![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum se pune un steag intr-un chenar intr-o pagina html ?
Last Updated: Nov 22 2021 20:28, Started by
MinettoMatoi
, Nov 21 2021 00:23
·
0

Posted 21 November 2021 - 00:23

M-a rugat cineva sa-i spun cum pune un steag intr-o imagine html, imi da trei poze, o sa le atasez aici. Eu zic ca e pagina html, dar eu am zis cum mi-a zis el cu "imagine".
Mi-a zis ca prima cica poza aia prima e codul (poza se numeste cod.jpg), a doua e iconita (eu zic chenarul), si a treia poza e ce vrea el, sa puna steagul in chenarul ala, ce trebuie facut concret ? Attached Files |
Posted 21 November 2021 - 05:08

<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.4/css/all.min.css" /> <style> i.fas.fa-tv { font-size: 90px; } .fa-tv:before { background-size: contain; background-position: 50%; background-repeat: no-repeat; position: relative; display: inline-block; background-image: url(https://raw.githubusercontent.com/lipis/flag-icons/299c91aab31700b139cd83bb89205e8316c0ab55/flags/4x3/ro.svg); max-width: 110px; border-radius: 20px; max-height: 70px; } </style> <i class="fas fa-tv"></i> ![]() Asta daca vrei sa fie in html... Edited by tigerheart, 21 November 2021 - 05:09. |
Posted 21 November 2021 - 17:29

Mersi ca ai dat, dar si daca pun codul ala, iese exact aia cu chenar si steag cu tot ? Si ca sa iasa chenarul albastru ca in poza data de mine, ce parametru se modifica si unde ?
Nu vad unde sunt culorile in cod, adica culoarea rosie si asa mai departe.Vad mai mult dimensiuni pe acolo. Edited by MinettoMatoi, 21 November 2021 - 17:43. |
Posted 21 November 2021 - 17:38

Pai ziceai ca esti programator. Ar trebui sa-ti fie destul de clar codul, eventual ce trebuie inlocuit in caz ca lucrezi local....
|
Posted 21 November 2021 - 18:21

Sunt pe baze de date, nu pe web, am facut si web insa nu m-a atras cine stie ce, nu prea imi dadeam interesul.
|
Posted 21 November 2021 - 19:21

Mai exact omu vrea sa-si puna steagul in televizorasele din poza pe care o atasez acum, si vrea sa stie ce trebuie facut ptr asta.
Attached FilesEdited by MinettoMatoi, 21 November 2021 - 19:22. |
Posted 21 November 2021 - 23:42

Nu ai zis ca trebuie sa fie o anumita dimensiune, deci am pus o valoare de demo. Steagul e un fisier svg, il poti salva local si sa lucrezi cu el asa, nu incarcat de pe nu stiu ce site.
Pentru culoarea tv-ului, pui color: #@@@@@@;in css la i.fas.fa-tv. @@@@@@ inlocuiesti cu ce cod are culoare dorita. Vezi aici - https://www.w3school...lors_picker.asp Pui codul de mai sus intr-un fisier html, il deschizi cu Chrome, apoi CTRL+SHIFT+I, la Elements vei vedea codul si in fereastra aia te poti juca cu el, sa vezi cum se modifica. Apoi actualizezi codul din fisier. Succes! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users