Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Icre in blender
Last Updated: Jun 24 2022 17:23, Started by
Pudu
, Jun 11 2022 12:33
·
0
#73
Posted 16 June 2022 - 12:10
Olteanul_sfios, on 16 iunie 2022 - 11:12, said:
... Pana la urma e chestie de gusturi personale, deci cred ca nu e gresita nicio varianta, daca iti place. Nu, nu este o chestie de gusturi, este vorba despre recunoastere. Oare de ce nu este suficient sa-ti placa o anumita reteta si trebuie sa-i categorisesti pe cei care prefera altfel? Am ajuns sa avem impresia ca o banala reteta de salata ne scoate din multime si ne cocoata mai sus pe scara sociala. Trist. |
#74
Posted 16 June 2022 - 13:40
Amin! 😔
Olteanul_sfios, on 16 iunie 2022 - 11:12, said:
In week-end am frecat niste icre de crap si niste icre de stiuca (culese direct de mine din nefericitii aia de pesti si sarate vreo 2 saptamani). Deoarece consoarta sufera de fandacsie avansata, nu vrea paine/gris in icre - e de saracie, zice. Prin urmare, la ambele am facut atat varianta cu miez de paine inmuiat in lapte, cat si fara. Si ce sa vezi: atat ea, cat si musafirii (care au mancat si au baut moca), au recunoscut ca-s mai bune alea de saraci: gust mai delicat, mai aromat (cele cu paine au aroma, celelalte au miros ), consistenta mai placuta, mai usoare pentru ranza . Si ca-s mai bune pe paine prajita rece decat pe ea calduta. Pana la urma e chestie de gusturi personale, deci cred ca nu e gresita nicio varianta, daca iti place. |
#75
Posted 16 June 2022 - 13:46
Eu fac cum am crescut la parinti,cum facea mama.Amintesc si faptul ca unele icre au mirosul de peste si gust prea pregnant pentru a fi mancate fara adaos de gris sau miez de paine.Ah,intr-adevar sunt si icre ce se maninca fara nici un adaos,dar nu fac subiectul acestei discutii,sunt in alta liga.
|
#76
Posted 16 June 2022 - 14:51
destrug, on 16 iunie 2022 - 12:10, said: Nu, nu este o chestie de gusturi, este vorba despre recunoastere. Oare de ce nu este suficient sa-ti placa o anumita reteta si trebuie sa-i categorisesti pe cei care prefera altfel? Am ajuns sa avem impresia ca o banala reteta de salata ne scoate din multime si ne cocoata mai sus pe scara sociala. Trist. Eu n-am fost nici bogat, nici sarac. Nici acum nu sunt nici una, nici alta. Mananc icrele cu miez de paine fiindca asa imi plac, nu fiindca asa ma simt gadilat la vreun statut personal. Prin urmare e chestie de gust(uri), nu de statut - asta fiindca sunt unii care inca mai cred ca adaosurile se fac doar ca sa faci un lighean de salata dintr-o lingurita de icre. Daca de maine ar fi mai bun gustul fara miez de paine, le-as manca fara. Eu mananc cum imi place, nu cum cere cartea de bucate sau fitza. De-asta imi si vine sa borasc la biftec tartar. |
#77
Posted 16 June 2022 - 15:01
#79
Posted 16 June 2022 - 16:02
Olteanul_sfios, on 16 iunie 2022 - 14:51, said: Mananc icrele cu miez de paine fiindca asa imi plac Foarte bine! Si eu modific retete considerate clasice dupa cum mi se pare ca se conformeaza gustului meu, oricum nu sunt de acord cu puristii in materie de bucatareala, stiu oameni care respecta cu sfintenie retetele de acum 100 de ani si considera blasfemie sa schimbi ceva, not me |
#80
Posted 23 June 2022 - 17:03
#81
Posted 24 June 2022 - 17:17
Apropo in 12 am facut icrele de stiuca. Natural fara conservanti.
Azi am gasit o caserola mica ascunsa de nevastamea prin frigider, vreo 100 de grame. Zic s-o arunc ca s-a stricat. minune, proaspete ca-n prima zi. Bune cu o rosie proaspata si borodinski. |
#82
Posted 24 June 2022 - 17:23
esti curajos,dupa 10 zile.,iti amintesc ca o toxinfectie alimentara la preparate din peste e periculoasa,eventual salmoneloza.........Eu am bagat azi numa branza de vaci slaba,fructe,diseara carbonara... ..
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users