![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Către care limbaj de programare ar trebui să-mi îndrum copilul?
Last Updated: Feb 17 2022 18:02, Started by
GILOFFICE
, Feb 16 2022 20:15
·
0

Posted 17 February 2022 - 17:54

Da, e foarte important să știe limbi străine vorbite fluent. Poate nu m-am exprimat eu corect sau complet, nu sunt genul care să-l forțeze să facă un lucru pe care îl urăște doar pentru că așa vrem noi și nici el nu e genul care să accepte. La pian merge pentru că îi place iar doamna zice că ar avea ceva înclinații, iar de programare mă interesez eu pentru că am văzut că îi place să bage diverse coduri prin Roblox și zic că e păcat să o facă așa haotic, poate îl atrag mai bine la un Scratch sau și mai bine la un Arduino, Raspberry, ca să nu stăm doar cu ochii în ecrane, să prindă și gustul automatizării.
|
Posted 17 February 2022 - 18:02

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users