![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Tahograf : Tara Initial - Problema
Last Updated: Nov 30 2021 13:30, Started by
kissbacau
, Nov 29 2021 18:16
·
0

Posted 29 November 2021 - 18:16

Salutari. Astazi dupa ce am bagat cardul in tahograf, am omis sa dau Tara Initial IT (Unde sunt eu) .mi-am adus aminte la vreo ora ca am uitat sa confirm si tara initial. Am oprit dupa vreo 40min de condus si am dat fara sa mai inchid programul de lucru si sa deschid altul. E vreo problema ? Multumesc anticipat . Numai bine
|
Posted 30 November 2021 - 00:04

Salut.
Marcarea începutului și sfârșitului perioadei de activități zilnice se face prin introducerea simbolului țării în care te afli. Cu alte cuvinte, tu, dintr-o problemă simplă (ai uitat să marchezi începutul perioadei de activități zilnice), ai făcut una și mai mare, respectiv ai declarat sfârșitul activităților zilnice și ulterior, FĂRĂ A EFECTUA REPAUSUL ZILNIC OBLIGATORIU, ai început o nouă perioadă de activități zilnice. Dacă prima problemă era sancționabilă cu 25€ (folosirea improprie a instrumentelor de bord), ce ai făcut tu ulterior este deja la peste 1200€ (lipsă repaus zilnic). Pe lângă 561/2006 citește și 165/2014. Ăla îți spune ce activități și cum se înregistrează ele. Pe viitor, dacă mai uiți, las-o așa. Nu e capăt de lume. Altfel, te bagi mai adânc în rahat și obligi organul de control să te amendeze (softul de control va raporta lipsa repausului zilnic și asta nu poate fi ignorată). |
Posted 30 November 2021 - 13:30

Nu te mai stresa,e o greseala minora pentru care cel mai probabil nu vei fi sanctionat
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users