Neintelegere intre pisici (british shorthair si british chinchilla)
Last Updated: Mar 11 2022 08:03, Started by
hohaele
, Jan 31 2022 22:36
·
0

Posted 01 February 2022 - 13:38

Buna seara!Avem o british shorthair de 3 ani sterilizata si sotia mea a hotarat sa i luam o surioara ca sa nu mai fie singura. păi nu de-aia ați adus perechea? -dacă stătea una-ntr-un colț și cealaltă-n celălalt, nu ziceați că ați dat banii degeaba? ![]() apoi, se observă că este o diferență de personalitate: una-i melomană, cealaltă-i panaramă... ![]() e normal că dacă mititica o ațâță la joacă pe melomană IEZACT când ea ascultă ȘORICITHOVEN, să ia bătaie ![]() și aș zice că erați mai „supi” dacă aia mică o bătea pe cea mare (nu știți voi, dar o iubiți mai mult pe melomană!) |
Posted 01 February 2022 - 16:16

Am si eu un motan British Shorthair, castrat, cuminte.
Locuiesc la casa, am 2 maidaneze (el si ea) pe care le tin afara, au cam 4 ani. Cum a venit si British-ul anul trecut, el avand 1 an, mi le-a taxat cu fiecare ocazie, mai ales pe ea, mai ales cand eram eu in preajma ca sa-l vad. Nici pana in ziua de azi nu s-au impacat, mereu mi le pacaleste cum ca ar vrea sa se joace cu ele si le da cate o gheara pana iese sange. Intr-o zi m-am enervat de am zis ca-l ucid cu mana mea, dar n-am ce sa-i fac, asa sunt astea brits, foarte teriotriale, cu o personalitate foarte antisociala. Edited by reventon, 01 February 2022 - 16:17. |
Posted 01 February 2022 - 16:32

Te pomenești ca una e British din England și ailalta British din Ulster
![]() |
Posted 01 February 2022 - 19:14

Ca solutie e adaptarea in timp, e problema teritoriului si de aia o da pe bataie. Peste un timp se vor acomoda.
|
Posted 04 February 2022 - 21:27

Lăsați profesioniștii sa se ocupe:
Psihologul-pisicilor.ro |
Posted 04 February 2022 - 21:43

Mai e si emisiunea aia la tv “ pisica mea din iad” pe Animal planet , parca? Acolo am mai vazut rezolvari de situatii asemanatoare.
|
Posted 11 March 2022 - 08:03

După vreo șase luni Mirciulică o lasă pe Chioara să îl lingă. L-a smotocit vreo 5 minute.
Attached Files |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users