![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Tur de o zi, plecare din Rimini.
Last Updated: Aug 27 2022 13:21, Started by
dcn
, Aug 03 2022 12:35
·
0

Posted 03 August 2022 - 12:35

Va salut!
Cele mai reusite vacante pe care le-am avut au drept sursa de informare acest forum. De aceea apelez la cei care sunt mai pregatiti decat mine. O sa merg in ultima saptamana din august la Rimini. Merg cu sotia, bebe de 1 an jumate, soacra, etc. Scopul vacantei este relaxarea la mare. Totusi, o vacanta reusita pentru mine si sotie trebuie sa includa si ceva plimbari si vizite la diverse obiective. Pentru cei care merg cu noi o sa vizitam Rimini si San Marino. Noi le-am mai vizitat de mai multe ori. Prin urmare ne-am hotarat sa ne alocam o zi doar pentru noi doi. Bebe o sa stea cu bunicii, noi o sa luam o masina si o sa ne plimbam. Din alte topice am aflat de Urbino, am intrat pe GMaps si l-am trecut ca prim obiectiv. E destul de aproape de Rimini. De aici nu mai stiu. Din punctul meu de vedere, daca as lua fiecare orasel la rand as avea ce sa vizitez. As vrea sa vizitam ceva chiar deosebit. Din pacate, pana seara trebuie sa fim inapoi la bebe. Va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii ca sa putem umple o zi. Va multumesc anticipat! |
Posted 03 August 2022 - 12:51

Ravenna are toate acele biserici cu mozaicuri superbe, in patrimoniul Unesco.
Daca va plac parcurile de distractie - Mirabilandia Edited by mdt, 03 August 2022 - 12:52. |
Posted 03 August 2022 - 13:17

Cand cautam idei, am trecut repede peste Ravenna. Am citit acum ca a fost inclusiv capitala Imperiului Roman pentru o perioada.
Clar o trec pe lista. Multumesc mult! |
Posted 03 August 2022 - 13:42

Nu merge sa mai editez. Am pe lista si San Leo.
Poate imi iese un tur in jurul San Marino. |
Posted 03 August 2022 - 20:02

Suficient pentru o zi (chiar prea mult). Caută obiectivele din Urbino şi din San Leo şi vezi ce vă doriţi să vedeţi din ele. La fel pentru Ravenna, care ar merita o zi doar ea.
Sănătate şi alegeri inspirate ! |
Posted 12 August 2022 - 10:51

Cesenatico foarte aproape de Rimini, este acolo un canal spectaculos bun de vizitat cateva ore.
|
Posted 13 August 2022 - 18:18

Va mulțumesc pentru sugestii. Cred că o să urmez sfatul domnului Ovidiu, pentru ziua cu soția o să mergem la Urbino și San Lei. Pentru Cesenatico și Ravenna o să facem o excursie cu toată gașca. Cel puțin așa sper.
Abia aștept. AMR 1 săptămâna. |
Posted 27 August 2022 - 13:21

Pentru că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, planurile noastre pentru o zi liberă nu s-au materializat. Deci ne-am rezumat la plimbări prin centrul orașului Rimini, excursie la San Marino și o ieșire la Gabicce Monte. Toate făcute în grup mare, cu ajutorul transportului in comun, bine organizat. O să încerc sa pun și câteva poze.
Rimini Gabicce Monte San Marino Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users