Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
telefon fix cu cartela SIM plus e...

Comercianti (inclusiv PFA) obliga...

Recomandare cazare tranzit, 1 noa...

Inchidere stalpi in placa de la u...
 Acceleratie sacadata Vespa 300ccm

Microfon pentru un Sony A6100?

Chiar asa de prosti sunt englezi?

La mulți ani @xperia_ray!
 Circular Makita de negasit in RO

Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...

Exceptii reale/aparente de la pri...
 Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...
 

Resoftare Telefon

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
HDS2022

HDS2022

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 12.03.2022
hey Am un telefon Allwiew a5 duo si vreau sa ii fac o resoftare ca se misca greu si il bag la flash tool selectez scatter-ul si dau download dar e o problema la telefon am citit
ca sa apas pe el volume+ si power button sau volume down si power buton sau sa il bag fara baterie am facut toate astea si nu il detecteaza flash tool el mereu se aprinde
ce sa ii fac sa il ia flash tool-ul??

#2
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,062
  • Înscris: 15.04.2019
Poti sa-i dai intai o revenire la setarile din fabrica. Asta ar trebui sa elimine problema cu "miscarea grea". La volume up + power iti apare pe ecranul lui meniul de hard reset? Calculatorul ti-l detecteaza - stabil - atunci cand e pornit normal?

Edited by __Dan__, 16 March 2022 - 17:47.


#3
tuvosip

tuvosip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 370
  • Înscris: 20.02.2015
ce e resoftare? setari fabrica?

#4
HDS2022

HDS2022

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 12.03.2022

 __Dan__, on 16 martie 2022 - 17:44, said:

Poti sa-i dai intai o revenire la setarile din fabrica. Asta ar trebui sa elimine problema cu "miscarea grea". La volume up + power iti apare pe ecranul lui meniul de hard reset? Calculatorul ti-l detecteaza - stabil - atunci cand e pornit normal?
cand e pornit da il detecteaza dar asa cu revenire la fabrica merge ce merge dupa are lag eu vreau sa ii pun soft adica ca o reinstalare de windows
da apare si meniul de hard reset dar vreau sa ii pun soft nou ca o reinstalare de windows cum am vazut la programul Flash Tool adica sa ii fac Flash Firmware

 tuvosip, on 16 martie 2022 - 18:02, said:

ce e resoftare? setari fabrica?
vreau sa ii pun soft ca o reinstalare de windows adica de la 0 tot

Edited by Ciubex, 16 March 2022 - 23:45.


#5
Raz0rblade

Raz0rblade

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 709
  • Înscris: 18.08.2021
Scatter-ul merge doar pentru procesoarele Mediatek. Daca nu ai mai flash-uit pana acum, eu zic sa stai cuminte, risti sa il transformi in door stopper. Iar pentru Alview, au la ei pe site metoda si firmware-ul, daca te bagi la ceva custom si nu stii exact ce model e telefonul tau - inainte sa fie botezat la Brasov - citeste mai sus ce se poate intampla...
Ca sa nu te bagi la prea multe, intra in meniul de revenire la setarile de fabrica, si sterge doar cache-ul de acolo. Va porni ceva mai greu prima data, dar nu vei pierde datele personale si contul google.

#6
HDS2022

HDS2022

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 12.03.2022

 Raz0rblade, on 16 martie 2022 - 19:23, said:

Scatter-ul merge doar pentru procesoarele Mediatek. Daca nu ai mai flash-uit pana acum, eu zic sa stai cuminte, risti sa il transformi in door stopper. Iar pentru Alview, au la ei pe site metoda si firmware-ul, daca te bagi la ceva custom si nu stii exact ce model e telefonul tau - inainte sa fie botezat la Brasov - citeste mai sus ce se poate intampla...
Ca sa nu te bagi la prea multe, intra in meniul de revenire la setarile de fabrica, si sterge doar cache-ul de acolo. Va porni ceva mai greu prima data, dar nu vei pierde datele personale si contul google.
nu am mai flash-uit pana acum dar stiu modelul si am luat firmware pentru model allview a5 duo

#7
s1lviu86

s1lviu86

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 14.12.2020

 HDS2022, on 16 martie 2022 - 15:15, said:

hey Am un telefon Allwiew a5 duo si vreau sa ii fac o resoftare ca se misca greu

Are 512 ram, poti sa ii faci si mama resoftarii, sa ii faci si sfestanie, cu 512 ram sa zici mersi daca poate sa suni cu el. Posted Image
Aveam 1gb de ram, dublu, la un telefon cu android in 2011, acum 11 ani.

#8
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,318
  • Înscris: 30.08.2006
Eu zic sa te bagi la resoftare. Scapi de o grija.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Ge7k_m_bNh0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#9
red46

red46

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,680
  • Înscris: 06.03.2016
Se misca greu pt. ca atata poate hardware-ul, se vede si in filmarea de mai sus. Ii faci resoftare degeaba.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate