Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)
 

Premierul britanic Boris Johnson propune să creeze o alternativă la Uniunea Europeană

* * * - - 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
238 replies to this topic

#37
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View Postlupini, on 28 mai 2022 - 14:17, said:



Pe Germania nu poate Marea Britanie fi invidioasă ci revoltată: Germania e și cu gaze de la ruși, și cu condamnarea războiului.
Marea Britanie urăște Germania, încă din secolul 19, când a înțeles ca aceasta tara este principalul sau competitor.
UK își asigura necesarul de gaz din Marea Nordului iar din punct de vedere industrial, cred ca este în urma Italiei.
Da, deocamdată Germania își asigura necesarul de gaz, ca și Auatria, Ungaria, etc, din Rusia și condamnă și războiul.Din cauza acestui război, Germania, Franța, Austria, au pierdut economic mult mai mult decât UK.Si vor pierde, in continuare, atâta timp cât va tine războiul.
Sigur ca Germania poate renunța acum, total, la petrolul, gazul și materiile prime din Rusia, esențiale pentru producția industriala.Britanicii ar fi foarte încântați ca germanii sa trăiască cât mai rău posibil, submediocru și sa își distrugă industria.

View Postshefu_de_combinat, on 28 mai 2022 - 14:21, said:


Adevaru e ca ar fi o mare pierdere.
Chiar ca ar fi o mare pierdere.Mai ales pentru romani.

View Postlupini, on 28 mai 2022 - 14:22, said:



O fi, însă regina Marii Britanii e monarh și la ea acasă, dar și în alte 14 state de pe Glob. Nicio altă națiune a Lumii nu are parte de această glorie.
Asa este.In Australia, Canada, Noua Zeelanda, coroana regală britanica încă deține proprietăți.Din aceste tari, coroana britanica incaseaza sume frumușele de bani.
Deși monarhul britanica are acum un rol figurativ in tarile mentionate de mine, acestea nu renunță la relația cu UK și sa treacă la o forma de republica.Oricum guvernul conduce tara și nu monarhul britanic.Domnia și prostia sunt taxate.



View PostPaco_ste1, on 28 mai 2022 - 14:23, said:


S-a saturat de dictatura UE si vrea sa fie singurul dictator in cadrul altei uniuni. Si si-a ales si tari sclavete sa le furnizeze hrana ieftina, forta de munca ieftina si tari instabile.


E pe cale sa se prabuseasca serios si isi intinde plase  cu rol de capcana si sa paraziteze alte state cum a parazitat zeci in trecut.
Corect punctat.

View Postlupini, on 28 mai 2022 - 14:45, said:



O fi n-o fi, oricum ar fi, regina britanică e regină și la ea dar și prin alte locuri. În Germania în schimb, la nivel energetic a "domnit" Putin prin interpusul său, Merkel. "Gurile rele" spun că așa ar fi și acum, câtă vreme Germania nu renunță la petrolul și gazele rusești.
Nu am dovezi, insa sunt ferm convins ca atât Merkel cât și numeroși alti politicieni germani au fost sau încă sunt agenti de influenta ai Rusiei.Unii încă din perioada URSS.

View Postlupini, on 28 mai 2022 - 15:02, said:



Marea Britanie în prezent nu mai dorește o Europă condusă de o Germanie pro-rusă. Și în afară de ultraortodocșii simpatizanți ai lui Kiril, nimeni nu dorește asta.
Marea Britanie nu dorește ca cu excepția ei, cineva sa aiba cea mai mare influenta în Europa.
Marea Britanie ar dori ca ea sa fie liderul Europei sau cel puțin unul din cei mai importanți lideri ai Europei iar celelalte tari sa orbitele în jurul ei.

#38
Paco_ste1

Paco_ste1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,462
  • Înscris: 19.03.2022

View PostBursul, on 28 mai 2022 - 15:39, said:

Buhahahahahaha! Sa vadem cum ia Boris johnson cainii de la macelarie. Germania si Franta sponsorizeaza statele UE mai sarace la greu. Va da UK bani din pusculita? Ma indoiec.
Toate tarile astea fara resurse nu valoreaza doi bani.
Prosti sunt aia de cred ca tiparnita lor valoreaza ceva.

#39
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,027
  • Înscris: 07.11.2006

View Postmax_01, on 28 mai 2022 - 13:21, said:

Boris Johnson doreste sa creeze o alternativa la UE , în plan economic, politic și militar, profitand  de faptul ca exista nemultumiri in randul unor tari membre UE fata de politicile interne si externe promovate de conducerea UE, numita in functii, in baza unor aranjamente politice, de culise, intre principalele puteri ale UE, Frantei, Germania, Italiei.
Din noua uniune, avand ca lider, normal, UK, Johnson ar dori sa faca parte, Ucraina, Polonia, Estonia, Letonia și Lituania, și posibil și Turcia într-o etapă ulterioară. După vizita premierului de la Londra la Kiev, negocierile continuă, iar curtarea Ucrainei de către Marea Britanie devine mai insistentă”.
https://stirileprotv...l-european.html

Din punctul meu de vedere, perfidul de Johnson merge pe principiul Dezbina si stapaneste.Vrea sa sparga unitatea UE, divizand-o, si sa faca din UK, un lider al Europei care sa joace un rol foarte important in politicile continentului european.
Dupa Brexit, pana la acest mizerabil razboi din Ucraina,   UK, a stat  pe tusa, la marginea Europei, acolo unde se afla din punct de vedere geografic, spre marea ei frustrare.
Cu adevarat, UK, a parasit UE doar pentru simplul fapt ca  nu a reusit sa aiba o pozitie dominanta, de lider.
Marile asteptari sperate dupa Brexit, de adeptii Brexitului,  nu s-au implinit asa ca acum se incearca punerea in aplicare a planului B.Faramitarea principalului rival politic si economic al UK, care este UE, si infiintarea unei entitati politice controlate de UK.
Evident ca elita britanica este foarte invidioasa pe tarile fruntase ale UE, Franta si Germania asa ca ar face orice sa le creeze probleme.
Sper ca planul  perfid al lui Boris Johnson sa nu aiba sorti de izbanda.Locul UK este in cadrul UE, insa al unei UE reformate profund.
Politic si economic, Romania trebuie sa tina aproape de nucleul dur al UE, Germania si Franta iar in plan militar, de SUA.

Cam nu prea le-ai nimerit cu impresiile personale.
UK nu are nici un fel de frustrare.
Pana la momentul actual, ora exacta inca se da din UK iar inima, creierul si conducerea finantelor mondiale este, spre disperarea ta, Londra.
Pe langa SUA, UK este cam singura forta care conteaza in blocul NATO, iata o alta informatie care cu siguranta iti provoaca palpitatii.
De asemenea, Commonwealth-ul condus de la Londra, adica UK, este inca cea mai mare asociere mondiala de tari sub acelasi suveran.
Deci cum stam cu frustrarile?

View Postnewusername123, on 28 mai 2022 - 13:29, said:

N a durat nici 5 minute pana sa apara unul cu dictatura UE.

Macar daca ar fi fost vreo dictatura. Dar de la politicieni ca Sarkozi, Hollande sau Macron in special si Schroder sau Merkel nu poti sa ai asteptari prea mari.

Edited by adisz, 28 May 2022 - 16:34.


#40
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,243
  • Înscris: 29.12.2006

View Postmax_01, on 28 mai 2022 - 16:28, said:

Marea Britanie ar dori ca ea sa fie liderul Europei sau cel puțin unul din cei mai importanți lideri ai Europei iar celelalte tari sa orbitele în jurul ei.

Atitudine de Mare Putere, așa cum în Europa sunt și Franța sau Germania. România și restul țărilor slăbănoage sunt ca spectatorii.

#41
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View PostWestPoint, on 28 mai 2022 - 14:48, said:


Va renunta din cauza presiunilor politice. Ce va urma dupa ce va renunta, vom mai trai si vom vedea. Dupa parerea politicului, va fi mai grau dar suportabil.
Dupa parerea economicului, va fi o tragedie pentru multe intreprinderi
Economicul știe cel mai bine, ce este mai bine.
Poate greșesc, dar cu excepția lui Lindner la Finanțe, ceilalți membri ai guvernului sunt cei mai mediocri miniștri pe care i-a avut Germania postbelica.Inainte sa se adopte masuri cu impact economic și social, trebuie discutat în prealabil cu specialiștii din sectorul economic  privat și făcut ce este mai bine.Din pacate, pentru Germania, politicienii acționează asa cum se vede, doar în folosul unor grupuri oculte de influenta care ii controlează.


View PostFlat, on 28 mai 2022 - 15:37, said:



Adică cum, industria, economia și bunăstare materială a Germaniei depinde așa de grav de Rusia? Deci Germania este un stat impotent fara Rusia?
Pentru tine, este tot una ca plătești 4 lei/litru de carburant sau 10 lei?
Germania a cumpărat la preturi foarte bune, gaz, petrol și materii prime din Rusia ceea ce a permis industriei germane sa producă mai ieftin, produse atractive, și ca preț, pentru cumparator.
Ca brutar, la prețul de 0, 50 lei/kg de faina, poți sa stabilești un pret bun atât pt tine cât și pentru client.Cand vei cumpăra kg de faina cu 4 lei, va fi rău și pentru tine dar și pentru clienții tai care îți vor cumpăra produsele doar daca nu au de ales.


View PostBursul, on 28 mai 2022 - 15:39, said:

Buhahahahahaha! Sa vadem cum ia Boris johnson cainii de la macelarie. Germania si Franta sponsorizeaza statele UE mai sarace la greu. Va da UK bani din pusculita? Ma indoiec.
Johnson este un mare pervers.Evident ca UK nu va da bani din pusculita.


View Postlupini, on 28 mai 2022 - 15:43, said:



...iar după părerea lui Putin, o catastrofă pentru Rusia și oligarhii ei, care vor pierde zeci de miliarde de euro pe an. Marea Britanie a știut ce face când s-a retras din postura de membru al unei uniuni condusă de o Germanie pro-rusă, și pe care a mai și învins-o în două războaie mondiale în secolul 20.
Trebuie sa înțelegi ca UK s-a retras din UE doar pentru simplu fapt ca nu a fost liderul UE.
Crezi ca UK ar mai dori sa fie membru al unei uniuni formata din actuale tari membre UE și Ucraina+Turcia, dacă nu ar fi lider?Dacă în cadrul acelei uniuni, UK ar fi doar un membru cu drepturi depline?Bineînțeles că nu.
Dacă Polonia ar fi cea mai puternica tara din Europa, economic și militar, UK i-ar purta pica și ar face orice sa o submineze
Pentru ca singura, UK nu mai are anvergura din trecut, ca să se impună în Europa, UK încearcă sa o facă cu sprijinul unor tați europene al căror lider vrea sa fie.


View PostBursul, on 28 mai 2022 - 15:41, said:


Sa nu stam noi in grija nemtilor. Sa avem grija de curul nostru. Top investitori in Romania: Germania, Austria, Franta, Italia. Intra astea in rahat pana la brau, noi intram pana la crestet.
Foarte bine punctat.Din păcate, mulți românași ignora aceasta realitate.Inclusiv bancherul Andrei Caramitru care afirma ca el are afaceri doar în SUA și nu are nimic în Europa.


#42
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006

View Postmax_01, on 28 mai 2022 - 17:00, said:


Pentru tine, este tot una ca plătești 4 lei/litru de carburant sau 10 lei?
Germania ..

Nu dar sunt dispus sa fac acest sacrificiu, pentru că alternativa este să mă calce un soldat rus pe cap luna viitoare sau sa o violeze le nevastă-mea

Merg mai puțin cu mașina, aia e. Nu mori. Alții mor in Ucraina.



#43
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,243
  • Înscris: 29.12.2006

View Postmax_01, on 28 mai 2022 - 17:02, said:

Trebuie sa înțelegi ca...


Și eu ce-am zis, că nu ? :)

#44
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,050
  • Înscris: 02.03.2003

View Postcatalina1, on 28 mai 2022 - 13:30, said:

Pana una alta, curva mai mare ca Germania mai rar.

:) Întreabă-i de război şi de cei care au schimbat părţile,

#45
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View Postadisz, on 28 mai 2022 - 16:33, said:



Cam nu prea le-ai nimerit cu impresiile personale.
UK nu are nici un fel de frustrare.
Pana la momentul actual, ora exacta inca se da din UK iar inima, creierul si conducerea finantelor mondiale este, spre disperarea ta, Londra.
Pe langa SUA, UK este cam singura forta care conteaza in blocul NATO, iata o alta informatie care cu siguranta iti provoaca palpitatii.
De asemenea, Commonwealth-ul condus de la Londra, adica UK, este inca cea mai mare asociere mondiala de tari sub acelasi suveran.
Deci cum stam cu frustrarile?



Macar daca ar fi fost vreo dictatura. Dar de la politicieni ca Sarkozi, Hollande sau Macron in special si Schroder sau Merkel nu poti sa ai asteptari prea mari.
Ba, UK are mari frustrari.Elitele britanice inca trăiesc în trecut.
Poate pentru tine se da ora exacta de Londra.Nu și pentru mine si numerosi alti europeni.
Economic, UK este acum în spatele Italiei.A reușit însă performanta ca în marile sale orașe, inclusiv Londra, albii sa fie minoritari.
În NATO, SUA reprezinta cel puțin 70%.Franta are o armata mai puternica ca și britanicii.
În cadrul Commonwealth-ului,monarhul britanic are un rol pur figurativ.
SUA se descurca și fără UK, respectiv monarhul britanic.La fel și Japonia,Coreea de Sud, China, India, Israel și tarile europene.Numai Australia, Canada, Noua Zeelanda încă nu pot trai fără să fie parazitate/capusate de monarhia britanica care le suge la propriu de venituri.
Abia aștept ca Scoția și Irlanda de
Nord sa se rupă de UK.Poate și Țara Galilor.Sa rămână Anglia doar cu fostele sale colonii care încă o mai au ca și suveran oficial, pe regina UK.


View Postlupini, on 28 mai 2022 - 16:42, said:



Atitudine de Mare Putere, așa cum în Europa sunt și Franța sau Germania. România și restul țărilor slăbănoage sunt ca spectatorii.
Fata de Franta si Germania, economic, UK a rămas în urma Este în spatele Italiei.Asa ca visează la potcoave de cai morți.Daca Scoția și Irlanda de Nord vor face ce trebuie, Anglia va fi și mai nesemnificativa în plan internațional.

#46
cumparator

cumparator

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,576
  • Înscris: 11.03.2006

View Postmax_01, on 28 mai 2022 - 15:36, said:

Nu ai fost atent la ce am scris. Am menționat ca militar, România trebuie sa tina aproape de SUA.Sigur ca România trebuie sa aibă relații pozitive și în plan militar cu Franța și Germania.

Mai ales cu Germania, ca o sa avem nevoie de casti.

#47
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View PostFlat, on 28 mai 2022 - 17:02, said:



Nu dar sunt dispus sa fac acest sacrificiu, pentru că alternativa este să mă calce un soldat rus pe cap luna viitoare sau sa o violeze le nevastă-mea

Merg mai puțin cu mașina, aia e. Nu mori. Alții mor in Ucraina.
Trebuie sa înțelegi ca Rusia nu va invada tari membre NATO.Asta ar fi sinucidere pentru Rusia.
Obligația tarilor membre NATO este sa își întărească capacitatea de lupta a propriilor forte armate.
Au murit romani în războiul din Republica Moldova, unii uciși chiar de naționaliști ucraineni din Ucraina și cu toate astea, majoritatea etnicilor ucraineni nu au avut compasiune fata de romanii basarabeni.
Sa facă sacrificii pentru ucraineni cei care au obligații asumate fata de ei.Esti naiv dacă crezi ca ucrainenii ar fi avut compasiune fata de romani, dacă România s-ar fi aflat acum în locul Ucrainei.
Ucraina este doar sora mai mica a Rusiei chiar dacă limba ucraineană este aproape identica cu poloneza și nu cu rusa.

Edited by max_01, 28 May 2022 - 17:21.


#48
cumparator

cumparator

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,576
  • Înscris: 11.03.2006

View PostPaco_ste1, on 28 mai 2022 - 14:50, said:

Pacat ca in acesti 30 ani am avut politicieni jigodii ce au vandut resursele pe nimica.

Le-au vandut pe destui bani, doar ca au intrat in buzunarele partidului si ale lor personal. Cum altfel decat cu o gramada imensa de bani, ar fi putut sa-si asigure propaganda timp de 30 de ani? Nici un popor nu e atat de retardat in conditii normale, incat sa vrea sa stea in mizerie si sa voteze impotriva propriilor interese.
Uite ca au reusit, cu banii pe resursele alea.

Cat despre propunerea UK, merita analizata. Daca trebuie sa-i pupam in fund pe niste psihopati cum sunt rusii, ca sa fim alaturi de Germania, eu zic pas.
Acum e o criza cat se poate de serioasa si nemtii au dovedit ca nu sunt lideri, cum isi dau ei aere tot timpul.

Edited by cumparator, 28 May 2022 - 17:24.


#49
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View Postcumparator, on 28 mai 2022 - 17:16, said:



Mai ales cu Germania, ca o sa avem nevoie de casti.
Ești ironic.Ucrainenii nu ar fi donat germanilor, dacă Germania s-ar fi aflat în locul Ucrainei,nici căști.
Guvernul german face ce face, pentru ca este puternic presat din exterior, de forte puternice.Nu datorita Germaniei,naționaliștii ucraineni au menționat în constituția ucraineană ca aceasta tara trebuie sa adere la NATO.Nu datorita Germaniei, naționaliștii ucraineni nu au respectat Acordul de la Minsk care ar fi ținut Ucraina în zona neutralității, ca un stat tampon între vest și est.
Guvernul german nu si-a asumat nicio obligație fata de Ucraina.Cel britanic și american, da.Pai atunci doar ele sa suporte nota de plata a Ucrainei.

View Postcumparator, on 28 mai 2022 - 17:22, said:



Cat despre propunerea UK, merita analizata. Daca trebuie sa-i pupam in fund pe niste psihopati cum sunt rusii, ca sa fim alaturi de Germania, eu zic pas.
Acum e o criza cat se poate de serioasa si nemtii au dovedit ca nu sunt lideri, cum isi dau ei aere tot timpul.
Eu as respinge din fasa propunerea UK insa as pune presiune pe reformarea profunda a UE.
Nu trebuie  pupati în fund,  rusii care au dovedit în mod repetat cât valorează cuvântul lor ci trebuie ținut militar aproape de SUA.
România trebuie sa aibă doar doua optiuni:NATO și UE.
Vom vedea dacă perversul de Johnson mai prinde încă un mandat de premier.Ar fi frumos ca în mandatul sau, cel puțin Scoția sa se separe de UK.
Da, în acest moment, Germania are cel puțin un guvern mediocru.Poate chiar, pe buna dreptate, submediocru.

Edited by max_01, 28 May 2022 - 17:44.


#50
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020
Vad ca usor...usor se prind unii ca ce spun eu de prin 2010 e adevarul gol...golut !
Ca occidentalii sunt NUMAI cu luatul si DELOC cu DATUL Posted Image !
Si ca nu s-au inteles care sa fure mai mult , desigur sub masca unor cuvinte si fraze spectaculare , desigur denumite strategii si asa-zise planuri .
Din punctul meu de vedere , ca ma fura neamtul...englezul...francezul...italianul...bruxelu' , e EXACT acelasi lucru .
Ar trebui sa tinem aproape cu NATO adica de fapt SUA...ca pe restul nu e nici o baza iar la UE...multa rima...''sanatate'' am vrut sa spun .

Edited by Alltrack, 28 May 2022 - 17:46.


#51
cumparator

cumparator

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,576
  • Înscris: 11.03.2006

View Postmax_01, on 28 mai 2022 - 17:27, said:

Ești ironic.Ucrainenii nu ar fi donat germanilor, dacă Germania s-ar fi aflat în locul Ucrainei,nici căști.
Guvernul german face ce face, pentru ca este puternic presat din exterior, de forte puternice.Nu datorita Germaniei,naționaliștii ucraineni au menționat în constituția ucraineană ca aceasta tara trebuie sa adere la NATO.Nu datorita Germaniei, naționaliștii ucraineni nu au respectat Acordul de la Minsk care ar fi ținut Ucraina în zona neutralității, ca un stat tampon între vest și est.
Guvernul german nu si-a asumat nicio obligație fata de Ucraina.Cel britanic și american, da.Pai atunci doar ele sa suporte nota de plata a Ucrainei.

Propaganda lui Putin si mentalitate romaneasca infecta, sa nu facem nimic pentru altii ca precis nici ei n-ar fi facut pentru noi.
Personal as vota cu Anglia.

#52
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View Postcumparator, on 28 mai 2022 - 17:41, said:



Propaganda lui Putin si mentalitate romaneasca infecta, sa nu facem nimic pentru altii ca precis nici ei n-ar fi facut pentru noi.
Personal as vota cu Anglia.
Știu ce mentalitate au ucrainenii care sunt și foarte mari tupeiști și nesimțiți.
Personal as vota cu SUA.
Nu as vota pentru o uniune având ca lider, UK.
Nu este tara mai perfida în vestul României, ca și UK.
În cele doua WW, UK ar fi meritat sa fie strivita de Germania.Sansa ei a fost de fiecare data, SUA.

Edited by max_01, 28 May 2022 - 17:50.


#53
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,865
  • Înscris: 25.01.2007

View Postmax_01, on 28 mai 2022 - 17:33, said:


Ești ironic.Ucrainenii nu ar fi donat germanilor, dacă Germania s-ar fi aflat în locul Ucrainei,nici căști.
Guvernul german face ce face, pentru ca este puternic presat din exterior, de forte puternice.Nu datorita Germaniei,naționaliștii ucraineni au menționat în constituția ucraineană ca aceasta tara trebuie sa adere la NATO.Nu datorita Germaniei, naționaliștii ucraineni nu au respectat Acordul de la Minsk care ar fi ținut Ucraina în zona neutralității, ca un stat tampon între vest și est.
Guvernul german nu si-a asumat nicio obligație fata de Ucraina.Cel britanic și american, da.Pai atunci doar ele sa suporte nota de plata a Ucrainei.


Eu as respinge din fasa propunerea UK insa as pune presiune pe reformarea profunda a UE.
Nu trebuie  pupati în fund,  rusii care au dovedit în mod repetat cât valorează cuvântul lor ci trebuie ținut militar aproape de SUA.
România trebuie sa aibă doar doua optiuni:NATO și UE.
Vom vedea dacă perversul de Johnson mai prinde încă un mandat de premier.Ar fi frumos ca în mandatul sau, cel puțin Scoția sa se separe de UK.
La momentul asta nu e despre ucraina. Reacția vestului ar fi fost aceeasi, oprirea expansiunii rusești în europa, indiferent de tara atacata. Nu cred ca e cineva care crede ca putin nu se gândea deja la următoarea țintă după ucraina.
Bine, cu romanii nu ar fi avut cu cine, ca or rupt ghișeul la pașapoarte deși nu i-a atacat nimeni.

#54
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View Postslai, on 28 mai 2022 - 17:44, said:


La momentul asta nu e despre ucraina. Reacția vestului ar fi fost aceeasi, oprirea expansiunii rusești în europa, indiferent de tara atacata. Nu cred ca e cineva care crede ca putin nu se gândea deja la următoarea țintă după ucraina.
Bine, cu romanii nu ar fi avut cu cine, ca or rupt ghișeul la pașapoarte deși nu i-a atacat nimeni.
Expansiunea rusa in Europa se oprește la frontiera NATO.Rusii fac pisu pe neutralitatea unei tari medii sau mici, dacă nu este în avantajul ei sa o respecte.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate