Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transfer de fisiere intre 2 pc-uri

Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Compresor (domestic). recomandari?

Placa de baza veche
 Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024

TV 4K

Bga reball cpu telefoane
 Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!
 La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

Tahograf : Tara Initial - Problema

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

kissbacau

kissbacau

New Member

• Grup: Candidate Members
Salutari. Astazi dupa ce am bagat cardul in tahograf, am omis sa dau Tara Initial IT (Unde sunt eu) .mi-am adus aminte la vreo ora ca am uitat sa confirm si tara initial. Am oprit dupa vreo 40min de condus si am dat fara sa mai inchid programul de lucru si sa deschid altul. E vreo problema ?   Multumesc anticipat . Numai bine

cristian_puscasu

cristian_puscasu

Member

• Grup: Members
Salut.
Marcarea începutului și sfârșitului perioadei de activități zilnice se face prin introducerea simbolului țării în care te afli. Cu alte cuvinte, tu, dintr-o problemă simplă (ai uitat să marchezi începutul perioadei de activități zilnice), ai făcut una și mai mare, respectiv ai declarat sfârșitul activităților zilnice și ulterior, FĂRĂ A EFECTUA REPAUSUL ZILNIC OBLIGATORIU, ai început o nouă perioadă de activități zilnice.
Dacă prima problemă era sancționabilă cu 25€ (folosirea improprie a instrumentelor de bord), ce ai făcut tu ulterior este deja la peste 1200€ (lipsă repaus zilnic).
Pe lângă 561/2006 citește și 165/2014. Ăla îți spune ce activități și cum se înregistrează ele.
Pe viitor, dacă mai uiți, las-o așa. Nu e capăt de lume. Altfel, te bagi mai adânc în rahat și obligi organul de control să te amendeze (softul de control va raporta lipsa repausului zilnic și asta nu poate fi ignorată).

bolo

bolo

Senior Member

• Grup: Senior Members
Nu te mai stresa,e o greseala minora pentru care cel mai probabil nu vei fi sanctionat

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate