Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Fitinguri pentru teava incalzire ...

Problema scanare Xerox Workcentre...

Premiile UCIN/2022
 Cum dezactivez bara de navigare?

sistem afore aton,eroare citire c...

Renunțam la tot pentru linis...

BSOD Windows 11 22H2
 Ford Focus 1.6 benzina

Șuierat scurt Volvo V50 2.0 ...

The Mother (2023)

The Last Of Us (2023)
 Problema masina de spalat Gorenje...

Upgrade Nvidia 1080Ti pentru 4k 1...

Sfaturi curatare incalzire pardos...

CI AM/FM Sanyo LA1201 ramas fara FM
 

Pareri ryzen 5 2600 second hand cu garantie?Firma de amanet merita sh?

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
MihaiFMR

MihaiFMR

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 13.03.2020
Pareri ryzen 5 2600 second hand cu garantie 6luni
Firma de amanet
Voi a-ti cumpara un Desktop Second-Hand?Vreau parerile voastre Multumesc mult!
Tin sa precizez ca jocuri joc doar gta5.
E ok ca sistem de zi cu zi?

Ryzen 5 2600   6/12    3,4/3,9
8GB ram ddr4
Amd radeon r9 270x
ssd 240Gb
PRET: 1400lei

#2
Evonxxx

Evonxxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 370
  • Înscris: 17.02.2022
Nu face fata in gta 5 nici pe setari medium. Abea eu cu 32gb ram ddr4 3200mh r5 3600 si gtx 1060 3gb abea duc gta 5 medium-high la 60fps+ .

#3
sirgoofy

sirgoofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,135
  • Înscris: 06.09.2008
Sistemul va merge bine pt GTA 5
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Hn6DXbTIlPQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Daca vine cu garantie e ok, inclusiv cu drept retur daca pica la vreun test.
Sper ca ai de gand sa testezi cpu, gpu, ssd si poate ramul imediat cum il iei...

Preturile nu le mai stiu la SH, deci sa zica altcineva daca e pret bun.

Edited by sirgoofy, 08 August 2022 - 13:38.


#4
anon1mu

anon1mu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 17.03.2007
E destul de bun pentru ce vrei sa faci cu elPosted Image

Attached Files



#5
sirgoofy

sirgoofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,135
  • Înscris: 06.09.2008
Testul e la setare high daca observi, deci medium duce, acum daca vrea nspe mii de tweakuri evident poate da in probleme.
Dar si asa 60fps ar trebui sa duca.

#6
sorin147

sorin147

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,123
  • Înscris: 11.08.2003
De multi ani cumpar componente SH (atunci cand schimb sistemul) si n-am avut probleme pana acum (cred ca toate (sau aproape toate) au fost luate de pe ComputerGames(ComputerGamers, acum) de la cei cu multe calificative). Acum vreo 3 ani am dat 800(sau 850) pe Ryzen 5 1600x nou, Gigabyte B450 Aorus noua si 8G ddr4 (ele erau sigilate, dar nu au fost luate din magazin :) . Astea se pun la SH sau la noi?).
Placa video, insa, am luat-o noua.

Edited by sorin147, 08 August 2022 - 13:55.


#7
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 114,452
  • Înscris: 07.02.2003

Vizualizare mesajMihaiFMR, pe 08 august 2022 - 11:23, a scris:

Pareri ryzen 5 2600 second hand cu garantie 6luni
Firma de amanet
Voi a-ti cumpara un Desktop Second-Hand?Vreau parerile voastre Multumesc mult!
Tin sa precizez ca jocuri joc doar gta5.
E ok ca sistem de zi cu zi?
Grafica e slaba, in  rest e ok. E ca un 1050. GTA V merge doar redus la texturi si efecte intrucat ram-ul video e mic 2G, adica nu la ultra. In rest n-ai treaba, nu e chiar un joc nou.

https://www.techpowe...n-r9-270x.c2466

Edited by andreic, 08 August 2022 - 14:13.


#8
Raz0rblade

Raz0rblade

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 18.08.2021
E ultima ta grija procesorul. Eu joc ocazional GTA5 pe un Athlon FX8320 - un power hog, 125W in load - care e mult mai vechi decat seria Ryzen, si imperecheat cu 1050TI merge pe FHD setari medium-high. Nu vad nimic de placa de baza, aia ar trebui sa te preocupe, acolo apar bottleneck-urile si acolo te limiteaza la RAM - apropo, 8 Gb RAM e la limita decentei, sa stii pentru un Win10 cu actualizarile la zi, Si placa video care da, e cam slabuta, si are memoria dedicata mica, dar nu e un capat de tara. Pentru stocare mai adauga un HDD mai ieftin, ca daca umpli SSD-ul cu GTA 5, sa nu te miri ca o sa se stinga ca lumanarea. Ca sa te duca un SSD in timp fara probleme, partitia de sistem - in cazul unuia de 240 GB il aloci in intregime pentru C: -  va trebui sa o ai cam 50% libera. Eu asa am procedat, si dupa 4 ani jumate, aveam 97% viata in SSD.
PS   un sistem de genul asta a cumparat un coleg cu 2200 ron in decembrie 2018, nou cu garantie. Mi se pare cam piperat pretul, 1400 ron, da eu sunt un Hagi Tanase de felul meu, asa ca poti sa ignori ultimul statement

#9
Kiddosu

Kiddosu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 19.02.2008
Salut, eu as incerca in locul tau sa maresc bugetul.... iei toate componentele noi, iar placa video second, in felul asa o sa ai un PC destul de bunicel.

Cam asa ti-as recomand - vezi screenshot  iar ca placa video sa iei de pe olx un gtx 970 sau un gtx 1050 TI, se gasesc pe la vreo 350-400 ron.

Este un pic overbudget dar crede-ma ca o sa mearga super fain fata de ce vrei sa iei.

Attached Files


Edited by Kiddosu, 08 August 2022 - 15:28.


#10
sirgoofy

sirgoofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,135
  • Înscris: 06.09.2008
Daca se gasesc 1050 TI (obligatoriu versiune TI) chiar merita 400lei, evident luata (local) cu verificare.
Am una si e ok, exista si versiuni zero noise in idle... depinde ce gasesti.

+ 1 Kiddosu,
.. doar cu carcasa Minitower, s-a dus vremea carcaselor mari dpmdv, si eventual sursa mai ok.

Edited by sirgoofy, 08 August 2022 - 16:12.


#11
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,740
  • Înscris: 29.03.2006
In 2014 am facut pt. cineva un sistem cu FX 6300 (6 core) deci Piledriver cu 3 generatii inainte de ryzen 2600, cu 8 GB DDR 3 1866 CL7 ( CL7 !!!), Asus R9 270X care e HD 7870 reincalzit - era cam slaba dar beneficiarul nu a vrut sa ridice bugetul pt. R9 280 fara X care era HD 7950 fara X.
Ideea e ca se joaca GTA 5 de atunci cat si acum pe el.
Preferabil in 900p. Merge si 1080p dar mai sincopat...

Limita principala e placa grafica.

Pt GTA5 un RX 480 sau 580 ar fi mai indicat.
R9 280 e doar cu 5% peste 270X care de abea e utilizabil in 900p la limita.

Ryzen 2600 probabil ca duce 80 fps daca ae avea o placa grafica mai performanta, nu cu 270X. Nu ma refer la maxime fps, ci la media fps, si mai important sunt minimele fps, degeaba duce medie de 80 daca are minime de sub 30 pana la poticnire totala...

Acum poti lua un ryzen 5600 fara X nou nout cu pret apropiat de 2600, si asta duce 100 fps.
Sigur ca mai preferabil ar fi 5600X sau si mai bune ryzen 7 5700X aparut in 2022 cu TDP de 65W si 8 core, dar deocamdata sunt mai scumpe, poate mai scad dupa ce se lanseaza 7xxx.

Edited by loock, 08 August 2022 - 16:53.


#12
sirgoofy

sirgoofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,135
  • Înscris: 06.09.2008

View Postloock, on 08 august 2022 - 16:38, said:

I...R9 270X care e HD 7870 reincalzit - era cam slaba ...
Ideea e ca se joaca GTA 5 de atunci cat si acum pe el.
Preferabil in 900p. Merge si 1080p dar mai sincopat...
Intamplator m-am jucat gta 5 pe Radeon 7850 2gb fara probleme, (clip de pe youtube nu al meu)
Poate are monitor 144hz si atunci da, ai dreptate... cu monitor normal 60/ 75 Hz merge 1080.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_esIQ7b-2-0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by sirgoofy, 08 August 2022 - 21:10.


#13
swayzak_master

swayzak_master

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 421
  • Înscris: 21.08.2007
GTA 5 pe PC e portat oribil. Iti trebuie I7 cu 16/32GB si placa video de 4/6GB ca sa iti mearga bine, ceea ce e jenant. RDR2 merge f bine pe un sistem sub ce am precizat.

#14
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,740
  • Înscris: 29.03.2006
Jocul GTA5 e din 2013, merge si pe proace de acum 10-12 ani, si cu placi grafice bune din 2011-2012.
Daca te referi la relansarea din 2022 pt. PS5, e posibil sa nu fie optimizata pt. hardware de acum tzaspe ani...- era de asteptat.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate