Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pudra pentru spalat dintii

E posibila vanzarea in conditiile...

OnePlus 11R

Doua amenzi in același timp?
 Recomandare limbaj back-end pentr...

Micsorare volum interfon

Lamuriri Windows Server 2019

Vas Wc suspendat, ce greutate sup...
 Facebook mi-au inchis contul!

Km de pe tester nu corespund cu c...

Taxa scoala engleza in Barcelona

Inchiriere la cetateni straini
 OnePlus face magarii in privinta ...

Racordare masina spalat vase si g...

EGALIZARE SCARA INTERIOR CU GRESIE

Comparatie intre serviciile de in...
 

Unitate android masina

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
nebunuldestept

nebunuldestept

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 19.05.2013
Buna ziua si sarbatori fericite tuturor.
De curand mi-am achizitionat o unitate android pentru masina si am o problema destul de mare cu ea legata de SIM card.
Pornesc masina, cartela SIM este citita, am 4g, pot suna totul bine si frumos. Dupa 5-10 minute, nu e o regula anume, dispare semnalul, conexiunea la net si imi apare: NO SIM CARD, ca si cum nu as avea cartela in navigatie.
Dau restart la navigatie de cateva ori si pana la urma o ia dar dupa cateva minute iar apare ca si cum nu as avea cartela bagata.
Am inlocuit cartela deja si am testato in alt telefon si nu e problema cu ea, am trecut tableta pe airplane mode si nimic. Ultima mea varianta ar fi sa dau Factory reset dar am zis sa va intreb si pe voi, poate a mai patit cineva ceva sau are vreo idee cum se poate rezolva. Din punctul meu de vedere pare eroare de soft pentru ca daca era defect slotul , nu o detecta deloc.

Multumesc anticipat !

#2
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Penultima varianta este resetarea la setarile din fabrica.

Ultima varianta e returnarea produsului/repararea pe garantie.

Ai incercat alta cartela (alta decat cea actuala) si a facut la fel?

#3
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,693
  • Înscris: 03.02.2005
Ma gandesc sa nu fie o problema la contactele din cititorul de SIM-uri, poate de la vibratiile masinii contactul nu e perfect facut si se deconecteaza.

#4
nebunuldestept

nebunuldestept

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 19.05.2013

 Pololica, on 05 ianuarie 2022 - 06:54, said:

Penultima varianta este resetarea la setarile din fabrica.

Ultima varianta e returnarea produsului/repararea pe garantie.

Ai incercat alta cartela (alta decat cea actuala) si a facut la fel?

Produsul l-am luat de pe aliexpress dar a fost livrat din Germania , ,am vorbit cu vanzatorul si nici-o sansa de returnare, vad ca softul are o gramad ade bug-uri desi a fost un produs destul de scump.



 Ciubex, on 05 ianuarie 2022 - 07:34, said:

Ma gandesc sa nu fie o problema la contactele din cititorul de SIM-uri, poate de la vibratiile masinii contactul nu e perfect facut si se deconecteaza.
Si doar cu contactul pus, fara sa pornesc masina, tot la fel face, nu e de la trepidatii.
Dar ma gandesc ca daca era problema hardware , nu mergea deloc

#5
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Colegul Ciubex cred ca se refera la faptul ca acea problema a contactilor fizici (piciorusele respective) sa fi fost slabite si sa se fi stricat (indoit/oxidat/busit fizic/etc) pe parcurs.

LE: in urma cu vreo 8 ani am patit-o cu o cartela (nu mai prindea retea), desi nu o schimbasem din telefon de mai bine de un an. Am schimabt-o prin portare (din Cosmote in Vodafone). De atunci n-am mai avut probleme cu cartelele (fizice).

#6
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,693
  • Înscris: 03.02.2005
Eu, sincer tot raman la ideea unei probleme hardware, nu neaparat de la trepidatii, contactul imperfect poate fi afectat si de temperatura, poate sa fie si de la SIM (daca SIM-ul e mai subtire)
Ai incercat alt SIM (am vazut ca deja ai incercat al SIM)
Oricum, chiar daca ar avea o problema software, cum se poate flash-ui o asemenea jucarie? Tot la un service ai ajunge cu ea.
Factory reset-ul nu repara ceva de regula, doar sterge setari si aplicatiile instalate. Stii sa fi facut tu vreo setare inainte care sa fi modificat proprietatile modulului SIM-ului ca sa-i dai Factory reset? Pana la urma, incercarea moarte n-are, doar ca din puctul meu de vedere nu e sufucienta o resetare generala.
Fie e o problema de driver, care-i in kernel si poate e fixata in versiuni mai noi de firmwar-e, fie a fost prost scris firmware-ul si ar trebui rescris.

Edited by Ciubex, 05 January 2022 - 12:44.


#7
danX

danX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,479
  • Înscris: 26.06.2003

 nebunuldestept, on 05 ianuarie 2022 - 11:09, said:

Produsul l-am luat de pe aliexpress dar a fost livrat din Germania , ,am vorbit cu vanzatorul si nici-o sansa de returnare, vad ca softul are o gramad ade bug-uri desi a fost un produs destul de scump.
Ce marca e produsul?

#8
Ger0nimo

Ger0nimo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 994
  • Înscris: 21.07.2021
Ce masina si ce Android? E pe Android Auto?

#9
Cuto

Cuto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 18.06.2004
incearca sa pui pe spatele simului o banda adeziva mai groasa, bine taiata si lipita, pentru proba, doar pentru proba, pentru ca daca merge, in timp se poate dezlipi, e cald in masina, cel putin vezi daca e de acolo

#10
danX

danX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,479
  • Înscris: 26.06.2003

 Ger0nimo, on 05 ianuarie 2022 - 12:22, said:

Ce masina si ce Android? E pe Android Auto?
mai mult ca sigur e chinezarie cu Android, si nu o spun la misto. Chinezii fac niste unitati foarte ok, doar ca mai dau rateuri la calitate.

#11
nebunuldestept

nebunuldestept

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 19.05.2013

 danX, on 05 ianuarie 2022 - 12:21, said:


Ce marca e produsul?

Navifly

 Ger0nimo, on 05 ianuarie 2022 - 12:22, said:

Ce masina si ce Android? E pe Android Auto?
Audi a5 2016, navigatia e navifly ca brand, e pe android, da

 danX, on 05 ianuarie 2022 - 14:17, said:


mai mult ca sigur e chinezarie cu Android, si nu o spun la misto. Chinezii fac niste unitati foarte ok, doar ca mai dau rateuri la calitate.

Asta e linkul , daca ajuta pe cineva la ceva, macar sa stie sa nu cumpere :))
https://a.aliexpress
.com/_mqziEIs

Puneti impreunat, nu merge sa il las lipit

 Cuto, on 05 ianuarie 2022 - 12:52, said:

incearca sa pui pe spatele simului o banda adeziva mai groasa, bine taiata si lipita, pentru proba, doar pentru proba, pentru ca daca merge, in timp se poate dezlipi, e cald in masina, cel putin vezi daca e de acolo
Zici sa fac asa ca sa fiu sigur ca nu se misca in simul in slot? Ideea e ca, navigatia mai are un buton de reset ca la routere sau alte dispozitive, daca apesi cu un ac ceva , isi da reset si merge dar tot asa pica dupa un timp, foarte ciudat

#12
Cuto

Cuto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 18.06.2004
Da, e vorba de a apasa mai tare pe contacte, daca ingrosi un pic simul, contactele pot fi murdare sau oxidate daca nu sunt din aur.
Eventual iei un spray de aer si sufli un pic, nu prea tare
Daca ai alcool izopropilc, pune o picatura si apoi sufli incet cu aer comprimat
Sa lasi apoi sa se usuce mai mult timp
Poate ai bafta sa fie doar niste praf

Edited by Cuto, 05 January 2022 - 21:55.


#13
nebunuldestept

nebunuldestept

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 19.05.2013
Merci frumos,o sa incerc

Edited by Ciubex, 06 January 2022 - 15:26.


#14
danX

danX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,479
  • Înscris: 26.06.2003
Ca un sidenote: Am avut si eu navigatie cu stick 4G, nu l-am folosit mai mult de cateva zile. Telefonul pe mobile hotspot, la incarcat in masina, navigatia pe WiFi legata automat la telefon si n-am avut probleme. Nu am vazut sensul sa platesc al prepay sau abonament cand oricum foloseam datele doar cand eram in masina.

#15
nebunuldestept

nebunuldestept

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 19.05.2013
Asa fac si eu in momentul de fata, problema este ca parca nu imi convine sa mai stau sa pornesc hotspotul mereu cand intru in masina de asta am incercat cu cartela dar.. cred ca o sa raman pe varianta asta ca n-am altceva ce face.

Edited by Ciubex, 06 January 2022 - 17:56.


#16
Cuto

Cuto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 18.06.2004
Poti folosi un NFC tag, apropii telefonul de el si porneste automat hotspotul. Trebuie doar să-l scrii si să-l lipesti pe undeva.

#17
nebunuldestept

nebunuldestept

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 19.05.2013
Merci frumos de idee, nu m-as fi gandit la asta

Edited by Ciubex, 07 January 2022 - 14:38.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate