toti.

Pe grupuri as zice asa:  
Prima categorie si cea mai numeroasa (minim 50%) e formata dintre cei care vin o noapte sau doua in weekend strict sa se sparga. Acestia sunt cei mai vizibili, cei mai deranjanti, agasanti dar si agresivi. Unii dintre ei cauta bataie cam din orice. Daca vii in Vama tre' sa fii pregatit de bataie cam in orice moment(d-asta va sfatuiesc sa nu beti prea mult niciodata), am vazut o gramada si pornite numai din infantilisme. Indivizii acestia cauta scandal din orice doar pt validare in grupul lor de berbeci. Daca epatezi prin statut atunci devii tinta clara. Daca esti low profile cred ca e cel mai ok. Si eu am fost jignit direct, urat , si amicii mei dar i-am driblat pe teribilisti. Incerc sa scap ei dar sunt precum zombie care cauta atat tigari, boabe cat si drug paraphernalia (adica foite si altele de genul). Tot in grupul acestora intra si sutii. Se aproprie, te iau de mana/umar f familial dupa care te intreaba daca ai de dat/vandut etc si iti iau din buzunar. Nu simti nimic, mi s-au luat obiecte, nu de mare valoare dar altora li s-au luat telefoane, ceasuri.
Urmatorul grup 30%, sunt cei proveniti din primul grup care intre timp s-au lasat de tot sau partial, gen mai dau din cand in cand o noapte grea, memorabila. Acestia o ard pe la Stuf mai mult si au vreo 30-40ish ani.
Mai sunt conspirationistii, instigatorii, cei care urmaresc pe laptop Bitchute seara de seara, inainte de a se culca, un 10%. Daca te-ai pus cu unul d-asta la masa, tine-te bine cel putin o ora de poliloghie care sa-ti faca capul calendar. Nu-i contrazice, orice ar fi !!!
Mai sunt videochatiste(care-si afiseaza marfa ostentativ seara), swingeri, obsedati sexuali, libidinosi care si-o freaca pe plaja (pe bune chiar sunt si d-astia), nudisti un procent mic 1 sau 2%.
Si un mic procent care vin intamplator in Vama cat sa arunce un ochi. Si cam atat.

Desi nu vreau s-o dau in diferente socio-culturale, nu sunt rasist dar moldovenii nu inceteaza sa ma uimeasca si sa ma surprinda cu ceva nou. De data asta, au stat langa mine un cuplu de ieseni 30ish care m-au invitat la un lichior dar nu stiam din ce e facut. Mai ramasese putin dupa care au mai alimentat sticla. Cu ce ? Au scos sticla de alcool 96 + sticla de sirop. Mi-a venit sa fug. Acuma am gasit adresa de email a lui Kusturica si Hitchcock sa-i invit la un intinerariu Piatra, Bacau, Iasi, Vaslui pt ca o sa gasesca surse imense de stimulat imaginatia pt urmatoarele lor filme blockbuster Posted Image Posted Image

Edited by Mohombi, 22 August 2022 - 15:13.


#2
DanyHiker

DanyHiker

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,271
  • Înscris: 06.07.2007
Nu stiu prin ce medii sau prin ce localuri dubioase ai umblat, dar eu nu am vazut ce spui tu.
Daca cauti kkt, kkt gasesti.
Eu am mers in Vama pentru relaxare asa ca nu am vazut sparti si alte categorii insirate acolo.
Daca umbli prin toate bombele gasesti preponderent asemenea oameni oriunde, chiar si in Vatican.

#3
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,487
  • Înscris: 01.07.2020
Sunt si sparti destui. Dar Vama Veche, d.p.m.d.v. nu mai exista. Exista o statiune ca oricare alta.
A disparut farmecul de sat izolat, linistit si a fost inlocuit cu cel de statiune. Mitocanu' a disparut, Soni a disparut si inca cati nu mai sunt, fiind inlocuiti de firme in goana lor dupa profit usor obtinut.
Eu, unul, nu mai am ce cauta acolo.

Edited by adip1962, 22 August 2022 - 15:26.


#4
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,031
  • Înscris: 07.11.2006
Faina co
mpunerea dar nu reiese prea clar ca ti-a fost bine sau ti-a fost mai putin bine pe-acolo. Dar avand in vedere ca ai stat 3 saptamani, trei saptamani!!!, impresia mea este tu te-ai simtit excelent acolo in compania tuturor.
Iti dai seama la ce nivel de autoincriminare ai ajuns daca zici ca:

View PostMohombi, on 22 august 2022 - 15:09, said:

Ideea e ca nu am intalnit pana acum un om normal in Vama, credeti-ma.

Iar despre chestia cu alcoolul si siropul, io zic sa stai relaxat, pentru ca nu cred ca ai vrea sa stii cum se fabrica beuturile alea fine cu etichete pompoase si preturi pe masura.

Edited by adisz, 22 August 2022 - 15:27.


#5
Pudu

Pudu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 547
  • Înscris: 20.10.2020
Eu am fost doar de doua ori in Vama, nu prea e genul meu. N-am vazut batai si grozavii descrise de colegul initiator, insa tin minte surpriza pe care am avut-o cand un tip care intrase in vorba cu grupul nostru (nu-l vazusem in viata mea) mi-a luat sticla de bere din mana - mai era cam jumatate in ea - si a golit-o tacticos, dupa care m-a batut de cateva ori pe spate si a plecat. Pe urma am aflat de la cei cu care eram cum e cu "imparteala" in Vama. Ideea cu care am ramas eu este ca sunt prea multi oameni lefteri pe acolo, care isi pierd timpul vanand tigari si bautura.

#6
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,051
  • Înscris: 23.09.2005
Bucura-te ca a fost alcool + sirop, ca alea de European Drinks de exemplu sunt alcool + parfum. :)

#7
sandu222

sandu222

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,854
  • Înscris: 06.10.2008

View Postadisz, on 22 august 2022 - 15:26, said:




Iar despre chestia cu alcoolul si siropul, io zic sa stai relaxat, pentru ca nu cred ca ai vrea sa stii cum se fabrica beuturile alea fine cu etichete pompoase si preturi pe masura.

Baga detalii, sa afle toti. De ce nu?

#8
persona695

persona695

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,599
  • Înscris: 17.07.2014

View PostMohombi, on 22 august 2022 - 15:09, said:

un sejur de cateva saptamani(3) petrecut numai in Vama
Ai lucrat acolo? Bibi Market am auzit că are jumătate de stațiune.

#9
pexCom

pexCom

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 15.01.2014
Deci ți-a plăcut, mergi și la anul.

#10
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,540
  • Înscris: 04.01.2006
Imi place ca ai scapat si de moldoveni ceva, vorba aia, nicio masa fara peste, nicio bautura fara moldoveni. Sau niciun moldovean fara bautura?

Am fost prin Vama de multe ori. De fapt, multi ani pentru mine mersul la mare nu se putea concepe altfel decat in Vama. Initial cu cortul, apoi la cazari, cand am ajuns sa-mi permit mai multe. Si cu conserve mancate sub un pom la cazare, apoi si la restaurante cu pret de Ibiza si conditii de Rascracanatii de Sus.

Pentru mine locul ala a murit cand an dupa an s-au inchis toate locurile unde ma simteam bine. Inlocuite cu altele care nu-mi spuneau nimic. Si asta a adus si oameni care nu faceau parte din fauna locala. I-am mai dat o sansa acum un an dar am ramas dezamagit ca a ajuns o statiune ca oricare alta, avand ca bonus preturi pentru buzunare foarte largi. Iar purtatorii buzunarelor merg in vama, fraticule, ca e libertate si e rocherite si ne spargem.

Niciodata nu am cerut un leu, o bere sau o tigara si m-au obosit cei care faceau din asta o mandrie. Am cheltuit cat am avut si apoi m-am intors acasa, chiar daca am stat 2 zile, o saptamana sau o luna. Nu mi-a placut nici sa ma bag in seama aiurea si nici sa se bage altii. Mi-am vazut de treaba mea si m-am simtit bine. Concerte, terase faine (candva), cantat pe plaja.
Ce-am vazut acum un an - cocalari, hipsterei, oameni de varsta a doua care si-au petrecut tineretea in statiunile mai de la nord. Mai putin fauna amintita de initiator.

Eu cred ca cel mai bine e sa mergi unde-ti place. Mie nu mi-a mai placut si nu mai merg. Dar asa sa mergi numai sa te miri de cat de nebuni sunt oamenii inseamna sa-ti bati joc de concediu.

#11
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,491
  • Înscris: 08.03.2015

View PostMohombi, on 22 august 2022 - 15:09, said:

Vin cu un scurt review dupa un sejur de cateva saptamani(3) petrecut numai in Vama si...

Confirm.
Am fost in aceeasi perioada dar 4 saptamani.
Una a fost mirifica. Restul de 3 jalnice. Ca s-a umplut de cocalari de pa anglea.
Ai dracu doar se vaitau dar nici ca plecau. Nu stiu ce naiba ii retinea pe acolo...

Edited by underb, 23 August 2022 - 21:13.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate