![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vodafone reduce perioada de gratie la cartele la 180 zile
Last Updated: Oct 18 2023 09:19, Started by
rex
, Feb 21 2022 12:32
·
3

Posted 21 February 2022 - 15:07

Dacă tot vor scădea mult prețurile pentru apeluri la interconectarea între România și Republica Moldova, o să ne luăm cartele prepaid Moldcell. Eu am deja.
După cum se vede în imaginea de mai jos, perioada de valabilitate/grație este cum era și pe la noi odată. Iar în cealaltă imagine se vede cât de multă pomană este să menții cartela doar ca să primești apeluri. Prețurile sunt în lei moldovenești. 1 leu moldovenesc (MDL) = aproximativ 0,25 lei românești, adică 4 MDL = 1 RON. De 2 ani nu am mai încărcat nimic, ci am folosit opțiunea „Sună încă 30 zile”. La cartela prepaid de Kyivstar Ucraina, ultima dată am încărcat cu una dintre opțiunile mai scumpe (225 hrivne, 1 hrivnă UAH = 0,15 RON, deci vreo 34 lei), ca să pot folosi pe 2 SIM-uri traficul de date inclus (așa ceva nu există la noi la nici un operator de telefonie mobilă). Am primit 2 ani perioadă de grație. La cartela prepaid de MTS Rusia, poți încărca minimum 10 ruble dacă încarci din aplicația de Android sau iPhone. Indiferent de valoarea încărcată, primești 360 zile de valabilitate/grație. O să tot cumpărăm SIM-uri Vodafone atunci când avem nevoie; oricum au mereu ofertă mai bună la SIM nou decât la reîncărcare (și asta mie mi se pare o politică managerială aiurea). Attached Files |
Posted 21 February 2022 - 15:13

Dacă tot vor scădea mult prețurile pentru apeluri la interconectarea între România și Republica Moldova, o să ne luăm cartele prepaid Moldcell. Eu am deja. După cum se vede în imaginea de mai jos, perioada de valabilitate/grație este cum era și pe la noi odată. Iar în cealaltă imagine se vede cât de multă pomană este să menții cartela doar ca să primești apeluri. Prețurile sunt în lei moldovenești. 1 leu moldovenesc (MDL) = aproximativ 0,25 lei românești, adică 4 MDL = 1 RON. De 2 ani nu am mai încărcat nimic, ci am folosit opțiunea „Sună încă 30 zile”. La cartela prepaid de Kyivstar Ucraina, ultima dată am încărcat cu una dintre opțiunile mai scumpe (225 hrivne, 1 hrivnă UAH = 0,15 RON, deci vreo 34 lei), ca să pot folosi pe 2 SIM-uri traficul de date inclus (așa ceva nu există la noi la nici un operator de telefonie mobilă). Am primit 2 ani perioadă de grație. La cartela prepaid de MTS Rusia, poți încărca minimum 10 ruble dacă încarci din aplicația de Android sau iPhone. Indiferent de valoarea încărcată, primești 360 zile de valabilitate/grație. O să tot cumpărăm SIM-uri Vodafone atunci când avem nevoie; oricum au mereu ofertă mai bună la SIM nou decât la reîncărcare (și asta mie mi se pare o politică managerială aiurea). Pe tine probabil ca te ajuta zona ca sa intri in posesia unor astfel de cartele. De curiozitate, cat costa sa suni de pe Moldcell pe un nr de Ro, indiferent de retea ? |
Posted 21 February 2022 - 15:14

Posted 21 February 2022 - 15:35

Nu e topicul potrivit pentru discutia despre necesitatea unui telefon mobil, in consecinta au fost sterse posturile respective.
Pastrati un limbaj civilizat si nu va mai jigniti colegii de discutii. |
Posted 21 February 2022 - 16:59

O contra oferta pentru a avea acces la resurse 360 de zile. Bine, sunt si ceva neajunsuri (plata a 24.50E+TVA o data ar fi cel mai mare), dar, cum Digi este o solutie (sau Orange, sau Vodafone), asa sunt si altii.
|
Posted 21 February 2022 - 17:08

Și la ăștia până ai o problemă după aia gata. Se termină visul frumos
Dați fraților ăștia care va permiteți 25 30 de lei pe lună și gata ați terminat problema |
Posted 21 February 2022 - 17:43

A nu se face confuzie între perioada de valabilitate și perioada de gratie.
În perioada de valabilitate, poți primi și efectua apeluri/sms-uri (în cazul efectuării apelurilor/sms se pot efectua gratuit la anumite numere speciale cât timp ai cel puțin 1 cent pe cartelă sau la tarif normal în cazul în care ai mai mult credit, fără extraopțiune). Perioada de grație apare după expirarea perioadei de valabilitate. Poți doar primi apeluri sau sms dar nu mai poți efectua nici un fel de apel și sms (cu excepția numărului de urgență 112) și se pot face operațiuni doar la numerele *123# *100# și atât. În acea perioadă, de fiecare când vei reîncărca cartela cu minim 4 euro, primești valabilitate 30 de zile. Poți însă cumpăra valabilitate extra la *100# |
Posted 21 February 2022 - 19:38

Nu, nu se extinde cu INCA 180 de zile, adica NU se cumuleaza perioada de gratie! Precum si altii au observat, eu NU am zis asa ceva (ca s-ar cumula)! Pur si simplu din ziua aia ai inca 180 zile. Mie mi se pare acceptabil, nu consider o problema majora. Sa nu umble si la perioada de valabilitate. Edited by MembruAnonim, 21 February 2022 - 19:43. |
Posted 21 February 2022 - 20:10

Sa nu umble si la perioada de valabilitate. Dupa ce ca luna la ei are 28 de zile, sa o faca de 21 de zile ? ![]() Daca fac asta, si-au taiat craca de sub craci, nu o sa faca fata la portarile de prepaid... Portari DIN Vodafone, nu IN Vodafone, evident |
Posted 21 February 2022 - 23:12

Ba ar face bine să rămână în rețeaua Vodafone sa nu umple rețelele oamenilor serioși
|
|
Posted 21 February 2022 - 23:21

O sa faca si ceilalti la fel, nu o sa plece nimeni in final.
|
Posted 22 February 2022 - 08:44

Încă e prea mare perioada de gratie, ar trebui sa fie maxim 3 luni iar creditul sa fie valabil maxim 2 luni ca sa reîncărcați lunar ori cât mai des
![]() ![]() |
Posted 22 February 2022 - 09:28

În schimb nu ii duce capul sa facă o opțiune pentru 3 luni, ceva de genul sa încarci mai rar
|
Posted 22 February 2022 - 09:34

Nu Marian, ii duce capul sa nu faca o optiune de 3 luni, ca nu sunt societate filantropica.
Mai rar poti incarca chiar si tu, fara ajutorul operatorului, bagi costul extraoptiunii x 3 luni si nu mai incarci timp de 3 luni, recurența merge. Dar tu vrei doar mai ieftin. Edited by w21, 22 February 2022 - 09:34. |
Posted 22 February 2022 - 09:35

Încă e prea mare perioada de gratie, ar trebui sa fie maxim 3 luni iar creditul sa fie valabil maxim 2 luni ca sa reîncărcați lunar ori cât mai des ![]() ![]() Si daca incarci cu 10E credit care iti ajunge pentru intreg anul la ce e folosit numarul respectiv, ce faci cand se taie? Pentru majoritatea covarsitoare, nu e o problema asta (cei care reincarca luna de luna), dar pentru cei care au nevoie doar de un numar care sa poate fi apelat si, rar, sa apeleze, ce se intampla? Gandeste-te bunicii de la tara, care nu se omoara cu telefonul mobil (in general, e in caz de urgenta). |
|
Posted 22 February 2022 - 20:54

Posted 23 February 2022 - 09:14

Probabil ca cei care folosesc cartelele ca backup, cu incarcari făcute doar pt a nu expira, le vor porta la Digi pt extraoptiunea de doi euro(fie pt o luna, fie pt valabilitatea extraoptiunii timp de trei luni) plus cele 180 de zile perioadă de grație. Nu o sa plângă nimeni dupa Vodafone.
|
Posted 23 February 2022 - 09:16

Vor plange doar daca semnalul la Vodafone este singurul disponibil sau mai utilizabil.
Edited by Pololica, 23 February 2022 - 09:16. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users