Amplificare semnal GSM
Last Updated: Mar 19 2023 13:05, Started by
goldieczr
, Aug 12 2022 16:03
·
6

Posted 12 August 2022 - 18:54

Cred ca amplificatorul la care m-am referit eu este diferit de cel la care va ganditi voi. Eu din ce am cautat am gasit doar o antena exterioara conectata prin cablu la o antena interioara, ia semnalul de afara si-l duce in casa. Pentru astfel de kit-uri nu cred ca este nevoie de aprobare. |
Posted 12 August 2022 - 19:37

Link-ul nu poate fi accesat, ce inseamna FO? Din cate stiu nu sunt prea departe de antena de semnal a celor de la Telekom, daca la asta te referi |
Posted 12 August 2022 - 20:38

Posted 12 August 2022 - 20:46

Altfel faci terminare de apeleri pe nașpa dacă ai 15 antene pe casă...
|
Posted 12 August 2022 - 20:57

Dacă ai net prin fibra, la ce mai ai nevoie de modemuri 4g? Leagă clienții cu legături wifi.
|
Posted 12 August 2022 - 21:02

Ei, hai, tu pentru ce crezi ca are nevoie despre setup-ul asta?
![]() |
Posted 12 August 2022 - 21:46

Posted 13 August 2022 - 00:54

Posted 13 August 2022 - 03:21

Altfel faci terminare de apeleri pe nașpa dacă ai 15 antene pe casă...
Dacă ai net prin fibra, la ce mai ai nevoie de modemuri 4g? Leagă clienții cu legături wifi.
Fibra optica pt business, router performant si switch gigabit x16. E nonsens sa incerci pe radio si la semnal mic si cu 15 terminale ![]() Edited by goldieczr, 13 August 2022 - 03:35. |
Posted 13 August 2022 - 05:40

Noi practic inchiriem accesul la datele mobile de pe cartela, oferind clientilor cate o conexiune la internet (IP) separata pentru fiecare cartela. Toate datele se duc catre ei prin fibra optica, insa sub forma a 15 conexiuni diferite. Daca n-am avea modemurile, ar fi o singura conexiune. Edited by NikoroB, 13 August 2022 - 05:40. |
Posted 13 August 2022 - 06:00

Scrie ca n-ai voie sa faci combinații românești. Ceva imi zice ca nu aveai nevoie sa scrii pe forum daca aveai acceptul operatorului pentru "afacerea asta".
|
Posted 13 August 2022 - 06:04

Ceva imi zice ca e irelevant ce spui tu, poti sa-ti pastrezi parerile pentru tine daca nu sunt pe subiectul discutiei - imbunatatirea semnalului
Chiar daca nu-mi place sa dau apa la moara bagatorilor de seama, 'combinatia romaneasca' vine din strainatate, unde cele mai vandute proxy-uri 4g provin din UK, USA & DE (germania, pe limba ta) |
Posted 13 August 2022 - 06:22

Tipul afacerii se bazeaza pe cartelele 4G. Aia este piesa de baza, fara ele este imposibil sa oferim ce avem de oferit. Noi practic inchiriem accesul la datele mobile de pe cartela, oferind clientilor cate o conexiune la internet (IP) separata pentru fiecare cartela. Toate datele se duc catre ei prin fibra optica, insa sub forma a 15 conexiuni diferite. Daca n-am avea modemurile, ar fi o singura conexiune. In rest treaba cu IP-ul e discutabil, in telefonie mobila se foloseste de regula CGN, poti iesi cu acelasi ip. Edited by andreic, 13 August 2022 - 06:30. |
Posted 13 August 2022 - 06:50

Scrie ca n-ai voie sa faci combinații românești. Ceva imi zice ca nu aveai nevoie sa scrii pe forum daca aveai acceptul operatorului pentru "afacerea asta". |
|
Posted 13 August 2022 - 09:42

el si-a luat un calculator de la coltul strazii si 10 cartele de la chiosc si se vede deja provider de servicii de date ;-) din garsoniera si mai vrea sa il si ajutam sa faca ilegalitati Daca aveti chef de astfel de discutii, va asteapta babutele la scara fiecarui bloc. Mi se pare trist cand vad oameni de 30+, dandu-si cu parerea neintrebati si incercand sa se bage in seama, neavand alte ocupatii mai productive in viata lor. Sa stiti ca exista multe hobby-uri mai interesante decat a fi forumist.
Nu pare o afacere buna din start. Ia in calcul si faptul ca si daca presupunem ca ai semnal bun (-85dB rsrp sau mai sus), stii doar ca in radio banda se imparte... un carrier de LTE 20MHz sa zicem cu mimo 2x2 inseamna o anumita banda pe transponder, si aia e toata, daca pui 15 conexiuni nu o sa ai de 15x banda... ci o sa ai banda totala pe sector / (15 + vecinii). Asa ca 50Mb/sec e irealist. In rest treaba cu IP-ul e discutabil, in telefonie mobila se foloseste de regula CGN, poti iesi cu acelasi ip. Am testat viteza pe telefon prin 4g in mai multe zone din cartier. La 50m de locul unde este amplasat sistemul, viteza creste brusc de la 2Mbps la 15Mbps, care este o viteza decenta - nu ne va permite sa avem cea mai mare viteza de pe piata insa, alaturi de pretul scazut datorita costurilor mici comparate cu alte tari, viteza este suficient de buna incat sa atraga clienti. Minimul este de undeva la 10Mbps. Astazi voi incerca sa sun la cei de la Telekom, sa vedem daca se poate rezolva ceva. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users