Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop office 2500 lei

sugerarea bacsisului de catre pat...

Bara Golf 7 Variant

Xiaomi 13 T Pro notificari
 De ce a disparut acest produs din...

Orange anunța mariri de preț, iar...

Recomandare casti audio over ear ...

La multi ani @Ann0nyym0us!
 La multi ani @Andrei11161810!

Glume cu si despre Dacii

Ati cumparat de pe acest site? Es...

Gand
 Diametru si "model" teava...

Eroare L3 dezumidificator StarLight

caut si nu gasesc Philips casetofon

Cum trec la noul Google Analytics?
 

PHP afisare lista dependenta de alta lista

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
d3v1l500

d3v1l500

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 26.04.2017
Ajutor... incerc sa fac o pagina in care sa introduc strazile unei tari... ca sa adaug strazi am nevoie de liste cu tari... bazat pe tara sa-mi arate judetele... bazat pe judet sa-mi arate localitati bazat pe localitati sa-mi arate strazile... nu reusesc sa fac aceste liste dependente de celelalte... decat sa le afisez am reusit..

tabla cu judete arata asa
id, nume_judet, id_tara
unde toate judetele au nr 4 la id_tara unde nr 4 = id-ul romaniei din tabela tari..

Ajutati-ma si pe mine ca la prosti ca nu mai stiu ce sa fac si cum sa fac...
Spoiler

Edited by MarianG, 05 July 2022 - 12:24.
spoilers


#2
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,313
  • Înscris: 10.08.2005
REGULAMENT
Attached File  ajutor.png   12.53K   23 downloads

Tu ai o problema de design.
Nu era nevoie sa prezinti tot codul

ai o Clasa Tara care contine Orase, Orase contine Judete, Judete contine Localitati, Localitati contine Strazi
Fiecare Clasa trebuie sa contina o metoda de listare
Nici nu stim exact la ce sa ne asteptam cand rulam codul.
Attached File  PoC.png   17.39K   24 downloads

#3
d3v1l500

d3v1l500

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 26.04.2017
ok.. eu am pus tot codul ca poate imi scapa ceva... dar il post simplifica...

clasele au metoda de afisare din punctul meu de vedere..

Asta-i codul cu form-ul in care bag datele strazilor...
Spoiler

Edited by MarianG, 05 July 2022 - 12:25.
fara quote, cu spoiler


#4
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,313
  • Înscris: 10.08.2005
Ideea unui Proof-Of-Concept este sa ne arati cum functioneaza, sau unde esueaza
Daca ai scapat ceva, iti dai seama pe masura de scrii codul

#5
d3v1l500

d3v1l500

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 26.04.2017

View PostMarianG, on 05 iulie 2022 - 12:28, said:

Ideea unui Proof-Of-Concept este sa ne arati cum functioneaza, sau unde esueaza
Daca ai scapat ceva, iti dai seama pe masura de scrii codul

deci... problema este aici...

		$judete_list = [];
		$judete_list[] = ['Selecteaza judet'];
		//$judete = Judete::where('id_tara', '=', Session::getParam('form-add-strazi')['id_tara'])->get(['id','nume_judet'])->first();
		$judete = Judete::all()->where('id_tara', '=', 4)->toArray();
		if ($judete) {
			foreach ($judete as $judet) {
				$judete_list[$judet['id']] = $judet['nume_judet'];
			}
		}

daca las
//$judete = Judete::where('id_tara', '=', Session::getParam('form-add-strazi')['id_tara'])->get(['id','nume_judet'])->first();

nu-mi ia id-ul din lista cu tari ca sa-l compare cu id_tara al judetului ...

daca ii pun id-ul singur merge...
$judete = Judete::all()->where('id_tara', '=', 4)->toArray();

nu inteleg unde si ce gresesc...!

#6
PeRuZzI

PeRuZzI

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 443
  • Înscris: 30.12.2005
Daca zici ca atunci cand pui manual id-ul functioneaza, e clar o problema de aici
Session::getParam('form-add-strazi')['id_tara']


Verifica daca aia iti intoarce ce vrei tu.

Si apoi, vad ca atunci cand pui id-ul manual folosesti alta sintaxa, verifica si aia.

Edited by PeRuZzI, 05 July 2022 - 15:23.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate