![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Mi s-a umflat Dell-ul
Last Updated: Aug 09 2022 13:08, Started by
Tsunamii
, Aug 07 2022 07:27
·
10

Posted 08 August 2022 - 18:42

Gata
OnLaptop Foarte operativi La 12 le-am lasat bateria. Asa arata: ![]() La 3:30PM m-au sunat sa aduc dracia sa ii monteze noua baterie Asta e diferenta de estetica: ![]() ![]() Multumesc tuturora pentru sfaturi Sunt salvat |
Posted 08 August 2022 - 20:49

Posted 08 August 2022 - 22:12

Rezonabil.
Eu am comandat la chineji bateria cu fro 30-40 (nu mai stiu exact) usd cand am patit umflatura, asteptat fo luna si schimbat singur, easy-peasy. Unde mi-am blestemat zilele insa a fost la inlocuit keyboard-ul singurel … era cumva ribboned de sasiu/ nashpa tare. |
Posted 09 August 2022 - 05:04

Rezonabil. Eu am comandat la chineji bateria cu fro 30-40 (nu mai stiu exact) usd cand am patit umflatura, asteptat fo luna si schimbat singur, easy-peasy. Unde mi-am blestemat zilele insa a fost la inlocuit keyboard-ul singurel … era cumva ribboned de sasiu/ nashpa tare. N-am avut luxul asteptarii si mai ales cu o baterie pe litiu "copiata" La cateva ore, eu zic ca a meritat 150 manopera |
Posted 09 August 2022 - 08:27

Frumos, s-a contribuit la economia orizontala. O gramada de oameni si-ar pierde joburile daca ne-am uita toti pe youtube si ne-am schimba componente la laptopuri si telefoane singuri.
|
Posted 09 August 2022 - 09:18

Frumos, s-a contribuit la economia orizontala. O gramada de oameni si-ar pierde joburile daca ne-am uita toti pe youtube si ne-am schimba componente la laptopuri si telefoane singuri.
Multumesc tuturora pentru sfaturi Sunt salvat
La cateva ore, eu zic ca a meritat 150 manopera |
Posted 09 August 2022 - 13:08

Frumos, s-a contribuit la economia orizontala. O gramada de oameni si-ar pierde joburile daca ne-am uita toti pe youtube si ne-am schimba componente la laptopuri si telefoane singuri. Ar fi trebuit sa pierd mult timp sa inteleg si sa invat cum se schimba. Nu merita, pentru o data-n viata
Manopera a fost de maxim juma de ora. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users