![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Decojire/dezlipire tencuiala decorativa exterior bloc nou
Last Updated: Jul 07 2022 15:18, Started by
Notresponding
, Jul 02 2022 14:59
·
3

Posted 02 July 2022 - 14:59

Salut,
Este normal ca la un bloc nou care se vrea sa fie "premium", construit cu materiale premium, finisaje premium etc. sa se dezlipeasca decorativa? Blocul e ridicat in 2021-2022 si in iarna s-a aplicat decorativa. Mi s-a parut cam ciudat sa se faca asta iarna dar cum nu a fost deloc zapada iarna asta am zis ca e ok. Acum in iunie o portiune din destul de mica ce-i drept din bloc are cazuta decorativa ( undeva la ultimul etaj unde bate soarele cam toata ziua). Sa zicem ca nu m-ar deranja ca nu e pe partea apartamentului meu dar nu am nici-o garantie ca nu o sa cada cu timpul toata... inca nu am intrebat reprezentantii blocului care oricum au vorbele la ei si probabil o sa "carpeasca" zona respectiva si o sa fie ca "nou".. A mai intalnit cineva problema asta la un bloc NOU care nici nu s-a dat in folosinta?? Ce parere aveti? Ce ati face in locul meu? |
Posted 02 July 2022 - 18:17

Defineste termenul: decorativa premium!
Ceva imi spune ca decorativa aia premium folosita e de fapt una cu 100 de lei/galeata |
Posted 02 July 2022 - 21:36

Sau au dat amorsa, dar indoita la greu cu apa. Lucru care nu ajuta deloc.
Nici macar decorativa la sac la 40 de lei nu se decojeste daca se respecta niste reguli. Amorsa se da nediluata, se lasa 24 de ore sa se usuce, iar decorativa se aplica in limitele de temperatura recomandate de producator. Acolo s-au produs mai multe erori cu buna stiinta pentru a termina mai repede. Lucrez in domeniu si efectiv m-am speriat de cati dezvoltatori au venit sa le vand decorativa intr-o perioada in care nu era recomandata aplicare acesteia. Am vandut in iarna tencuiala decorativa de zici ca era vara ![]() Edited by Serafim606, 02 July 2022 - 21:37. |
Posted 03 July 2022 - 08:58

Posted 04 July 2022 - 10:35

dan1980_25, on 02 iulie 2022 - 18:17, said:
Defineste termenul: decorativa premium! Ceva imi spune ca decorativa aia premium folosita e de fapt una cu 100 de lei/galeata missionnad, on 02 iulie 2022 - 20:34, said:
Nu au dat cu amorsã. Pune poze sã vedem si noi . Serafim606, on 02 iulie 2022 - 21:36, said:
Sau au dat amorsa, dar indoita la greu cu apa. Lucru care nu ajuta deloc. Nici macar decorativa la sac la 40 de lei nu se decojeste daca se respecta niste reguli. Amorsa se da nediluata, se lasa 24 de ore sa se usuce, iar decorativa se aplica in limitele de temperatura recomandate de producator. Acolo s-au produs mai multe erori cu buna stiinta pentru a termina mai repede. Lucrez in domeniu si efectiv m-am speriat de cati dezvoltatori au venit sa le vand decorativa intr-o perioada in care nu era recomandata aplicare acesteia. Am vandut in iarna tencuiala decorativa de zici ca era vara . |
Posted 05 July 2022 - 10:38

snach, on 04 iulie 2022 - 20:11, said:
Ai pierdut 30% din valoarea apartamentului. |
Posted 06 July 2022 - 11:21

Daca pica deja decorativa, cine stie ce naiba urmeaza sa mai cedeze... țevi, electrică... bleah
|
Posted 06 July 2022 - 11:37

Posted 07 July 2022 - 15:18

[ https://postimg.cc/kBZZFjfP - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://i.postimg.cc/GmhCRVDt/2112.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Noroc cu google maps. Uitati despre ce e vorba in poza de mai sus am incercuit. Problema vad ca a fost remediata si a fost doar in zona respectiva.. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users