![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Amplificare semnal GSM
Last Updated: Mar 19 2023 13:05, Started by
goldieczr
, Aug 12 2022 16:03
·
6

Posted 12 August 2022 - 16:03

Pe scurt: Am in plan punerea in functiune unei retele de modemuri 4g ce vor functiona ca proxy-uri. Practic avem un calculator cu 15 modem-uri 4g usb conectate, fiecare modem avand o cartela cu net nelimitat 4g.
Problema care a aparut este ca in locatia modemurilor, semnalul 4g este extraordinar de slab, viteza pe telefon este undeva la 0.5Mbps download/upload. M-am gandit sa pun un kit de amplificare semnal gsm cu antena exterioara, insa chiar si in exterior, pe acoperis, imi arata doar 2-3Mbps viteza, desi noi avem nevoie de 10-50Mbps la modemuri. Ce solutie ar putea rezolva problema asta? |
Posted 12 August 2022 - 16:21

Una de business. Vorbeste cu operatorul de comunicatii.
|
Posted 12 August 2022 - 16:28

Ce solutie ar putea rezolva problema asta? Edited by __Dan__, 12 August 2022 - 16:30. |
Posted 12 August 2022 - 16:29

Posibil ca nici amplificarea sa nu ajute - depinde de zona. Poti avea semnal maxim si calitate o.
In mod normal de face o reclamatie la firma de telecomunicatii si li-se cere sa faca masuratori. De ex la mine la firma am smenal 100# Dar uneori nu merge netul deloc pe telefon - din fericire avem net pe fibra.. La fel si POS-ul uneori nu se poate conecta. Au venit de la Vodafone - ca la ei avem contractul ptr telefoane si au masurat. Intr-o locatie au venit si au montat o antena pe acoperis si cu amplifiator plus antene pe etaj. In cealalta locatie singura solutie gasita a fost sa vina pe fibra. Desi turnul e la 300m de noi masuratorile au dat semnal maxim dar calitate proasta - se pierde din claitate cu cat sunt mai multe relee in lant. |
Posted 12 August 2022 - 16:30

Parca pentru amplificator ai nevoie de acordul operatorului de comunicatii.
Daca era vorba de o singura cartela, atunci posibil rezolvai rapid cu un LHG LTE kit, dar la 15 iti cam trebuie ceva de business, cum zice @neagu_laurentiu. |
Posted 12 August 2022 - 16:36

Parca pentru amplificator ai nevoie de acordul operatorului de comunicatii. Cred ca amplificatorul la care m-am referit eu este diferit de cel la care va ganditi voi. Eu din ce am cautat am gasit doar o antena exterioara conectata prin cablu la o antena interioara, ia semnalul de afara si-l duce in casa. Pentru astfel de kit-uri nu cred ca este nevoie de aprobare.
din fericire avem net pe fibra Si noi, 1Gbps, dar n-avem ce face cu el daca modemurile n-au semnal 4g ![]()
Mutarea intr-o comuna unde exista FO. Sau la o distanta de pana-n 20 km de ea si un link radio respectabil https://www.dlink.co...ireless-bridge. Link-ul nu poate fi accesat, ce inseamna FO? Din cate stiu nu sunt prea departe de antena de semnal a celor de la Telekom, daca la asta te referi
Una de business. Vorbeste cu operatorul de comunicatii. Si costurile banuiesc ca ar fi mult mai mari decat kit-urile gasite online, ai idee preturi estimative? |
Posted 12 August 2022 - 16:43

15 proxy-uri cu modemuri conectate toate la acelasi calculator care are deja internet de 1 gbps. Pentru ce foloseste toata treaba asta ?
Presupun ca toate 15 sunt pe Telekom, doamne fereste sa schimbi reteaua cu una sau mai multe din celelalte 3 disponibile ... |
Posted 12 August 2022 - 16:48

Adevarat, n-ai nevoie de aprobare, pana trece ANCOM-ul prin zona in urma unei sesizari si-o sa-ti lase o felicitare.
|
Posted 12 August 2022 - 16:49

15 proxy-uri cu modemuri conectate toate la acelasi calculator care are deja internet de 1 gbps. Pentru ce foloseste toata treaba asta ? Presupun ca toate 15 sunt pe Telekom, doamne fereste sa schimbi reteaua cu una sau mai multe din celelalte 3 disponibile ... Proxy-urile n-au treaba cu viteza internetului prin fibra. Ele nu sunt folosite de noi, ci le conectam la un server (calculatorul) pentru a fi apoi vandute clientilor. Similar cu VPN-urile. Da, toate sunt pe Telekom pentru ca ei au singurele planuri care ne permit sa rulam aceasta afacere - net nelimitat 4G pentru 6eur lunar. Incercati sa nu mai fiti sarcastici daca nu aveti legatura cu domeniul, multumesc. |
Posted 12 August 2022 - 16:57

Ati ales cea mai buna solutie.
Dar vorbiti cu operatorul in legatura cu semnalul din zona. |
Posted 12 August 2022 - 17:32

15 proxy-uri cu modemuri conectate toate la acelasi calculator care are deja internet de 1 gbps. Pentru ce foloseste toata treaba asta ? Presupun ca toate 15 sunt pe Telekom, doamne fereste sa schimbi reteaua cu una sau mai multe din celelalte 3 disponibile ... astea le faceam noi din facultate, dar pe atunci se foloseau telefoane nokia |
|
Posted 12 August 2022 - 17:34

Posted 12 August 2022 - 18:05

Proxy-urile n-au treaba cu viteza internetului prin fibra. Ele nu sunt folosite de noi, ci le conectam la un server (calculatorul) pentru a fi apoi vandute clientilor. Similar cu VPN-urile. Da, toate sunt pe Telekom pentru ca ei au singurele planuri care ne permit sa rulam aceasta afacere - net nelimitat 4G pentru 6eur lunar. Incercati sa nu mai fiti sarcastici daca nu aveti legatura cu domeniul, multumesc. |
Posted 12 August 2022 - 18:38

amplificatoarele sunt ilegale, revanzarea de servicii impotriva termenilor si conditiilor .... tu mergi inainte ....
|
Posted 12 August 2022 - 18:41

amplificatoarele sunt ilegale, revanzarea de servicii impotriva termenilor si conditiilor .... tu mergi inainte .... Treaba cu amplificatoarele s-a stabilit cu cateva comentarii in urma ta, cat despre ce aberezi in rest, e complet irelevant cu topicul. Poti aduce ceva mai folositor discutiei? |
Posted 12 August 2022 - 18:50

|
Posted 12 August 2022 - 18:54

La locatia unde aveam problema de semnal si au montat antene ei nu a costat nimic. Au suportat ei costurile. Deci discuta cu operatorul. Atunci suna promitator, daca au program de servicii cu clientii in weekend, maine o sa incerc. Tot prin Telekom ati avut si voi? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users