![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ca PFA eu platesc cu 4% mai mult impozit ca un SRL?
Last Updated: Sep 09 2022 11:33, Started by
controloc
, Jul 05 2022 18:33
·
4

Posted 09 September 2022 - 08:46

Posted 09 September 2022 - 09:24

Cea mai mare greseala pentru mine e sa faci deduceri. Mai bine platesc impozitul ala 10% intreg si nu am parte de vizite de la ANAF (cum nu am avut niciodata in aproape 15 ani).
Cum era cu aia care si-au pus curentul si internet-ul pe firma? S-au trezit cu impozit pe cladire de 4.000 de lei (de la 100) ca cica e imobil nerezidential. (https://republica.ro...ate-de-impozite) Si apoi erai pus sa cauti un "evaluator" care sa-ti imparta apartamentul in zona rezidentiala si zona nerezidentiala. Eu am scapat, dar stiu ca curgeau apele pe mine cand eram la Primarie sa platesc impozitul. |
Posted 09 September 2022 - 11:25

Tu esti pe boierie, deci nu ai nevoie de contabil...
![]() Probabil ca platesti dublu fata de aia care au contabil, dar nu e problema boss... fiecare cum il duce intelectul ![]() |
Posted 09 September 2022 - 11:33

Sunt boier. Nu cunosc pe nimeni care lucreaza la ANAF si nici nu intentionez. Si sper ca amenzile si controalele sa ramana la valoarea curenta: zero.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users