![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum se pune un steag intr-un chenar intr-o pagina html ?
Last Updated: Nov 22 2021 20:28, Started by
MinettoMatoi
, Nov 21 2021 00:23
·
0

Posted 21 November 2021 - 00:23

M-a rugat cineva sa-i spun cum pune un steag intr-o imagine html, imi da trei poze, o sa le atasez aici. Eu zic ca e pagina html, dar eu am zis cum mi-a zis el cu "imagine".
Mi-a zis ca prima cica poza aia prima e codul (poza se numeste cod.jpg), a doua e iconita (eu zic chenarul), si a treia poza e ce vrea el, sa puna steagul in chenarul ala, ce trebuie facut concret ? Attached Files |
Posted 21 November 2021 - 05:08

<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.4/css/all.min.css" /> <style> i.fas.fa-tv { font-size: 90px; } .fa-tv:before { background-size: contain; background-position: 50%; background-repeat: no-repeat; position: relative; display: inline-block; background-image: url(https://raw.githubusercontent.com/lipis/flag-icons/299c91aab31700b139cd83bb89205e8316c0ab55/flags/4x3/ro.svg); max-width: 110px; border-radius: 20px; max-height: 70px; } </style> <i class="fas fa-tv"></i> ![]() Asta daca vrei sa fie in html... Edited by tigerheart, 21 November 2021 - 05:09. |
Posted 21 November 2021 - 17:29

Mersi ca ai dat, dar si daca pun codul ala, iese exact aia cu chenar si steag cu tot ? Si ca sa iasa chenarul albastru ca in poza data de mine, ce parametru se modifica si unde ?
Nu vad unde sunt culorile in cod, adica culoarea rosie si asa mai departe.Vad mai mult dimensiuni pe acolo. Edited by MinettoMatoi, 21 November 2021 - 17:43. |
Posted 21 November 2021 - 17:38

Pai ziceai ca esti programator. Ar trebui sa-ti fie destul de clar codul, eventual ce trebuie inlocuit in caz ca lucrezi local....
|
Posted 21 November 2021 - 18:21

Sunt pe baze de date, nu pe web, am facut si web insa nu m-a atras cine stie ce, nu prea imi dadeam interesul.
|
Posted 21 November 2021 - 19:21

Mai exact omu vrea sa-si puna steagul in televizorasele din poza pe care o atasez acum, si vrea sa stie ce trebuie facut ptr asta.
Attached FilesEdited by MinettoMatoi, 21 November 2021 - 19:22. |
Posted 21 November 2021 - 23:42

Nu ai zis ca trebuie sa fie o anumita dimensiune, deci am pus o valoare de demo. Steagul e un fisier svg, il poti salva local si sa lucrezi cu el asa, nu incarcat de pe nu stiu ce site.
Pentru culoarea tv-ului, pui color: #@@@@@@;in css la i.fas.fa-tv. @@@@@@ inlocuiesti cu ce cod are culoare dorita. Vezi aici - https://www.w3school...lors_picker.asp Pui codul de mai sus intr-un fisier html, il deschizi cu Chrome, apoi CTRL+SHIFT+I, la Elements vei vedea codul si in fereastra aia te poti juca cu el, sa vezi cum se modifica. Apoi actualizezi codul din fisier. Succes! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users