Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Second life

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#19
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Mai terminati cu site-urile dubioase.  Numai banii vor sa ia, pentru super like-uri dai 300 ron / luna?
Nu functioneaza aceste site-uri,  intr-un an am gasit 2-3 care dupa 2 vorbe nu au vrut sa continue.  Doar de plictiseala pun fetele poze acolo, sau sa se simta bine cate like-uri au.
Plus e plin de asiatice care, vor imediat watsapp,  sau  sa le ajuti ca ele deschid afacere in europa.  
Sa mai si dau 300 ron /luna pentru asta la Tinder?

#20
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,243
  • Înscris: 05.06.2002
victoria sperantei asupra experientei.... :)

#21
emeral

emeral

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,492
  • Înscris: 16.09.2021

View Post7segments, on 09 februarie 2022 - 10:36, said:

Caut o tipa moderna din punct de vedere al mentalitatii (nu ma intereseaza toalele sau banii ei) 30-40 de ani, decent look si carismatica.


Ești extrem de pretențios pentru ce ai scris aici.

View Post7segments, on 09 februarie 2022 - 10:36, said:

Ca fost politehnist pe o meserie care usor usor nu se mai cauta, am totusi un job “caldut” in domeniu in care castig 5500 net dar in care ma plafonez si fara mari perspective de viitor, un apartament personal de doua camera in Buc cu credit pe inca vreo 10 ani precum si ceva obligatii fata de copil. Zbuciumul ultimilor ani m-a facut sa nu ma mai pot focusa in cariera, si nici nu imi doresc foarte tare asta (e cu totul alt topic), as vrea sa imi refac viata privata.

Și mai ales ce ai scris aici.

View Post7segments, on 09 februarie 2022 - 10:36, said:

Am inceput sa ma pregatesc pentru momentul in care o sa caut pe cineva inca de cand eram cu fosta, sa slabesc si sa fac fitness, si am ajuns la o greutate optima. Incerc sa ma tin de sala. Mi-am tras o freza cat de okish am putut…dar oricat as incerca e evident ca anii nu iarta complet. Spre exemplu a inceput sa imi cada parul, nu am inca “gauri” sau chelie dar nu mai am foarte multi ani in fata pana la momentul ala. Comparativ cu altii de varsta mea sunt bine zic eu, dar nu sunt vreo frumusete.

Edited by emeral, 09 February 2022 - 12:32.


#22
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,243
  • Înscris: 05.06.2002

View PostBursul, on 09 februarie 2022 - 11:14, said:

2. mergi la biserica ... daca iti place. La alea de pocaiti, ca aia primesc cu bratele deschise pe oricine. Nu uita scopul principal, pentru care te bagi in groapa leilor ;)
Doar daca ai un fetish pt neepilate si par inghinal. :P

#23
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,266
  • Înscris: 06.01.2007
Eu am un coleg de vreo 54 de ani, care si-a gasit nevasta second-hand pe un sait de matrimoniale.
Au deja vreo 4 ani impreuna si se pare ca le merge bine. Si se si cam potrivesc, nustiu cum vine treaba asta, dar mie cel putin imi par facuti unul pentru celalalt.

Important e sa vrei.

AAAAAA, nu la munca. Nuuuuu colega de munca. E mai simplu poate, dar e si mai complicat per total.
Una pe care n-o stii, sa pleci de la zero. De la o anumita varsta e mai bine asa.

#24
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020
Pai pe toate tipele , le gasesti in mediul lor , simplu Posted Image ! Pe alea cu cultura la biblioteci , muzee , opera ! Pe ''managerite'' la traininguri , cursuri de dezvoltare , la conferinte economice .
Daca vrei sex prin pub-uri ! Daca vrei calatorii in natura , unde gasesti de toate tipurile , sunt grupuri care merg pe munte .
Cel mai simplu , iti faci niste calcule despre cum ar arata persoana pe care o doresti si o cauti in ''habitatul ei naturalPosted Image '' .

Edited by Alltrack, 09 February 2022 - 14:01.


#25
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,540
  • Înscris: 04.01.2006
Nu am fost in situatia asta. Dar la 32 de ani am incheiat o relatie toxica ce durase 5 ani. Copii nu aveam, nici obligatii.
Nu prea mi-a placut niciodata sa zbor din floare in floare, am cautat, incercand sa nu fiu disperat, o femeie cu care sa incep ceva serios.
Nu aveam un tipar in cap, am mers cumva cu valul, daca e atractie reciproca, mod de gandire comun si planuri de viitor care se potrivesc, e OK. Daca nu, data viitoare.

Quote

Caut o tipa moderna din punct de vedere al mentalitatii (nu ma intereseaza toalele sau banii ei) 30-40 de ani, decent look si carismatica.
Nu stiu ce intelegi prin moderna din punctul de vedere al mentalitatii.
Sa nu fie incuiata si cu prejudecati de 1900, se gasesc, dar vezi ca "mentalitate moderna" inseamna de multe ori ca nu vrea relatie serioasa.
Am intalnit multe cazuri de barbati care intalnesc o astfel de femeie, le place "mentalitatea moderna", se indragostesc si au pretentia sa mearga la altar si sa fie fidela. Si reciproca e valabila.

Quote

1. Pretentiile mele sunt nerealiste ? Daca da ce as putea gasi in mod “realist” pe acest segment ?
Deocamdata trebuie sa te gandesti ce pretentii ai mai detaliat. Realist vorbind, poti gasi o femeie divortata, sau iesita dintr-o relatie lunga, sau poate vaduva.
Oricat de cinic ar suna, imi e greu sa cred ca se gaseste o femeie intre 30-40 de ani frumoasa, desteapta, gospodina, priceputa in pat, fidela si mai e si singura, n-a avut pe nimeni pana acum si asteapta alesul.
Culmea e ca am intalnit cateva, trecute de 30 de ani, se credeau frumoase, destepte, neasemuite. De aia erau si singure.
Dat fiind segmentul de varsta, trebuie sa te gandesti la posibilitatea sa gasesti o femeie divortata/singura cu copil sau copii. Esti pregatit? Ai accepta?
In perioada de haiducie dupa despartirea mea, am avut o tentativa. Nu ma innebunesc dupa copii, dar m-am inteles cu fiul respectivei femei. In momentul respectiv, credeam ca-s pregatit. Relatia nu a mers, din alte motive, apoi am realizat ca nu stiu daca as fi facut fata la acea situatie, pana la urma.

Quote

2.  Cum isi gasesti pe cineva , atunci cand nu ai un cerc prea larg de prieteni si tinand cont ca toti in jurul tau sunt casatoriti ?
Varianta 1, extinzi cercul de prieteni. Am mai auzit situatii in care barbatul singur se cupleaza cu verisoara vecinei sotiei colegului. Si se plac, toate merg. Sau umbli in cercuri unde ar fi femei singure, dar nu prea stiu asa ceva.
Varianta 2, online. Dar grija mare pentru ca sunt destule pagini unde trebuie sa platesti un abonament pentru a avea acces la toate facilitatile. Abonamentul pare OK dar in luna a doua te arde fara preaviz. Iar pagina are in total 3 utilizatori feminini activi.
Vezi ce gasesti la categoria pagini de matrimoniale, incerci, vorbesti, te intalnesti, vezi ce merge. Sa te astepti sa fie multe conturi false, multe escorte etc.

Un lucru iti mai spun, probabil nu realizezi complet, dar in situatia ta esti ruginit (mental) si vulnerabil. Nu iti face planuri de dinainte. Fii deschis dar o idee circumspect.
Oamenii tind sa-si arate cea mai buna fateta la inceput si mint fara jena.
Nici tu n-o sa spui ca (dau ca exemplu) ai baut 12 beri sambata trecuta, injuri birjareste cand rateaza FCSB si nici n-o sa scuipi pe strada.
In perioada mea de haiducie am avut relatii esuate foarte rapid pentru ca femeile se intorceau la fostul. Si nu era gargara sa scape de mine, efectiv se impacau. Eu nu vorbesc de fostele relatii cand am intalniri, nici nu imi place sa mi se vorbeasca, consider o problema cand auzi la prima sau a doua intalnire despre cat de porc era fostul si ce facea si ce nu facea. Dar in "screening" trebuie ca ambii sa afle situatia asa cum e la capitolul "stare civila". Caut ceva lejer si mai vedem / caut ceva serios in principiu / vreau o aventura / nu caut nimic, doar ma laud.

Am avut, cum am zis, situatii cand mi se spunea ca e singura de 6 luni, nu exista cale de impacare, nu mai tin legatura, era un porc si un magar chiar. Apoi sa aflu dupa 2-3 saptamani ca de fapt n-au fost 6 luni ci o luna, nu era asa porc, mai merita o sansa, ii pare rau etc.
Probabil au fost si cazuri cand nu erau despartiti, a vrut si respectiva o aventura si gata. Asta nu cunosc.
Asta n-ai cum sa stii decat daca, in prealabil, cunosti persoana.
Fii relaxat, fara sa astepti pe Ileana Cosanzeana dar nici sa te agati de prima intalnita, creioneaza-ti in mare ce cauti, nu-ti face din asta un scop in viata si vei gasi pe cineva asa cum trebuie.

#26
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,243
  • Înscris: 05.06.2002

View Post7segments, on 09 februarie 2022 - 10:36, said:

.

Caut o tipa ...... si carismatica.

cele "carismatice" te aleg ele pe tine, nu tu pe ele.

#27
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
tine de sansa.
iar sansele cresc sau scad in functie de atribute/caracteristici, mediile in care te invarti si asteptarile pe care le ai. actioneaza doar asupra variabilelor care iti vor creste sansele, e cam tot ce poti sa faci.
exclus combinatii la locul de munca.

#28
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postambr0zie, on 09 februarie 2022 - 14:15, said:

Varianta 1, extinzi cercul de prieteni. Am mai auzit situatii in care barbatul singur se cupleaza cu verisoara vecinei sotiei colegului.

Fii relaxat, fara sa astepti pe Ileana Cosanzeana

1) Vecina sotiei colegului - e si Vecina colegului implicit. Asta daca nu sunt despartiti si ei si stau separat.
Deci  Barbatul se cupleaza cu verisoara vecinei colegului.    Si cum s-au cunoscut? Wow !

2) Am gasit  o Ileana si eu, din pacate nu era nici pe departe verisoara cu Cosanzeana. Posted Image

#29
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Fiti atenti, explica  Howard cum e cu femeia ideala!

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ykz9Pe6nFyY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by MembruAnonim, 09 February 2022 - 22:30.


#30
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,540
  • Înscris: 04.01.2006
Nu prea iti inteleg sarcasmul.
Daca vrei sa cunosti oameni si nu ai chef de matrimoniale online, o varianta e sa te tot bagi in seama cu colegi, prieteni. "verisoara vecinei sotiei colegului" a fost ca exemplu.
Daca mergi la munca, te intorci, stai acasa, maine incepi iar, nu cunosti pe nimeni.
Aveam un coleg, lucram intr-o firma mare. Omul divortase, era trecut bine de 30 de ani, nu bogat, nu frumos, nu sociabil - pana la un punct.
A inceput brusc sa devina foarte sociabil, auzea un grup de colegi ca planuiesc o bere -  "pot sa vin si eu cu voi?". Se trimitea un mail "facem revelionul acasa la Costel, cine vrea sa vina" - era primul pe lista. Team buildinguri, iesiri, era nelipsit dupa ce ani de zile nu bagase in seama pe nimeni.

Dupa un an era insurat iar si probabil ca e si acum insurat cu respectiva, cunoscuta la un revelion cu colegii.
Eu am fost mai lenes de fel si nu mi-au placut iesirile dupa munca, preferam sa beau o bere cu alti prieteni, fara sa vorbesc tot de munca. Dar asta nu mi-a largit cercul de cunostinte deloc si a trebuit sa ma descurc altfel.

Edited by ambr0zie, 10 February 2022 - 09:28.


#31
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,243
  • Înscris: 05.06.2002
sfaturi general valabile care imbunatatesc succesul la sexul opus: trebuie sa arati bine, sa mirosi bine. mergi si mai cumpara-ti niste haine, cauta de calitate buna dar nu exagera. incaltaminte de calitate buna si tot timpul curata! tot timpul spalat, aranjat, barbierit si mirosind bine. chestiile astea iti dau si alta stare de spirit. un pic de miscare n-ar strica, macar pt tonus fizic si psihic. succes!

#32
7segments

7segments

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.02.2022
Multumesc pentru raspunsuri

View PostNaijax, on 09 februarie 2022 - 11:06, said:

Lasa bre' ca nu esti singurul divortat din tara asta si, cu siguranta, nici ultimul
Daca nu ai un cerc larg de prieteni sugerez sa te inscrii pe saituri de matrimoniale si dating online
Chiar daca nu se "leaga" nimic (desi nu se stie de unde sare iepurele) macar scapi de inhibitii
Spor

Cam asta e si solutia pe care trag tare acum -dating online. Aici doresc mai multe detalii daca aveti, unde, cum si in ce fel ?
Nu am cerc de prieteni ca in ultimii multi ani ea nu vroia sa relationeze cu cei pe care ii percepea drept apropiatii mei. Din fericire am umblat ceva prin strainatate cu jobul, deci nu sunt chiar unul nescos din casa.

View PostMembruAnonim, on 09 februarie 2022 - 11:08, said:

Topic foarte interesant,si eu caut, multi cautam. Prefer o avocata, jurista, managerita, sau cineva desteapta. Posted Image

Nu vreau o tipa atat de pedanta si nici cu o cariera prea mare in spate sau workaholica gen jurista, avocata mi se pare groaznic. Nu ca ar sari toate avocatele pe mine dar ca idee :)

View Postmarco68, on 09 februarie 2022 - 11:28, said:

Totul depinde de tine.....te-am ajutat?
Sanatos fiind -psihic-fizic-spiritual=emani incredere=atragi femele sanatoase-sigure -puternice
Acum esti slabit ,iar o femeie nu vrea o victima linga care sa-si traiasca viata.....vrea un barbat...deci fii barbat

Realizez asta, trebuie sa lucrez mult la atitudine dar ma bucur ca mi-ai reamintit.

View Postambr0zie, on 09 februarie 2022 - 14:15, said:

Nu am fost in situatia asta. Dar la 32 de ani am incheiat o relatie toxica ce durase 5 ani. Copii nu aveam, nici obligatii.

Am un gust amar gandindu-ma ce bine era sa fi facut ca tine la 32, altfel purtam discutia asta.


View Postambr0zie, on 09 februarie 2022 - 14:15, said:

Nu stiu ce intelegi prin moderna din punctul de vedere al mentalitatii.
Sa nu fie incuiata si cu prejudecati de 1900, se gasesc, dar vezi ca "mentalitate moderna" inseamna de multe ori ca nu vrea relatie serioasa.
Am intalnit multe cazuri de barbati care intalnesc o astfel de femeie, le place "mentalitatea moderna", se indragostesc si au pretentia sa mearga la altar si sa fie fidela. Si reciproca e valabila.

Poti sa razi (si asta confirma ce spuneai ca am fost si sunt vulnerabil) dar adevarul e ca habar n-am ce caut. Aia moderna descrisa e singura femeia cu care am filtrat in ultimii >10 ani intr-o delegatie.... ...intr-un bar din Londra acum cativa ani printr-un coleg strain, si nu era romanca. De atunci am ramas cu o idee puternica ca trebuie sa imi schimb viata, da un fel de midlife crisis.


View Postambr0zie, on 09 februarie 2022 - 14:15, said:

Dat fiind segmentul de varsta, trebuie sa te gandesti la posibilitatea sa gasesti o femeie divortata/singura cu copil sau copii. Esti pregatit? Ai accepta?

Cu resapata ("disclamer" definitia apartine cuiva care a postat pe aici) nu am nici o problema, dar nu ma vad tata la alti copii. Cred ca as fi un tata vitreg rau care canalizeaza atentia doar spre a lui.
Merci mult de sfaturi am citit cu atentie ce ai scris si am retinut multe aspecte.

View PostFane, on 09 februarie 2022 - 15:54, said:

cele "carismatice" te aleg ele pe tine, nu tu pe ele.

Exact asta s-a si intamplat odata conform descrierii de mai sus in Londra. Odata chestia asta ma face fericit evident ca una s-a uitat la mine ca se mai poate repeta, indiferent ca "la rece" realizez ca nu era Angelina Jolie cum am vazut-o eu atunci. Pe de alta parte imi arata inabilitatea de a agata pana la capat /puncta la alte femei cum spuneam. Desi fiind casatorit la momentul respectiv cred ca nu mi-ar fi adus decat mai multa tristete o chestie maxim trecatoare.

View Postgushpi, on 09 februarie 2022 - 21:42, said:


după ce am citit aceste 2 aspecte care se contrazic flagrant, m-am oprit!

ești un troll nici măcar amuzant... Posted Image

Din pacate nu sunt... Am stat cu EA in aceeasti casa (aveam o casa mai mare) pana in ultimul moment dupa pronuntare acum recent. Atmosfera era putin spus oribila, horror, am spus eu multe dar asta mi-e aproape jena sa detaliez. Dar ce variante aveam, crezi ca nu m-am gandit ? Nu poti cumpara un apartament in Romania casatorit nici daca vrei sa o improprietaresti pe sotie daca ea nu vrea. Sa ma mut la fratimie ? Hai sa fim seriosi. Sa stau cu chirie ? Era o varianta buna, dar spuneam adio singurei fiinte care ma iubeste pe lumea asta..fetita mea. doar nu fugeam cu fetita din domicliul comun sa ma trezesc cu politia pe la usa.... Am pierdut 25% din valoarea fostei case cu avocati, taxe.....era sa fie scoasa la executari silite....Judecatorii nu tin cont de dorinta copilului si o incredinteaza mamei...sunt niste drame oribile in tara asta.

Cum crezi ca puteam eu in haosul ala intre doua injuraturi cu fosta sa agat gagici in plina pandemie ? Am incercat cate ceva RL nu am reusit mare lucru. Foarte recent incerc sa trag tare pe Tinder si Bumble dar am 3 selfiuri amarate, restul pozelor sunt ori cu fimea ori cu inele de casatorie pe degeta de acum 4 ani ..imbracat oarecum sport. Am nevoie de sfaturi de agatat online.

La sala am fost intermitent cat a fost deschisa in pandemie, baza a fost banda de alergat de casa pe care chiar am folosit-o si o folosesc permanent. Am spus ca sunt fit nu ca am muschi ceea ce e adevarat, acum alerg 6-7 km zilnic lejer.

View PostFane, on 10 februarie 2022 - 11:45, said:

sfaturi general valabile care imbunatatesc succesul la sexul opus: trebuie sa arati bine, sa mirosi bine. mergi si mai cumpara-ti niste haine, cauta de calitate buna dar nu exagera. incaltaminte de calitate buna si tot timpul curata! tot timpul spalat, aranjat, barbierit si mirosind bine. chestiile astea iti dau si alta stare de spirit. un pic de miscare n-ar strica, macar pt tonus fizic si psihic. succes!

Aici am o mare problema, pe care am inteles-o relativ recent. Toata viata m-am imbracat mai degraba sport. Anii au trecut si acum ma simt putin penibil privind retroactiv. Pana recent mi se parea ca ma intinereste. Prin natura meseriei...multe fabrici, instalatii, mizerie a fost cel mai convenabil si nici nu mi s-a cerut altceva. Chiar si in delegatiile pe afara tot asa ma imbracam si in principiu era ok fiind mai deraba un tip tehnic decat pe management..eram si ceva mai tanar. Posibil sa fii sarit calul da nu s-a gasit nimeni sa imi spuna, in viata privata cu atat mai putin tinand cont ca relatia mea cu fosta era moarta de mult timp, nu cred ca ii pasa prea tare cat timp omul venea cu salariul acasa la copil.

#33
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,153
  • Înscris: 18.05.2007

View Post7segments, on 11 februarie 2022 - 00:12, said:


Cu resapata ("disclamer" definitia apartine cuiva care a postat pe aici) nu am nici o problema, dar nu ma vad tata la alti copii. Cred ca as fi un tata vitreg rau care canalizeaza atentia doar spre a lui.
Merci mult de sfaturi am citit cu atentie ce ai scris si am retinut multe aspecte.



Eu spun sa analizezi mai bine, e greu sa ai pretentia ca cineva sa te accepte pe tine asa, cu copil, insa tu sa nu accepti varianta inversa.

Si da, imi dau seama ca pt unii dintre noi pandemia a fost o perioada nasoala care a limitat unele aspecte ale vietii pe care si le imaginau altfel...

#34
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Ce înseamnă modernă din punct de vedere al mentalității?

Eu ți aș recomanda să lași baltă site urile de dating. Vei începe să urăști femeile și vei deveni un misogin hardcore. :lol:



#35
Alex432

Alex432

    sit at big tables

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,212
  • Înscris: 28.05.2020

View Post7segments, on 09 februarie 2022 - 10:36, said:

Mi-am tras o freza cat de okish am putut
Caut o tipa moderna din punct de vedere al mentalitatii (nu ma intereseaza toalele sau banii ei) 30-40 de ani, decent look si carismatica.
habar n-am ce caut.
Frezatule, povestea ta e tipica si actuala. Pretentiile tale sunt oke, Carisma e rara.
Tu la 42 ceri sfaturi de cum sa agati... pt asta + haine + gym meriti un bilet de mers direct in Panama :D

Stiu pe cineva care a fost in situatia ta, a dat 5 ani grav de tot cu sula in femei de la studente la maritate,
apoi s-a potolit si are o prietena cu beneficii (sex, mici afaceri impreuna, chiar prietenie desi tipa e expata aici, amadoi stiu ca va dura puțin).

Unii nu afla toata viata ce cauta... Fa ceva in privinta asta.

#36
ljngbx

ljngbx

    Bau!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,301
  • Înscris: 04.01.2017
Eu nu inteleg de ce unii oameni au neaparat nevoie de o relatie ca sa fie impliniti. E ok si daca ramai singur. :peacefingers: De fapt e mult mai ok asa. Concentreaza-te pe copil, el nu are nici o vina ca l-ai adus pe lume. Nu se termina lumea daca ramai singur.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate